• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkese karşı çok agresifim özellikle anne va babama karşı.:(

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
sürekli didişme içerisindeyim birileriyle.ama nedense en çokta ailemin yani anne ve babamın yaptığı yanlış şeyler çok gözüme batıyo.bazen ağzımdan kötü kelimeler çıkıyo.çok üzülüyorum sonradan.evet ben haklıyım konularda buna adım gibi eminim ama onlarda hiç umursamıyo gibiler beni.bende daha çok sinirleniyorum.anne babaya öf bile denmemesi lazımken ben niye böyleyim.anlatamayacağım çok şey var aslında ailemle ilgili ama yinede böyle bir evlat olmak istemiyorum.belki içtiğim ilaçlar beni böyle yapmış olabilir mi.psikolojik destek alıyorum.

canim daha önceki konularini biliyorum.. sürekli kendi kendine sorun yaratiyorsun... bence cok yakin bir kac arkadas edinmen lazim, kendini birseylerle mesgut etmen lazim yoksa kendi kendine böyle hic yoktan sorunlar yaratirsin..

merhabalar.. öncelikle ortada olan İYİ şeyi gözden kaçırmamak lazım... haklı olduğunu düşünsen bile, ailene karşı çok agresif olduğunu en azından görebiliyorsun... bir sorunu önleyebilmek için ilk gerekli olan şey "Farkındalık"tır... sende zaten bu mevcut :34: şimdi ben sana öneride buyunayım sevgili arkadaşım... benim de özellikle aileme karşı olan bir öfke-kontrol bozukluğum vardı... ve bu teşhisliydi doktorum tarafından.. beni nasıl tedavi etti biliyor musun.. hem de çok basit bir yöntem (ilk başlarda zorlanırsın ama zamanla alışkanlık haline gelir)

"birisine karşı sinirlendiğin zaman, hoşuna gitmeyecek bir durum yahut söz ile karşılaştığın zaman anında cevap verme... demek istediklerini içinden söyle karşındakine söylüyormuş gibi.. zaten içinden söylediğin zaman söylediğin cümlenin kötü olduğunu anlarsın ve frenlenmiş şeklini dışa vurursun " demişti doktorum.. susmayı sevmeyen biri olarak çok zorlandım başlarda.. sonra yavaş yavaş uygulamaya soktum.. hakikatten farkettim ki her seferinde ; gerçekten kırıcı şeyler diyormuşum.. ben bundan bu şekilde kurtuldum arkadaşım.. sana da önerim budur.. hiçbir şey ilk yapıldığında kolay değildir.. ancak zamanla ne kadar mantıklı birşey olduğunu anlarsın ve bu durumdan kurtulmuş olursun.. :54:

merhabalar.. öncelikle ortada olan İYİ şeyi gözden kaçırmamak lazım... haklı olduğunu düşünsen bile, ailene karşı çok agresif olduğunu en azından görebiliyorsun... bir sorunu önleyebilmek için ilk gerekli olan şey "Farkındalık"tır... sende zaten bu mevcut :34: şimdi ben sana öneride buyunayım sevgili arkadaşım... benim de özellikle aileme karşı olan bir öfke-kontrol bozukluğum vardı... ve bu teşhisliydi doktorum tarafından.. beni nasıl tedavi etti biliyor musun.. hem de çok basit bir yöntem (ilk başlarda zorlanırsın ama zamanla alışkanlık haline gelir)

"birisine karşı sinirlendiğin zaman, hoşuna gitmeyecek bir durum yahut söz ile karşılaştığın zaman anında cevap verme... demek istediklerini içinden söyle karşındakine söylüyormuş gibi.. zaten içinden söylediğin zaman söylediğin cümlenin kötü olduğunu anlarsın ve frenlenmiş şeklini dışa vurursun " demişti doktorum.. susmayı sevmeyen biri olarak çok zorlandım başlarda.. sonra yavaş yavaş uygulamaya soktum.. hakikatten farkettim ki her seferinde ; gerçekten kırıcı şeyler diyormuşum.. ben bundan bu şekilde kurtuldum arkadaşım.. sana da önerim budur.. hiçbir şey ilk yapıldığında kolay değildir.. ancak zamanla ne kadar mantıklı birşey olduğunu anlarsın ve bu durumdan kurtulmuş olursun.. :54:

bugün yaptım dediğini canım.sinirim geçtikten sonra dedimki iyki düşündüklerimi söylememişim...saol:30:

hem aile senden beklentileri var mesala annem misafir hastası ben sevmiorum ona benzeyim istio ben istemiorum sonracıma annemde acayip bir saflık var hakaret edin iltifat gibi değerlendirir bende de onu beklio.hizmet edeyim istio ben istemiorum. offfffffffffffffff:43:

hem aile senden beklentileri var mesala annem misafir hastası ben sevmiorum ona benzeyim istio ben istemiorum sonracıma annemde acayip bir saflık var hakaret edin iltifat gibi değerlendirir bende de onu beklio.hizmet edeyim istio ben istemiorum. offfffffffffffffff:43:

o benm annede de var maalsef.ben misafir severim ama bizim salon dar o yüzden kimse gelsn istemiyorum.sıkış tepiş oturuyoruz.yoksa ben severim..:50:

bide bizim kiracının kızına acayip görücü geldi onu kıskandı nie kıskanıorsun illaki biriyle evlenmek mi zorundayım ben aşık olmak istiorum.ne okuyabildim ne çalışabildim kızı okuyanı çalışanı da kıskanıo.:36:

İlerde bir gün konuşmak için bile bulamayabilirsin onları...:50:
Biraz duygusal yaklaşmalısın bence...
O yüzden kıymetlerini bilmelisin canım..
Arkadaşın dediğini bence de uygula,denemişliğim var işe yarıyor gerçekten......
:34:

İlerde bir gün konuşmak için bile bulamayabilirsin onları...:50:
Biraz duygusal yaklaşmalısın bence...
O yüzden kıymetlerini bilmelisin canım..
Arkadaşın dediğini bence de uygula,denemişliğim var işe yarıyor gerçekten......
:34:

zaten insan kaybedince anlıyo birşeylerin kıymetini.geç oluyo biraz ama öylee...

Back
X