• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

:nazar: 3. gün biraz daha değişiklik var gibi tam elime aldım kakasını yaptı :S

$Fotoğraf0560.webp

2. gün
$2 günlük olduk.webp

1. gün
$1 güünlük.webp

Son düzenleme:
ne kadar cabuk buyuyor degil mi :31:
dayanamadim youtube'dan arattim 15 gunluk hallerini gordum tuyler hafiften cikmaya basliyor cok komik gorunuyorlar :1:
sonra da bir donem cok cirkin bir halleri var :60:
isim koydunuz mu bu arada bu bidiga?

Hergün biraz daha farklılaşıyor:1:
Evet büyüdükçe bu halinden daha çirkin oluyorlar ergenliğe girene kadar mosmor tüyleri mat oluyor...Cinsiyetini bilmiyoruz daha ve 1-2 aylık olunca anca belli olur burun renginden bakalım erkek olmasını istiyorum çünkü dişiler çok hırçın oluyorlar erkek kuş daha ılımlı ve sakin oluyor hem alışması daha kolay oluyor...
dişi olursa kesin anasına çeker inatçı,agresif,hırçın bir şey olur...

bu da bizim martilarimizdan biri, ismi Linda
her sabah gelip mutfak camini gagaliyor tik tik tik diye :1: yemek ver demek o... kedi mamasi yiyorlar bir de iste dunden kalan yemeklerden..
1 yildir bizim bahceden gitmediler Barry ve Linda cifti :123:
Persie basta kovalamaya calisiyordu onlari ama onlar daha buyuk olunca o plani uygulayamadi Barry Persie'yi hallediyor hemen bir gaga iki kanat aninda nakavt :60:
$019.webp
bu resmi de bir iki dakika once cektim cami gagaladigini duyunca size de gostereyim dedim neler cektigimi :1: yazin o kapiyi aralik birakiyoruz bazen iceri giriyorlar Persie'nin mamalarini yiyip gidiyorlar :60::60::60:

Bu çok şirin yavv simsiyah Allahım içimden sıkı sıkı veresim geldi..

Çiftlikte ki dişi kedime benziyor ama bizimki biraz bodur ve kendini sevdirmekten nefret ediyor.

bizimki de malesef sevdirmiyor kendini :1: yani sadece geceleri sevebiliyoruz gun icinde mumkun degil..
ama yine de cok tatli bitanem o benim :16:

her sabah gelip mutfak camini gagaliyor tik tik tik diye :1: yemek ver demek o... kedi mamasi yiyorlar bir de iste dunden kalan yemeklerden..
Persie basta kovalamaya calisiyordu onlari ama onlar daha buyuk olunca o plani uygulayamadi Barry Persie'yi hallediyor hemen bir gaga iki kanat aninda nakavt :60:
Eki Görüntüle 343998
bu resmi de bir iki dakika once cektim cami gagaladigini duyunca size de gostereyim dedim neler cektigimi :1: yazin o kapiyi aralik birakiyoruz bazen iceri giriyorlar Persie'nin mamalarini yiyip gidiyorlar :60::60::60:

Benimde camıma çift olan güverciler var onlar konuyor bende ekmek veriyorum onlara gelip yiyorlar...
Minik hayvanat bahçesi gibi şehir ortamında insan özlüyor doğal ortamı ben ilçede yaşıyorum buraya gelin geldim şehirde her şeyden uzak kalıyorduk köye gittiğimizde inekler,koyunlar,köpekler kedilerle vakit geçiriyorduk ben çok seviyorum hayvanları Allahta bu sevgimi gördükü bana veteriner bir eş verdi...Bizim küçük bir çiftliğimiz var konyunlar,inekler her şey var keçilerimiz var haziran gibi doğum yapacaklar onları bekliyoruz..Seviyorum hayvanları eşim bazen doğumlarda ölen buzağa ları kuzuları anlatıyor oturup ağlıyorum :14::14:

Benimde camıma çift olan güverciler var onlar konuyor bende ekmek veriyorum onlara gelip yiyorlar...
Minik hayvanat bahçesi gibi şehir ortamında insan özlüyor doğal ortamı ben ilçede yaşıyorum buraya gelin geldim şehirde her şeyden uzak kalıyorduk köye gittiğimizde inekler,koyunlar,köpekler kedilerle vakit geçiriyorduk ben çok seviyorum hayvanları Allahta bu sevgimi gördükü bana veteriner bir eş verdi...Bizim küçük bir çiftliğimiz var konyunlar,inekler her şey var keçilerimiz var haziran gibi doğum yapacaklar onları bekliyoruz..Seviyorum hayvanları eşim bazen doğumlarda ölen buzağa ları kuzuları anlatıyor oturup ağlıyorum :14::14:

ben sehirde yasamiyorum su an cok mutluyum... heryer yemyesil burada. mesela evden cikip spor salonuna giderken yollar hep yemyesil, atlar falan kosturuyor oyle diyeyim :D ben de o acidan sansliyim evlenip buraya yerlestigim icin...
esiniz veteriner demek cok guzel ben de keske veteriner olsaydim deyip dururum kendi kendime. bence cok guzel bir meslek.. veteriner olsaydim yardima muhtac hayvanlara kimseden para beklemeden yardim ederdim.
kiyamam ya aglanmaz mi ben de aglarim.. ben tvde izlerken bile agliyorum hasta veya olen bir hayvan gordugumde.
olen bir kedimiz var 14-15 ay kadar oldu malesef melek olali.. esimin ilk kedisi, beraber buyumusler. hala bazen cocuk gibi agliyor aklina gelince.. ilk 2-3 ay depresyona girdi esim ciddiyim. cok cok zor atlatti. hayvan sevgisi boyle bir sey iste...
:14:

ben sehirde yasamiyorum su an cok mutluyum... heryer yemyesil burada. mesela evden cikip spor salonuna giderken yollar hep yemyesil, atlar falan kosturuyor oyle diyeyim :D ben de o acidan sansliyim evlenip buraya yerlestigim icin...
esiniz veteriner demek cok guzel ben de keske veteriner olsaydim deyip dururum kendi kendime. bence cok guzel bir meslek.. veteriner olsaydim yardima muhtac hayvanlara kimseden para beklemeden yardim ederdim.
kiyamam ya aglanmaz mi ben de aglarim.. ben tvde izlerken bile agliyorum hasta veya olen bir hayvan gordugumde.
olen bir kedimiz var 14-15 ay kadar oldu malesef melek olali.. esimin ilk kedisi, beraber buyumusler. hala bazen cocuk gibi agliyor aklina gelince.. ilk 2-3 ay depresyona girdi esim ciddiyim. cok cok zor atlatti. hayvan sevgisi boyle bir sey iste...

"Denilebilir ki; insan hekimliği, veteriner hekimliği yanında okyanusa karşı iç deniz gibidir."

Bence çok zor meslek hem hayvan sahibi ile uğraşmak daha zor,doktor olsan en azından karşındakinin derdini bilirsin söyler ama hayvan söylemiyor ve tedavi etmek daha zor oluyor,Bide benim eşim serbest çalışıyor kliniği var ve köylere sunu tohumlamaya gidiyor bu yüzden gecemiz gündüzümüz yok gibi,
o kadar çok alışmış ki eşim acıma duygun kalmadı yoksa bu mesleği yapamam diyor

Ben bilirim o kaybetme duygusunu çok zor kedim vardı bekarken kavga etmiş kedilerle yüzünde enfeksiyon kapmış iltihaplanmıştı buz koyuyordum ateşini alsın diye 3 gün başında ağladım bir şey olursa diye bir gün gitti ve bir daha gelmedi 15 gün ağladım...

Hayvan sevgisi çok farklı bir şey :16::16::16::16:

Persie'nin halleri süper ya :9::9::9::9::9:
Bunu benimki de çok yapıyor
Kağıt vs bulduğu zaman parçalıyor daha sonra baktığımızda oracıkta uyumuş :1:
Tabi bir de poşet-kutu içine girme takıntıları oluyor bunların

$Fotoğraf0137.webp

İlk bulduğumuzda kız sanmıştık pembe kurdele falan taktık :9:
$03102010010.webp

Ne çok kilo almış 4 günde :53:
Ne güzel ya çok kuş besledim ama hiçbirine eş almamıştık
Yavru da görmedim o yüzden hiç
Benimki 10 yıldır tek tabanca :1:

Yaşadığın yer çok güzele benziyor tam benim sevdiğim yerler
Bence de çok şanslısın

Sanırım ben veteriner olamazdım
Kötü halde bir hayvan görürsem dayanamazdım ben :/

Köpeğim dönemine girmişti ve evden kaçtı bi gün
O kadar aradık bulamadık gecenin bir yarısı bi arkadaşım dışarıda perişan halde bulup getirdi
Sokak köpeklerinin saldırısına uğramış ben onu öyle gördüm odama kaçtım anında bakamadım gözlerim karardı düşüp bayılcaktım
Hayvancık içeri zorlanarak girdi kapıdan girdiği an bayıldı kendimi hiç o kadar suçlu hissetmemiştim
Vet.olsam bunlardan çok daha kötü şeyler görecektim dayanamazdım heralde :14:
Zaten o olaydan sonra kısırlaştırıldı köpeğim artık o taraklarda bezi yok :1:

Eki Görüntüle 343998

Yaa çok özendim cidden :16:
Mama hırsızı :9::9::9::9:

Back
X