• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba bi sorun var !

Bazı insanlar acıyı bitirmek istemez ya bu da böyle olmuş. Şans versin tabi kaburga nedir ki birsuru daha geride kemik var nasılsa. Pes. Bide evliliği kurtarmaya çalışanlara saygı istemiş

Çocuklar nerde ben onu merak ettim konu sahibi çocukları düşüneceğine psikopat birini düşünüyor. Hayır bide şans verirken iki taraflı bi çaba olmalı diye düşünüyorum adamı evliliğe filan mı zorluyor? Adam istemiyormuş zaten kendisi söylemişti. Bu işte başka bişey var.

Çocuklar nerde ben onu merak ettim konu sahibi çocukları düşüneceğine psikopat birini düşünüyor. Hayır bide şans verirken iki taraflı bi çaba olmalı diye düşünüyorum adamı evliliğe filan mı zorluyor? Adam istemiyormuş zaten kendisi söylemişti. Bu işte başka bişey var.
Adamı evliliğe zorluyor derken? Evli değillermi? Ben konuya okadar hakim değilim:KK14:

Aslında çocukların böyle annelerden devlete verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisini koruyamayan çocukları da koruyamaz. Muhtemelen genç ,çalışmayan, aile evine gidemeyen biri. Şimdiye kadar baba evi, sonra koca evinde yaşamış. Tek başına yaşayamayacagini düşünüyo muhtemelen. Kendi ne yaparsa yapsın ama çocukları almak lazım. Adam çocuklara da iyi bakmaz eminim.

Konun acik..oraya yazsaydin keske.en son aldatilmis ve dayak yemistin

Tekrar konu acmana gerek yoktu.

Bu arada kaburgan ne alemde?

Aslında çocukların böyle annelerden devlete verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisini koruyamayan çocukları da koruyamaz. Muhtemelen genç ,çalışmayan, aile evine gidemeyen biri. Şimdiye kadar baba evi, sonra koca evinde yaşamış. Tek başına yaşayamayacagini düşünüyo muhtemelen. Kendi ne yaparsa yapsın ama çocukları almak lazım. Adam çocuklara da iyi bakmaz eminim.
Bence de almaları gerekiyor. Her iki taraf da sıkıntılı çünkü.

Aldatmış, hunharca dövmüş :işsiz:
Bir kadına yapılmaması gereken herseyi yapmış
Neyı bekliyorsun :işsiz:
Sansı varmı bu evliliğin :kusmuk:
Telefonum bozuk olmasa saatlerce yazardım
Kısaca : utanıyorum boyle hemcinslerimden
Bırazcık gurur olsun
Mideniz genis olmasa kabullenemezdınız
Bırde yurtdisindasın :olamaz:
. Ben yine de Allah yardımcın olsun diyorum

Çok üzüldüm ben sana ama sen kendini kurtarmak yerine evliliğini kurtarmayı tercih ediyorsun, darp raporu almaya gitmediğinden anlamıştım affedeceğini, hakkında hayırlısı olsun ne deyim

eşin seni aldatıyor şiddet uyguluyor ve aşağılanıyorsun bu konuda yardım ve yapıcı olmamızı bekliyorsun
kendi adıma konuşuyorum kadın onuru gururu söz konusu ben yapıcı olamam kusura bakmayın
bu evlilikten de bir halt olmaz
Ben bir daha bu tarz konulara yorum yazmayacağım , destek olalım diyoruz gene kocalar haklı biz kötü oluyoruz arkadaş. Anlamadım ben bu işi

Arkadasim adam coluk cocugundan utanmamis seni elalemin karisiyla aldatiyor, cekistiriyor, askim diyor kadina, cocuklarinin onunde kaburgalarini kiriyor, baygin dusuruyor. Ne yapiciligindan bahsediyorsun? Ne yaparsa birakacaksin bunu öldürmesi mi lazim seni? Babasina neden guveneceksin bu rezilligi babasi nasil toparlasin? Sununla yuzles artik. Bu adam seni Sevmiyor. Hos onun sevgisinden de birsey olmaz. O serefsiz seni sevse de bir kiymeti yok bence. Biz sana bunu basindan def et cocuklarina yazik desek boş sende bu akil oldukca. Allah cocuklarina yardim etsin ne diyeyim.

Dayak yedim napalım diye soruldumuydu cvp vermemmek en mantıklısı, konu açmak yerine gidip darp raporu almıyorsa , hala yernde oturuyorsa cvp yazmicaz ama dayanamıyoruz

Alış artık bacım ya 2013 den beri burdasın bunlara yaranamazsın :KK66:
Yok valla ben çok iyi niyetliyim heralde , ben konu açsam herkese nezaketen cevap veririm yada yorumları beğenirim, çok aykırı bişey olmadıkça. Ama bu ara çoğu konuda iyi bişeyde yazsan görmezden geliniyor , saygısızlık bence. Yani cevap yazmayacaksan niye konu açarsın, ki ben çok saçma şeyler olmadıkça destekleyici yazarım genelde. Birbirimizi tanımıyoruz diye saygısızlık yapmaya da gerek Yok diye düşünüyorum

Dayak yedim napalım diye soruldumuydu cvp vermemmek en mantıklısı, konu açmak yerine gidip darp raporu almıyorsa , hala yernde oturuyorsa cvp yazmicaz ama dayanamıyoruz
Aynen öyle , yazmayım diyorum dayanamıyorum, bu kişiyede içinde bulunduğun durumun farkına varır ve kurtarırsın kendini inşallah yazmıştım, boşa kendimi yormuşum. Hayır senin aklında fikir varsa niye sorarsın ki

Evliligini kurtarmak istersen tabiki kurtarırsın bunda sorun yok..ama evlilik var evlilik var..
Sen aldatılmış birde ustune siddet goren bir kadinsin..öldüresiye dövmüş seni..şuan kalbinde kirik gururunda buyuk bir ihtimalle..ama yok kırgın değilim bu mutsuz evliligi sirf evlilik oldugu icin kurtaracağını diyorsan bosuna kahramanlik yapiyorsun..bosuna..

İşin içinde aldatma ve şiddet yoksa kimse boşan demiyor zaten.. kendine neden eziyet ediyorsun.. biliyorsun bi şans daha versen ya aynı şeyleri yaşayacaksın yada ömür boyu şüpheyle yaşayacaksın.. kayınbabana güvenme emin ol onun tek derdi kimse duyup oğlu rezil olmadan sus puS edip tatlıya bağlamak..
Bende bazen kızıyorum buradaki yorumlara ama sonra düşünüyorumda Gerçekler canımızı acıttığı için kızıyoruz.

Back
X