- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah nerde o günler :) amin tatlım inşallah bebeğimizi sağ salim doğurmayı ve büyütmeyi nasip eder yüce rabbim. ilahi adalet mi desem rabbim kalbimin nasıl kırıldığını gördü de yüzüme güldü mü desem![]()
kıyamam sana ya ne sıkıyorsun sen canını ona ben senin yerinde olsam ne bebeği nede kocamı ona gösterirdim o zaman anca aklı başına gelirdi:)
cinsiyet önemli değil önce sağlık sıhhat RABBİM eli ayağı düzgün aklı sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin ama oğlan olsun tombul iştahlı oğlan olursa bakarım. kız olursa bakmam diyen kayınvalideme inat YÜCE RABBİM çok ŞÜKÜR kız evlat verdi :) hayırlısıyla sağ salim günü gelince de doğurduk mu ee daha ne olsun![]()
bitanede benim olsa keske
cinsiyeti mühim degil![]()
CİBİLLİYETSİZ halbuki kendisi de kadın![]()
inşallah canım bu mübarek günde yüce rabbim inşallah sana ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah :)
evet cinsiyeti gerçekten önemli değil çünkü evladın kızı erkeği yok kızı olanlar kız diye seviniyor oğlu olanlar oğlan diye seviniyor .![]()
aminn cnmm cinsiyet ayıran cehaletten baska birsey degil ..
bana göre de ; kızı olmayan evladım var demesin![]()
inşallah canım bu mübarek günde yüce rabbim inşallah sana ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah :)
evet cinsiyeti gerçekten önemli değil çünkü evladın kızı erkeği yok kızı olanlar kız diye seviniyor oğlu olanlar oğlan diye seviniyor .![]()
:)
kızı erkeği evlat sonuçta . ama ben o erkek dedikçe kız doğurmak istedim hep için için üzüldüm tek torun ilk torun sanırım kız diye sevmeyecek diye . yinede hamd olsun rabbim nasip etti bu günlere geldik inşallah tamamına erdirir sağlıkla doğumu gerçekleştiririz ... tepki verememek de biraz üzdü beni açıkçası üzeceğim diye bişey de diyemedim normalde derdim mutlaka. ilahi adalet işte![]()
sağsalim al kucağına cnm bizlerede nasip olsun dua et![]()
tugba5501 canım bu arada senin bebeğinin cinsiyeti belli mi
hoş cinsiyeti kız da olsa erkek de olsa rabbim hayırlı eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı bebek ve bebekler nasip etsin![]()
yeni ağır bi ameliyat geçirdi kırmamak için bişey diyemiyorum hep susuyorum yuduyorum . göstermemeyi de yaparım da ALLAH KORUSUN bişey olursa vicdan azabı duyarım canım ya . eşimde düşkündür annesine ve annesine bişey olursa eşim de çok üzülür kayınvalidem hani kendi kendine eder de eşimi hiç üzmek istemem çünkü eşimi çok ama çoook seviyorum
ama yüce rabbim de şükür eşimin de benim de gönlümüze göre verdi
amin tatlı öncelikle o tabi önemli olan ama benim belli değil ya çatlıyorum meraktan:) öğrenince yazarım hemen bidahakine belli olur heralde