- 14 Aralık 2020
- 82
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
anlattıkların gün gelip sana karşı kullanıldığı zaman anlatmamayı öğrenirsinGöreve başlayalı 3 ay oldu. Yanımda bana işi öğreten kadın baskı uyguluyor. Karşı odada bir arkadaş var oda benimle aynı göreve başladı. Benim o halimi gördükçe. Bana kendini ezdirme dedi. İstersen bunu bir üstümüze taşıyalım dedi bende hep derdimi anlattım bu arkadaşa. Sonra Instagramdan istek attım. 3 gün oldu hatta onada söyledim ama onaylamamış istek bekliyor. Sizce Neden . Tabiki onaylamak zorunda değil elbet. Birde siz 24 yaşınıza dönseydiniz ne yapmak isterdiniz. ? Gerçkekten yanında çalıştığın kişi ne kadar önemliymiş.
Karşındaki eşin bile olsa hayatını anlatmaGöreve başlayalı 3 ay oldu. Yanımda bana işi öğreten kadın baskı uyguluyor. Karşı odada bir arkadaş var oda benimle aynı göreve başladı. Benim o halimi gördükçe. Bana kendini ezdirme dedi. İstersen bunu bir üstümüze taşıyalım dedi bende hep derdimi anlattım bu arkadaşa. Sonra Instagramdan istek attım. 3 gün oldu hatta onada söyledim ama onaylamamış istek bekliyor. Sizce Neden . Tabiki onaylamak zorunda değil elbet. Birde siz 24 yaşınıza dönseydiniz ne yapmak isterdiniz. ? Gerçkekten yanında çalıştığın kişi ne kadar önemliymiş.
İşte en korktuğum şey bu ne yazıkkı :)anlattıkların gün gelip sana karşı kullanıldığı zaman anlatmamayı öğrenirsin
Bu bende çok oluyor . Sürekli anlatıyorum gereksiz yereKarşındaki eşin bile olsa hayatını anlatma
bende boş boğazım ve kurtulmak için ne yapacagımı bilemiyorum gerçektenHer sey herkese anlatilmaz..bu altin kural..Hemen samimiyet kurup yedi ceddini anlatmak sizi dobra samimi degil bos boğaz yapar.Ben asla istek atmam cok gururluyumdur.
Eskiden ben de öyleydim,karşıdakinin sikilabileceğini bile hiç düşünmeden her biseyimi anlatırdım,en ince ayrıntısına kadar.Bu huyum üniversitede ev arkadaşımın erkek arkadaşımla beni ayırmasına neden oldu.Tabi yine devam ettim.Simdi anlatmıyorum ama o kadar,her önüme gelene anlatmıyorum en azından, gereksiz buluyorumBu bende çok oluyor . Sürekli anlatıyorum gereksiz yere
Özellikle işyerinden kimseyle çok yakın olmamak lazım. Ben çok özelimi anlatmamıştım ama yakın olmak bile yetiyor. İlla ki pişman ettiriyorlar insanı. Şuan herkese mesafeliyim benim arkadaşlarım bana yeter. İşyerinde de çok yakınım olmayıversin. Geyik muhabbet yap sadece zaman geçircek kadar muhabbetin olsa yeter. Kimseye de güvenme.Göreve başlayalı 3 ay oldu. Yanımda bana işi öğreten kadın baskı uyguluyor. Karşı odada bir arkadaş var oda benimle aynı göreve başladı. Benim o halimi gördükçe. Bana kendini ezdirme dedi. İstersen bunu bir üstümüze taşıyalım dedi bende hep derdimi anlattım bu arkadaşa. Sonra Instagramdan istek attım. 3 gün oldu hatta onada söyledim ama onaylamamış istek bekliyor. Sizce Neden . Tabiki onaylamak zorunda değil elbet. Birde siz 24 yaşınıza dönseydiniz ne yapmak isterdiniz. ? Gerçkekten yanında çalıştığın kişi ne kadar önemliymiş.
O kadar haklısınız ki. bende öyle olacağım sanıırmEskiden ben de öyleydim,karşıdakinin sikilabileceğini bile hiç düşünmeden her biseyimi anlatırdım,en ince ayrıntısına kadar.Bu huyum üniversitede ev arkadaşımın erkek arkadaşımla beni ayırmasına neden oldu.Tabi yine devam ettim.Simdi anlatmıyorum ama o kadar,her önüme gelene anlatmıyorum en azından, gereksiz buluyorum
Eğer 24 yaşıma geri dönebilseydim kendime derdim ki ; —bugün üzüldüğün ve dert ettiğin herşeyi ve herkesi gelecekte umursamayacaksın.anı yaşa ve hislerine güven.—Göreve başlayalı 3 ay oldu. Yanımda bana işi öğreten kadın baskı uyguluyor. Karşı odada bir arkadaş var oda benimle aynı göreve başladı. Benim o halimi gördükçe. Bana kendini ezdirme dedi. İstersen bunu bir üstümüze taşıyalım dedi bende hep derdimi anlattım bu arkadaşa. Sonra Instagramdan istek attım. 3 gün oldu hatta onada söyledim ama onaylamamış istek bekliyor. Sizce Neden . Tabiki onaylamak zorunda değil elbet. Birde siz 24 yaşınıza dönseydiniz ne yapmak isterdiniz. ? Gerçkekten yanında çalıştığın kişi ne kadar önemliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?