herkes yorumunu paylaşsın tek ricam bu :/

sanırım çevresi duygularını bastırıyoo amaa kendiyle baş başa kaldğında duygular tekrar gün yüzüne çıkıyo.. ama şunu söyleyebilirim duyguları bence halaa "sen" diyo

Çok karışık yazmışsın. Karşılıklı konuşur gibi olunca falan filan, dedi, demiş.. Karıştı.
Yaşlarınız kaç?
Normalde bukadar sıkmazlar. :44:

sanırım çevresi duygularını bastırıyoo amaa kendiyle baş başa kaldğında duygular tekrar gün yüzüne çıkıyo.. ama şunu söyleyebilirim duyguları bence halaa "sen" diyo

:) çok mert biri oğlak erkeği aynı zamanda bu gülümseme sözleriniz içindi :) yoksa çok üzgünüm çok seviyorum onu ama o gittiğine göre sevmiyor sanırım o kadar en azından benim kadar pes etti ya peki neden napıyosun dedi sonra ee iyi fln sonra uykum geldi hop yatma şimdi bunun ne anlamı var özlediği insana insan böyle mi yapar ?

Çok karışık yazmışsın. Karşılıklı konuşur gibi olunca falan filan, dedi, demiş.. Karıştı.
Yaşlarınız kaç?
Normalde bukadar sıkmazlar. :44:

biz 19 uz . ünv 1 aynı sınıf aynı kurs .. aramız çok iyiyken kursa da gitmeye karar vermiştik ... sonra çok mantıkçı biri çok ilerisini düşündü ailesini vs kendı tarafını artık ne düşündü ne etti sıkıntı duymaya başladı kendı kendıne ve bitirdi üç gün önce ... aynı ortamdayken ertesi gün eski dostlarıyla buluşma işte bende vardım ilgiliydi ama yalnız kalınca baktım hemen eve kaçtı sonra ne mesaj ne arama işte bende atmadım ...ayrılalım demiş çocuk nasıl atar konuşurum ... dün gece 3 günden sonra işte demiş nasılsın ne yapıyosun bunu atmak yanlış gelirmi bilmiyorum ama napıyosun diye sormak istedim öyle yazdı ..bende iyiyim saol film izliyorum dedim .. oda bende yattım şimdi sana iyi seyirler dedi gülümsedi ... bende uyuyorsan iyi geceler dedim .. evet ya çok uykum var şimdidden sana da iyi geceler dedi ... böyle işte ... nasıl olduğumu merak etse kaç gündür atardı o saatlerde aradan 72 saat geçmiş dün gecemi merak etti nasıl olduğumu bence düşünüyorum belkide benden bekledi ben atmayınca yokladı bilmiyorum işte

O zaman bu durumun abilerle pek ilgisi yok. Arkadaşalrının yanında ilgili yalnız kalınca ilgisizse.
Ne düşündüğünü bilemeyiz maalesef.
Onun ortamını çevresini bilemediğimiz için.
Merak etmese hiç atmazdı tamamen muhabbeti koparmamaya çalışıyo olabilir.
Çok üzerine düşme bence.
Özleyip özlemiceğini zamanla görürsün.

o değer verdiği aile büyükleri ( ideal gözünde ilham aldığı kişiler çokta iyi insanlar ama muhafazakar hepsi o da onlar karşı böyle yanlış yapmama derdinde ) öyle işte bilmiyorum orasını sadece bitirdi ..üç gün önce mesajla ( yüzyüze bitiremedi ama söyleyemedi ) zaten belirtti yüzyüze asla konuşmıcaz bu konuyu diye ) işte ondan sonra toplaştık arkadaşları herkes kolumdan tutup açsın diyip bir ara kendıne bişeyler aldı benide çekti bu gibi ilglienmeler o gün ama gün bittiğinde elini uzaattı ve işte bişeyler gerildi eve dağıldık işte istemiyordu sevgililk ... dün işte bu mesajı attı ne demek kişi şimdi gece yarısı napıyosun fln sonra uyuycam ben fln ne bu yaa üff

merak etmek ? neyi merak ediyor klasik konuştuk işte sonra uyudu ama 2 mesaj sadece

Canım ben bu ilişkiye farklı bir açıdan yaklaşıcam. Sevgilim çok muhafazakar demişsin ve de kendi gibi muhafazakar olan abilerinin yanında çalıyor. Sende sevgilin gibi muhafazakar mısın benim merak ettiğim bu. Eğer ki öyle değilsen bence geri dönsede büyük sıkıntılar yaşarsınız. Konuyu bu açıdan değerlendir bence bir de.

şuan gençliğin elverdiği durumlardan değilim ama yatkınım öyle çok modern düşünen biri değilim orta ... ay işte minimden vazgeçemem mini giyerim vs ojemden vazgeçemem diyen biri değilim yada çok süslü vs anladın mı ..ama bunlar önemli değil şuanlık bence şuan önemli olan ben ona bir değer verdim güvendim okulda belki adımın onla çıkmasına kadar... şimdi bu beni yarı yolda bıraktı ? acaba unuttumu işte tek şeyim bu bilmiyorum işte belkide burda teselli arıyorum

şuan gençliğin elverdiği durumlardan değilim ama yatkınım öyle çok modern düşünen biri değilim orta ... ay işte minimden vazgeçemem mini giyerim vs ojemden vazgeçemem diyen biri değilim yada çok süslü vs anladın mı ..ama bunlar önemli değil şuanlık bence şuan önemli olan ben ona bir değer verdim güvendim okulda belki adımın onla çıkmasına kadar... şimdi bu beni yarı yolda bıraktı ? acaba unuttumu işte tek şeyim bu bilmiyorum işte belkide burda teselli arıyorum hem ayrılıyor hemde nasılsın napıyosun fln 3 günden sonra klasik cevap vericeğimi biliyordu sonrada uykum var fln ne demek bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…