Bende dinine bağlı, hassasça yaşamaya çalışan biriyim. 23 yaşımda tesettüre girdim, bazen yolda durduranlar oluyordu hanımlardan ne kadar hoşsun, güzelsin vs diye. Bu arada ben güzel, dikkat çeken birisi değilim. Tesettürümde gerçek tesettürdür ama o seneler tesettürünüz ne güzel, yüzünüz nasıl böyle nurlu gibisinden durduranlar oluyordu.
Evlenmeyi düşünmeye başladım bir sürü talip çıkıyor ben seçiciyim maks 5 kişiyle görüştüm 28 yaşıma kadar. 3 tanesi ile tek görüşme 1 tanesi ile bir kaç görüşme ve olumsuz. Artık dedim belliki olmayacak vazgeçtim ve kariyer hedeflerime yoğunlaştım. 28 yaşıma gelmiştim. Sonra bir gün bir arladaş vesilesiyle eşimle görüşmeyi kabul ettim, 4 ayda evlendim. 4.5 seneyi devirdik elhamdülillah. 1 yaşında dünya tatlısı da bir oğlumuz var. Bu görüşmeyi bu arada yanlışlıkla kabul ettim, kariyer hedefimi unutup evlilik yoluna girdim. Yani tamamen nasip. Sadece duayı bırakmadım. Ve kendi kriterlerimden ödün vermedim. Hayat bu bir kere yaşanıyor, onu da sırf evde kaldı demesinler diye boş insanlarla harcayacak değilim.
Ve eşim benim beklediğimden bile hayırlı bir insan Allah ondan razı olsun. Dünyan ve ahiretin için en hayırlısına dua et.