Sakin ol çok hamilelik demek 2 kişilik yemek değil önce bunla başlayalım porsiyonlarını küçült tatlı hamur işini hayatından çıkar cok canin çekerse nefsini koreltecek kadar ye .. az sık sağlıklı beslen ki bu bebeğine daha çok yarayacak.ben 52 kiloyla hamile kaldım valla taş gibydim

68 ile dogum yaptım doğumdan sonra direk 5 kilo gitti 63 kiloydum ödem filanda gidince 40im cıktı 60 kilo oldum vee hep yedim hic kismadim bogazimdan. emziridigim için kendiliğinden gidiyor.hamur iside yesem kilo yapmadı emzirmeyle beraber. Sonra 4.ayda regl oldum ve duran kilo vermem tekrar başladı çok şükür 55 kiloyum kaldı 3 kilo

çatlağım yok sayılır çok çok ince bir kac çizgi baskasi göremez bile. Göbeğimde kalmadı ayaktayken doğum yapmamış gibi göbeğim egilince göbek deliği üstü biraz kırışıyor ama sanırım şükretmem lazım

yani düzelmez diye bir şey yok bebeğim şuan 8 aylık ve kimse doğum yaptığıma inanmıyor fit halde kucağında bebekle gezince çoğu kadının dikkatini çekiyor sağolsunlar göbeğimdeki kırışmayı unuttum iltifatlarıyla

geçiyor düzeliyor bana da bi4 daha hiç geçmicek gibi gelmişti merak etme sadece artık durdur kendini yememe dikkat et gerisi zaman