öncelikle herkese merhaba ve cevap yazacak olan herkezede teşekkürler aslında forumda dolanırken bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım neyse uzatmadan başlıyorumm benim bi ilişkim var yaklaşık 4 senedir devam ediyo kendisiyle ünide tanıstık ıkımızde farklı sehırlerde oturuyorus ılıskımızde hıc problem yok guvensızlık vs sadece problemımız su arkadaslar gelecekte nolucak bız bu yuzden defalarca ayrıldık daha dogrusu o benden ayrıldı ıkımızde ıs bulamadık zor gunler gecırdık gorusemedıgımız zamanlar oldu ve kendısı benden sana duzgun bı gelecek veremıcem iş bulamıorum işte boyle nolcak gıbı selerı sureklı dusunerek benı bıraktı ama her seferınde barıstık kendısıyle neyse en son kotu bı sekılde ayrılmıstık 2 ay ayrı kaldık bıdaha barısmamaya yemın etmıstım cunku artık duzelmıcegını dusnuodum sureklı bu nedenden bıraktıgı ıcın gene aynı seyler olucak dıe.. sonraaa askere gıtmeden bıkac gun once konustuk bana resmen yalvardı senı cok sevıorum sensız olmuo vs ben olmaz bıttı sureklı yaptıgın seyler aynı dedım ama nafıle barıstık yenıden.. kendısı suan askerde ve gelmesıne 1 ay kaldı hersey gusel hos gıdıodu takı bıkac gune kadar ama bu arada soylemeden edemıcem kendısınde acaıp bı deısme var neyse bugun safak muhabbetınden konusuosuk lafı dondu dolandırdı askerden sonra nolcak benı ne kadar beklıcen dedı bende gene baslama vs dedım dogru ama napıyım ne kadar daha surcek boyle dedı boyle kafamdan asagıya kaynar sular dokuldu gene basa donduk iş bulamassam cok zor iş bulmam lazım dedı bende basladım saymaya ne kadar gucsuzsun once bı gel evlenmek cok kolay deıl dedım tartıstık suan konusmuorus nağcagımı bılmıyorum acaba banamı hersey kolay gelıo yoksa omu gerceklerı gorebılıyo nasıl davranmam gerektıgı bılmıyorum cok uzgunumm bugunn sureklı kafasında bunları dusunup benden uzaklasıo anlam veremıyorumm