Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanlar acıyı bitirmek istemez ya bu da böyle olmuş. Şans versin tabi kaburga nedir ki birsuru daha geride kemik var nasılsa. Pes. Bide evliliği kurtarmaya çalışanlara saygı istemiş
Adamı evliliğe zorluyor derken? Evli değillermi? Ben konuya okadar hakim değilimÇocuklar nerde ben onu merak ettim konu sahibi çocukları düşüneceğine psikopat birini düşünüyor. Hayır bide şans verirken iki taraflı bi çaba olmalı diye düşünüyorum adamı evliliğe filan mı zorluyor? Adam istemiyormuş zaten kendisi söylemişti. Bu işte başka bişey var.
Adamı evliliğe zorluyor derken? Evli değillermi? Ben konuya okadar hakim değilim![]()
Aslında çocukların böyle annelerden devlete verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisini koruyamayan çocukları da koruyamaz. Muhtemelen genç ,çalışmayan, aile evine gidemeyen biri. Şimdiye kadar baba evi, sonra koca evinde yaşamış. Tek başına yaşayamayacagini düşünüyo muhtemelen. Kendi ne yaparsa yapsın ama çocukları almak lazım. Adam çocuklara da iyi bakmaz eminim.Çocuklar nerde ben onu merak ettim konu sahibi çocukları düşüneceğine psikopat birini düşünüyor. Hayır bide şans verirken iki taraflı bi çaba olmalı diye düşünüyorum adamı evliliğe filan mı zorluyor? Adam istemiyormuş zaten kendisi söylemişti. Bu işte başka bişey var.
Bence de almaları gerekiyor. Her iki taraf da sıkıntılı çünkü.Aslında çocukların böyle annelerden devlete verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendisini koruyamayan çocukları da koruyamaz. Muhtemelen genç ,çalışmayan, aile evine gidemeyen biri. Şimdiye kadar baba evi, sonra koca evinde yaşamış. Tek başına yaşayamayacagini düşünüyo muhtemelen. Kendi ne yaparsa yapsın ama çocukları almak lazım. Adam çocuklara da iyi bakmaz eminim.
dün ben konunu okuyup içim çekilirken
sen millete fondoten tavsiyesi veriyordun.
gerçek olduğuna bile inanmıyorum artık.
Anladım, Rabbim islah etsin akıl fikir versin herkese ne denirki başka?Yani adam boşanmak istediğini söylüyor bu hala ısrarla kend kendine şans veriyor. Yabancıyım bazen doğru kelimeyi seçemeyebilirim. Adamın ikişkisi var 1 bucuk senedir ve bunu da gizleyor.
Ben bir daha bu tarz konulara yorum yazmayacağım , destek olalım diyoruz gene kocalar haklı biz kötü oluyoruz arkadaş. Anlamadım ben bu işieşin seni aldatıyor şiddet uyguluyor ve aşağılanıyorsun bu konuda yardım ve yapıcı olmamızı bekliyorsun
kendi adıma konuşuyorum kadın onuru gururu söz konusu ben yapıcı olamam kusura bakmayın
bu evlilikten de bir halt olmaz
Alış artık bacım ya 2013 den beri burdasın bunlara yaranamazsınBen bir daha bu tarz konulara yorum yazmayacağım , destek olalım diyoruz gene kocalar haklı biz kötü oluyoruz arkadaş. Anlamadım ben bu işi
Yok valla ben çok iyi niyetliyim heralde , ben konu açsam herkese nezaketen cevap veririm yada yorumları beğenirim, çok aykırı bişey olmadıkça. Ama bu ara çoğu konuda iyi bişeyde yazsan görmezden geliniyor , saygısızlık bence. Yani cevap yazmayacaksan niye konu açarsın, ki ben çok saçma şeyler olmadıkça destekleyici yazarım genelde. Birbirimizi tanımıyoruz diye saygısızlık yapmaya da gerek Yok diye düşünüyorumAlış artık bacım ya 2013 den beri burdasın bunlara yaranamazsın![]()
Aynen öyle , yazmayım diyorum dayanamıyorum, bu kişiyede içinde bulunduğun durumun farkına varır ve kurtarırsın kendini inşallah yazmıştım, boşa kendimi yormuşum. Hayır senin aklında fikir varsa niye sorarsın kiDayak yedim napalım diye soruldumuydu cvp vermemmek en mantıklısı, konu açmak yerine gidip darp raporu almıyorsa , hala yernde oturuyorsa cvp yazmicaz ama dayanamıyoruz