- 1 Ekim 2021
- 9
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Tubii0101983
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni olduğunuzu anladık evet
Çok teşekkür ediyorum aslında tam yazamadımYeni olduğunuzu anladık evet
Yazmak istediğinizi konu kısmına daha net yazabilirsiniz.
Hayırlı olsun tedaviniz
Fotoğraf açılmıyor ama tekrar yükleyin bakalım
Şöyle anlatayım dün 9 günüm dü ben yaptım bu şeklide cıktı akşam gitip kan testi verdim bir hevesle 1.70 cıktı benim morel sıfır oldu aslında doktora dedine göre daha m daha var günüme ama burda okudum 9 gün sonuç alanlar olunca bende bir hevesle yaptım nasıl kafam karma karışık suan
Rabbim den hayırlısı artık beklemekten başka bir çare yok kızlar birsey daha sormak istiyorum ben normalde regl zamanının agrı yaşamıyorum aşılma yaptırdım beri kasık agrısı cok yakıyorum 10 gün gala yaşıyorum varmı aranızda benim gibi olan kasıklarım da cok baskı varBence bekleyin daha zamanınız var hemen moralinizi bozmayın
Rabbim den hayırlısı artık beklemekten başka bir çare yok kızlar birsey daha sormak istiyorum ben normalde regl zamanının agrı yaşamıyorum aşılma yaptırdım beri kasık agrısı cok yakıyorum 10 gün gala yaşıyorum varmı aranızda benim gibi olan kasıklarım da cok baskı var
İnşallah öyledirYerleşme ağrısı olabilir bendede olmuştu![]()
Evet bende öyle yapcam inşallah kanımda yükselme olur beklemek çok zorSilik çizgi görünüyor ama birkaç gün daha beklemeniz lazım..
Anladım hayırlı olsun Rabbim kimsenin kucanın boş bırakmasınBenim tüp bebek
Saol amin inşAnladım hayırlı olsun Rabbim kimsenin kucanın boş bırakmasın