• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes sadık dostlarının resimlerini burada paylaşsın (:

$lucky.webp $bıdık.webp $yaban.webp $menekşe.webp :46:

1-Lucky
2-Bıdık
3-Yaban
4-Menekşe

Son düzenleme:

Amanın ben iki tanaye zor bakıyorum sen napıcan bu kadar miniği

Benim erke kuş dişi yavru ile çiftleşti şok oldum :53::53:

Ama eşim hayvanların kanların insanlar gibi a b 0 falan değil dedi bu yüzden bir sorun olmaz dedi.Yavruları olduğunu unutuyorlarmış bir süre sonra ..

Son düzenleme:
6 taneye ben de sok oldum inan...Umarim hepsi saglikli olur ve yasar,esim bakacak hepsine.Buyutup bakabilecek olan ese dosta verecekmis,bakalim kiyabilecek mi hediye etmeye :)
Ben hamis oldugum icin pek icli disli olamiyorum malum kendime zor bakiyorum bu aralar :) :49:

6 taneye ben de sok oldum inan...Umarim hepsi saglikli olur ve yasar,esim bakacak hepsine.Buyutup bakabilecek olan ese dosta verecekmis,bakalim kiyabilecek mi hediye etmeye :)
Ben hamis oldugum icin pek icli disli olamiyorum malum kendime zor bakiyorum bu aralar :) :49:

cıx kıyılmıyor veremiyorsun anneme verdim ilk yavruyu ama bunlara kıyamıyorum :38::38:

Evladını sağlıcakla kucağına al :nazar::nazar::emir_bebek:

:nazar:Zillim yorulmuş sızmış.. Hatta bayılmışşşş:9:

:nazar:Zillim yorulmuş sızmış.. Hatta bayılmışşşş:9:

Ne yaptı da o kadar yoruldu cidden sızmış:1:

Truly:3:
Hoşgeldin,bayılıyorum seninkine ya,bana benim cadıyı anımsatıyor.:9:
Dün gece annemle film izlemeye dalmışız,ara verip balkona çıktığımda ne göreyim,aşağıda benim Recai,karanlıkta daha kara bir nokta gibi duruyor öyle.:53:
Şoka girdik oraya nasıl gitti aşağı mı düştü (balkonda çok dolaşır ama hiç düşmemişti) yoksa dışarı çıktığımızda mı kaçtı anlayamadık.
İnip eve getirdiğimizde o soğuk hayvan nasıl gurulduyor,bacaklarımıza sarılıyor kıymetimizi anladı hayvan:1:

Truly:3:
Hoşgeldin,bayılıyorum seninkine ya,bana benim cadıyı anımsatıyor.:9:
Dün gece annemle film izlemeye dalmışız,ara verip balkona çıktığımda ne göreyim,aşağıda benim Recai,karanlıkta daha kara bir nokta gibi duruyor öyle.:53:
Şoka girdik oraya nasıl gitti aşağı mı düştü (balkonda çok dolaşır ama hiç düşmemişti) yoksa dışarı çıktığımızda mı kaçtı anlayamadık.
İnip eve getirdiğimizde o soğuk hayvan nasıl gurulduyor,bacaklarımıza sarılıyor kıymetimizi anladı hayvan:1:

Evett cok benziyor senin cadina biliyorum :31:
Recai kacti demek neyse ki sag salim bulmussunuz nasil indi acaba cidden.. :44: Yazik, bir daha cikip gitmez heralde kiymetinizi artik anladigina gore :1:

Back
X