Herkese merhaba aranızda yeniyim kızlar aşılma yaptırdım bugün 10 günüm doktorum 20 gün sonra test yapmamı söyledi ben dayanamayıp dün yani 9 günü yap

Eklentiler

• IMG_20211020_153633.webp
    IMG_20211020_153633.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 51
Yeni olduğunuzu anladık evet 🥰
Yazmak istediğinizi konu kısmına daha net yazabilirsiniz.
Hayırlı olsun tedaviniz
Fotoğraf açılmıyor ama tekrar yükleyin bakalım
Çok teşekkür ediyorum aslında tam yazamadım🙈

Şöyle anlatayım dün 9 günüm dü ben yaptım bu şeklide cıktı akşam gitip kan testi verdim bir hevesle 1.70 cıktı benim morel sıfır oldu aslında doktora dedine göre daha m daha var günüme ama burda okudum 9 gün sonuç alanlar olunca bende bir hevesle yaptım nasıl kafam karma karışık suan

Şöyle anlatayım dün 9 günüm dü ben yaptım bu şeklide cıktı akşam gitip kan testi verdim bir hevesle 1.70 cıktı benim morel sıfır oldu aslında doktora dedine göre daha m daha var günüme ama burda okudum 9 gün sonuç alanlar olunca bende bir hevesle yaptım nasıl kafam karma karışık suan

Bence bekleyin daha zamanınız var hemen moralinizi bozmayın

Bence bekleyin daha zamanınız var hemen moralinizi bozmayın
Rabbim den hayırlısı artık beklemekten başka bir çare yok kızlar birsey daha sormak istiyorum ben normalde regl zamanının agrı yaşamıyorum aşılma yaptırdım beri kasık agrısı cok yakıyorum 10 gün gala yaşıyorum varmı aranızda benim gibi olan kasıklarım da cok baskı var

Rabbim den hayırlısı artık beklemekten başka bir çare yok kızlar birsey daha sormak istiyorum ben normalde regl zamanının agrı yaşamıyorum aşılma yaptırdım beri kasık agrısı cok yakıyorum 10 gün gala yaşıyorum varmı aranızda benim gibi olan kasıklarım da cok baskı var

Yerleşme ağrısı olabilir bendede olmuştu 🤗

Silik çizgi görünüyor ama birkaç gün daha beklemeniz lazım..

Back
X