Hepsi birbirinden tatlı ve güzeller.
Uykucu Hemmy
Eki Görüntüle 342891
Hayvancığımın sayemde girmediği şekil kalmadı; iyi ki bu durumdan rahatsız olmuyor. :)
Eki Görüntüle 342892
bence de halinden cok memnun gorunuyor, dudaklara bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirinden tatlı ve güzeller.
Uykucu Hemmy
Eki Görüntüle 342891
Hayvancığımın sayemde girmediği şekil kalmadı; iyi ki bu durumdan rahatsız olmuyor. :)
Eki Görüntüle 342892
3. gün biraz daha değişiklik var gibi tam elime aldım kakasını yaptı :S
Eki Görüntüle 343085
2. gün
Eki Görüntüle 343087
1. gün
Eki Görüntüle 343086
ayy maşallah arasıra paylaş büyüdükçe çok hoş![]()
coook tatli ya oiy kiyamam ben ona minicik ne kadar savunmasiz... ayrica hergun biraz daha kusa benziyor![]()
1 günlük
Eki Görüntüle 343895
2 günlük
Eki Görüntüle 343897
3 günlük
Eki Görüntüle 343899
4 günlük
Eki Görüntüle 343903
ne kadar cabuk buyuyor degil mi
dayanamadim youtube'dan arattim 15 gunluk hallerini gordum tuyler hafiften cikmaya basliyor cok komik gorunuyorlar
sonra da bir donem cok cirkin bir halleri var![]()
isim koydunuz mu bu arada bu bidiga?
Bu çok şirin yavv simsiyah Allahım içimden sıkı sıkı veresim geldi..
Çiftlikte ki dişi kedime benziyor ama bizimki biraz bodur ve kendini sevdirmekten nefret ediyor.
bu da bizim martilarimizdan biri, ismi Linda
her sabah gelip mutfak camini gagaliyor tik tik tik diyeyemek ver demek o... kedi mamasi yiyorlar bir de iste dunden kalan yemeklerden..
1 yildir bizim bahceden gitmediler Barry ve Linda cifti :123:
Persie basta kovalamaya calisiyordu onlari ama onlar daha buyuk olunca o plani uygulayamadi Barry Persie'yi hallediyor hemen bir gaga iki kanat aninda nakavt
Eki Görüntüle 343998
bu resmi de bir iki dakika once cektim cami gagaladigini duyunca size de gostereyim dedim neler cektigimiyazin o kapiyi aralik birakiyoruz bazen iceri giriyorlar Persie'nin mamalarini yiyip gidiyorlar
![]()
Benimde camıma çift olan güverciler var onlar konuyor bende ekmek veriyorum onlara gelip yiyorlar...
Minik hayvanat bahçesi gibi şehir ortamında insan özlüyor doğal ortamı ben ilçede yaşıyorum buraya gelin geldim şehirde her şeyden uzak kalıyorduk köye gittiğimizde inekler,koyunlar,köpekler kedilerle vakit geçiriyorduk ben çok seviyorum hayvanları Allahta bu sevgimi gördükü bana veteriner bir eş verdi...Bizim küçük bir çiftliğimiz var konyunlar,inekler her şey var keçilerimiz var haziran gibi doğum yapacaklar onları bekliyoruz..Seviyorum hayvanları eşim bazen doğumlarda ölen buzağa ları kuzuları anlatıyor oturup ağlıyorum![]()
ben sehirde yasamiyorum su an cok mutluyum... heryer yemyesil burada. mesela evden cikip spor salonuna giderken yollar hep yemyesil, atlar falan kosturuyor oyle diyeyimben de o acidan sansliyim evlenip buraya yerlestigim icin...
esiniz veteriner demek cok guzel ben de keske veteriner olsaydim deyip dururum kendi kendime. bence cok guzel bir meslek.. veteriner olsaydim yardima muhtac hayvanlara kimseden para beklemeden yardim ederdim.
kiyamam ya aglanmaz mi ben de aglarim.. ben tvde izlerken bile agliyorum hasta veya olen bir hayvan gordugumde.
olen bir kedimiz var 14-15 ay kadar oldu malesef melek olali.. esimin ilk kedisi, beraber buyumusler. hala bazen cocuk gibi agliyor aklina gelince.. ilk 2-3 ay depresyona girdi esim ciddiyim. cok cok zor atlatti. hayvan sevgisi boyle bir sey iste...
![]()
yasmi_n
beni evlat edinsenize beni alana köpik hediye yapışıkızda :)
1 günlük
Eki Görüntüle 343895
2 günlük
Eki Görüntüle 343897
3 günlük
Eki Görüntüle 343899
4 günlük
Eki Görüntüle 343903
Yaşadığın yer çok güzele benziyor tam benim sevdiğim yerlerben sehirde yasamiyorum su an cok mutluyum... heryer yemyesil burada. mesela evden cikip spor salonuna giderken yollar hep yemyesil, atlar falan kosturuyor oyle diyeyimben de o acidan sansliyim evlenip buraya yerlestigim icin...
esiniz veteriner demek cok guzel ben de keske veteriner olsaydim deyip dururum kendi kendime. bence cok guzel bir meslek.. veteriner olsaydim yardima muhtac hayvanlara kimseden para beklemeden yardim ederdim.
kiyamam ya aglanmaz mi ben de aglarim.. ben tvde izlerken bile agliyorum hasta veya olen bir hayvan gordugumde.
olen bir kedimiz var 14-15 ay kadar oldu malesef melek olali.. esimin ilk kedisi, beraber buyumusler. hala bazen cocuk gibi agliyor aklina gelince.. ilk 2-3 ay depresyona girdi esim ciddiyim. cok cok zor atlatti. hayvan sevgisi boyle bir sey iste...
![]()
bu da bizim martilarimizdan biri, ismi Linda
her sabah gelip mutfak camini gagaliyor tik tik tik diyeyemek ver demek o... kedi mamasi yiyorlar bir de iste dunden kalan yemeklerden..
1 yildir bizim bahceden gitmediler Barry ve Linda cifti :123:
Persie basta kovalamaya calisiyordu onlari ama onlar daha buyuk olunca o plani uygulayamadi Barry Persie'yi hallediyor hemen bir gaga iki kanat aninda nakavt
Eki Görüntüle 343998
bu resmi de bir iki dakika once cektim cami gagaladigini duyunca size de gostereyim dedim neler cektigimiyazin o kapiyi aralik birakiyoruz bazen iceri giriyorlar Persie'nin mamalarini yiyip gidiyorlar
![]()