Herkes yaşıyor biz oturuyoruz..

Aman be cnm yalan dünya sosyal medya denilen şey hic sevmiyorum kullanmiyorum tasvip etmiyorum.dusuncelerinden anladığım senin kafa dengi seni anlayabilecek seni gerçekten sevecek bi arkadaşa eşe ihtiyacın var bnde buna benzer duygulardaydim sonra karsima eşim cıktı evlendim biraz erken evlendim anne oldum fakat pisman degilim baslarda ilişki ve maddi acıdan çok sıkıntı cektik ama geçti çok şükür şuan mutluyum gerçekten hem arkadaş hem baba hem abi hem sevgili hem eş olabilen bi kocam var biliyorum ki tırnağım incise uguruma dünyayı yakar tereddütsüz başımı yasladim ona kendimi çok güvende hissediyorum maddi manavi her konuda cok mutlu ediyor beni darısı sana insallah

• Beğen
Reactions: mb1
Ne kadar güzel doğru ve güzel yazmışsınız defalarca beğenmek istedim :))
O kadar heveslendim ki yarından tezi yok tek başıma gezmeye çıkacağım:KK49:
ulasimiz ulasimiz kesinlikle destekliyorum bu hareketi :)
Başta insana biraz sıkıcı geliyor, kabul. Ama nasıl insanları zamanla-tanıdıkca seversin , konuştukça konuşasin gelir yalnızlık da öyle... Kendinle başbaşa kaldıkca kendini daha çok tanıyorsun, kendini mutlu edecek şeylere yoneliyorsun. Şahsen benim için benden daha matrak bir yol arkadaşı asla bulamam :)
Eğer uluslararası acilacaksan couchsurfing sitesini kurcala, yerel insanlarla tanışmak için ^^ iletişime açık ol, insanlarla sohbet kur... Olsun bitsin :)
"Oraya gittim bir kişi, döndüm baktım bin kişi" olmuş oluyorsun:KK50:yalnız gittiğin yerlerden 'yine gel' diyen arkadaşlarla ayrılıyorsun...
Hem Tolstoy ne demiş? :
Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir

Ben de gideyim.. Güneşte bütün kemiklerim iyice ısınıncaya kadar güzelce bronzlaşıncaya kadar uzanayım.. Güneşleneyim.. Sonra otelin akşam yemeğine geçeyim.. yemekleri güzel olsun... Sonra orada çay kahve sohbet edelim.. Deniz kenarında akşam yürüyelim.. Deniz kabuğu güzel taş toplayım.. Varsa yakında güzel yerlerde gidelim orayı görelim.. Sonra iyice dinlenmiş şekilde eve döneyim istiyorum.. Yorgunum dostlar yorgunum.. Güneşlenmek ve dinlenmek istiyorum.. :D

Ben yalnızken ne çok gezerdim , gittiğim yerlerde öğretmenevlerinde kalırdım.Fotoğraflar çekerdim , orda insanlarla tanışırdım.Güzel günlerdi.Ay özlüyorum bazen yalnız gezmeyi.Kıymetini bil.Yalnızlık da güzeldir.Ha Allah gönlüne göre birini verir inşallah onla da gezersiniz ama yalnız gezmek de ayrı güzel bence.

ulasimiz ulasimiz kesinlikle destekliyorum bu hareketi :)
Başta insana biraz sıkıcı geliyor, kabul. Ama nasıl insanları zamanla-tanıdıkca seversin , konuştukça konuşasin gelir yalnızlık da öyle... Kendinle başbaşa kaldıkca kendini daha çok tanıyorsun, kendini mutlu edecek şeylere yoneliyorsun. Şahsen benim için benden daha matrak bir yol arkadaşı asla bulamam :)
Eğer uluslararası acilacaksan couchsurfing sitesini kurcala, yerel insanlarla tanışmak için ^^ iletişime açık ol, insanlarla sohbet kur... Olsun bitsin :)
"Oraya gittim bir kişi, döndüm baktım bin kişi" olmuş oluyorsun:KK50:yalnız gittiğin yerlerden 'yine gel' diyen arkadaşlarla ayrılıyorsun...
Hem Tolstoy ne demiş? :
Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir
Kesinlikle katılıyorum..Site ismi ve öneriler için teşekkürler :KK19::KK200:

Bende Karadeniz ve Kapadokya'ya gitmeyi çok istiyorum mesela. Bende o zaman size özeneyim. :KK48:

Bu arada eş de şans meselesi biraz. Ben gezmeyi çok severim ama eşim evden çıkmaya üşenir. Evlendik evleneli çok nadirdir şehir dışına gitmişliğimiz. Bence siz eşe, dosta takılmayın. Vaktiniz ve bütçeniz varsa bol bol gezin.

Beni yazmissiniz sanki. Bu aralar ayni durumdan muzdaribim. Son 2 yildir adam akilli tatil yapmadim. Türkiye'ye gelmedim. Tek basina tatile hic gitmedim sayilir, galiba cesaret edemiyorum. Kapadokya'ya gitmeyi cok istiyorum listemin en basinda duruyor. Aslinda cesaretliyimdir ama bu gezme konularinda cesaretsizim. Böyle zamanlarda insan gercekten birisini istiyor yanında. Bir dost bir sevgili :/

• Beğen
Reactions: mb1
Merhaba arkadaşlar şu an yaşadığım sorunu yazmayım içimde yaşayım kendim motive olayım diyordum belki farklı bişeyler söylersiniz diye anlatmak istiyorum.. Pek çok kişinin de karşılaşabileceği bir sorun.. Yalnızken kendi başınayken yalnızlık iyi fakat etrafına bakınca çevrendekilerin gezip dolaştığını farklı ülkelere gittiğini sosyal medyadaki gezi fotoğraflarını görünce diyorsun ki herkes geziyor dolaşıyor ben de oturuyorum.. Herkes hayatı yaşıyor diye.. Sosyal medyada ve çevrende yakınların da öyle geziyorlar.. Benim liseden arkadaşlar var hala görüşüyoruz, onlar ev oturması gibi sıra yapıyorlar.. Ben de öyle sıraları sevmediğim için katılmıyorum.. Dışarıda görüşme olursa ona gidiyorum.. Arkadaşların çoğu evli.. Bekar olan bir iki kişi var.. Çocuğun da çocuğu olunca evde oturmak istiyorlar sanırım.. Kısacası arkadaşlar çevrene bakıyorsun herkes geziyor hayatı yaşıyor.. Ben de oturuyorum..
Bizim yazlığımız var mesela yeni tadilat da yaptırdılar bizimkiler.. Seneler önce tek başıma o yazlığa gitmiştim.. Yalnız hiç güzel olmadı.. Kültür turlarına gittim. Kapadokya ve Karadeniz.. Kapadokya güzeldi ama Karadeniz yorucuydu.. Bir de arkadaşlar artık böyle sevdiğin kişiyle eşinle ya da samimi arkadaşınla gitmek istiyorsun.. Yalnızlık bir yere kadar..
Farklı ortam olsun bişeyler öğreneyim diye kurslara gittim. seramik, takı tasarım ebru gibi.. Seramiğe devam etmeyi düşünüyorum da belediyenin kursları öyle yeterli olmuyor.. Bana yeterli olmuyor mesela..
Kısacasi ben de sevdiğimle sevdiklerimde tatil planları yapmak, birlikte dolaşmak yani hayatı yaşamak istiyorum.. Ama yok olmuyor.. Yalnızlıktan tatile bile gitmek istemiyorum.. Ailem kurban bayramlarında o bahsettiğim yazlığa gidiyorlar kalabalık da oluyor ailemle de aram limoni olduğundan onlarla gitmiyorum. Bazen de kardeşim ve eşi de oraya gidiyor onların yanında kısa kollu şort mort giyemem diye gitmiyorum..

Öyle anlatmak istedim arkadaşlar belki bana farklı tavsiyeleriniz olur.. Teşekkür ederim okuduğunuz için..
Senin hayatına imrendim

Ay sen yine kurslara fln gitmişsin. Yapamayan gidemeyenler napsın? Misal ben boşanalı 1 yıl oldu, bu yaz ne tatil ne gezme ne yıllık izin hiçbişey yapamadım. Kendimi bildiğin işe verdim. İş ev. Uzaktan milleti izliyorum ama nedense hiç özenmiyorum. Bu halimden mutluyum galiba :)

Ay sen yine kurslara fln gitmişsin. Yapamayan gidemeyenler napsın? Misal ben boşanalı 1 yıl oldu, bu yaz ne tatil ne gezme ne yıllık izin hiçbişey yapamadım. Kendimi bildiğin işe verdim. İş ev. Uzaktan milleti izliyorum ama nedense hiç özenmiyorum. Bu halimden mutluyum galiba :)

Gittiğim kurslar büyükşehir belediyelerinde olan ücretsiz kurslar.. Ben de yıllardır tatil yapmıyorum..

Gittiğim bir iki yer.. Siz neler yaşıyorsunuz ki mesela?
Evlendim
İki cocuk yaptım
Küçügüm 18aylık ve saat dokuzbucuktan beri ayagımda,ayaklarım uyuştu artık
Sinemaya gidelim desek nereye bırakıcaz cocugu,bulundugumuz ilde kimsemiz yok
Tatile gidelim desek ya bütce olmuyo yada eşimin izni olmuyo
Sekiz yıllık evlilik hayatımda sadece bir kere tatile gittik,onun haricünde senelik 15gün izin kullanır ve memlekette gecirirz malesef

Evlendim
İki cocuk yaptım
Küçügüm 18aylık ve saat dokuzbucuktan beri ayagımda,ayaklarım uyuştu artık
Sinemaya gidelim desek nereye bırakıcaz cocugu,bulundugumuz ilde kimsemiz yok
Tatile gidelim desek ya bütce olmuyo yada eşimin izni olmuyo
Sekiz yıllık evlilik hayatımda sadece bir kere tatile gittik,onun haricünde senelik 15gün izin kullanır ve memlekette gecirirz malesef

Allah kolaylık versin..

Seyehati çok sevmiyorum evde oturmayı tercih ederim ama görmek istediğim gitmek istediğim yerler de var. Yalnız gittiğim bir tek Kapadokya'dan memnun olmuştum onun dışındakilerde mutlu olamadım.. Yalnız tatilin lüksü başka istediğini yapabiliyorsun birine bağlı değilsin ama ben yalnız gidip yalnız tatilden mutlu olamadım..
Bacim sende armudun sapi uzumun copu:)) seyahat etmeyi sevmiyosun ama bi yerleri gormek istiyosun:)) hmmss bence sen oturup belgessl izle:)

Bacim sende armudun sapi uzumun copu:)) seyahat etmeyi sevmiyosun ama bi yerleri gormek istiyosun:)) hmmss bence sen oturup belgessl izle:)

Onu da seviyorum.. Bi gezi arkadaşı bulucam inşallah.. Görmek istediğimiz yerleri birlikte gezeris..

ben eşimle yazlığa gıttim çocukta yok henuz anmemle babamda olsaydı dedim sevgi eksikliği işte tatılden hiç zevk almadım sevgiyi kımınle doldurıyorsan onu arıyorsun işte yada dolduracak birilerini

Back
X