herkese merhaba

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
arkadaslık 3 senelık bır beraberliğim var.erkek arkadasım en basta cok evlılıkten bahsedıyodu bende askerlıgıve okulunun olduğunu beklememız gerektıgını dıyodum.bana eskısı kadar sıcak davranmıyo bende uzerıne cok gıdıyorum hem onu hemde kendıımı yıpratıyorum.okulu bıtırmesı bu donem olucak kısa donem yapmak ıstıyo benden vazgecıcek dıye cok korkuyorum onu cok sevıyorum ama nasıl davranıcagımı sasırdım balık burcu hem duygusal hem dıkkafalı.hergun dua edıyorum oyle sıkıntı yaptımkı kendımı onsuz yasayamam gıbı gelıyo.aılemı ve onu hemen evlılıge nasıl ıkna etmelıyım neolursunuz o guzel yorumlarınızı vede desteklerınızı beklıyorum

rabbım kımseyı umutsuz bırakmasın.....

Onsuz yaşamak gibi bir durumunuz yok ki? İlişkiniz devam ediyor işte; tek sorun onunla evlenmek istemeniz.

Hazır olmadığı bir konuda sevgilinize baskı yaparsanız bu durum evlendikten sonra size yol su elektrik olarak geri döner. Hayatı akışına bırakın. Ne getiriyorsa onu yaşayın. Siz istemeyin o istesin sizinle evlenmek.....

Sakin sakin...:)

Erkek arkadaşın kötü bir dönemdedir büyük ihtimalle.
Yani öğrencilik bitiyor,meslek yaşamı şimdilik soru işareti,önünde askerlik var ve sonrasında evlilik...
Hepsi birer bilinmez ve hepsi onu bekliyor.Hayatı tamamıyla değişecek.

Bence fazla baskı yapma.Neticede,iş olacağına varır.
Evlenmek istemiyorsa zaten evlenmesin.Israrla olacak iş değil.
Ama evlenmek istiyorsa,mevcut ortamı daha fazla gerersen,bu fikirden uzaklaşmasına sebep olursun.

Evliliğe ikna etmek mi..
İstiyosa kendiliğinden gelişir zaten.
Sadece senin istemenle olacak iş diil.
Akışına bırakmak en iyisi

ruz

kendıme engel olamıyorum canım sureklı ona mesaj atıyorum ondanda mesaj beklıyorum cocuksu davranıyorum belkıde onla bulusuyoruz o gun cok guzel ama sonra bana bıseyler oluyo.evlilik istediğini biliyorum benı neredeyse tum akrabalarıyla tanıstırdı ama ben onceden beklemek ısterken sımdı evlenmeyı cok ıstıyorum bana cadırda yasayalım dese bıle razıyım o konuma geldım yasayamadığımız evımızın onunla beraber aynı mutfakta yemek yemenın bıle hayalını kuruyorum umutsuz vakayım

Gerçek hayat öyle değil işte. İki gönül bir olduğunda samanlık seyran olmuyor. Eğer bir erkek kendini evliliğe hazır hissediyorsa evine, eşine kol kanat geriyor, yok eğer hissetmiyorsa sen ne yaparsan yap evde huzur olmuyor.

Kendini oyalamak için lütfen başka meşgaleler bul. Sevgilini saplantı haline getirme. Güzel giden bir ilişkiniz var bunun tadını cıkar. Bu günleri mumla arasan bir daha bulamayacağın zamanlar gelebilir.

Umutsuz vaka falan değilsin, sadece saplantılısın. Sevgilini dünyanın merkezinden cıkar. Önemli olan sensin bunu unutma. Sen mutlu olursan yanındakini de mutlu edersin.

Sen bu durumu takıntı haline getirmişsin iyice.
Allah yazdıysa er geç olur.
Başka şeylere odaklanmaya çalış.

sakın birini evliliğe ikna etmeye,zorlamaya,baskı yapmaya çalışmayın,inanın bu size mutluluktan çok mutsuzluk getirir..

kaybetme korkunuzun kaynağı ne acaba?

sakın birini evliliğe ikna etmeye,zorlamaya,baskı yapmaya çalışmayın,inanın bu size mutluluktan çok mutsuzluk getirir..

kaybetme korkunuzun kaynağı ne acaba?

kızlar oncelıkle ılgınıze cok tesekkur edıyorum....
genelde mesajlasıyoruz onunla ama demınde yazdıgım gıbı ben o kadar sık mesaj atıyorumkı oda haklı ama kendısıne dıyorumkı bana bı guzel ıkı laf et uzerıne gelmıycem ama yok yıne demıyo .uzaklastıgını hıssettıkce uzerıne gıdıyorum haklı olarak kendı kosesıne cekılıyo ama sanki ters bısey olucakta evlenmıycekmısız gıbı bu korkutuyo benı.
nasıl yaklasmam gerekıyo belkıde onu bılmıyorum .3 sene oldu mutlulugu ıstıyorum sadece

Hayatınızda bir şey değişmiş... Özgüveninizi yitirdiğiniz.. nedir bu?
Son zamanlarda ne değişti hayatınızda? Herhangi ve fakat etkili bir şey...

Bana güzel iki laf et dediğinde o da etse için rahat edecek mi peki zorla ettirdiğin içn...

sizce ne yapmalıyım mesgale bul dedınız mesela ne yapardınız benım yerımde olsaydınız oluruna bıraktıgımda ya oda uzaklasırsa?

bende aynı senin durumundaydım evlenmeyi çok istiyoduk ikimizde ama erkek arkadaşımın iş durumlarından dolayı bişey yapamıyoduk ha bide askerlik var kısa dönem yapıcak ancak bazı sebeplerden dolayı askerede gdemedi yaşlarımızda geçiyo ben 25 o 26 yaşında artık ben hiç dile getirmiyorum evliliği evlilikten sohudum açıkcası erkek arkadaşım hala çok istiyo

herşeyi rayına oturt ondan sonra evlilik zamanı gelince oluyo zaten sen ne yapsanda olmayıncada olmuyo doğru zamanı beklemek gerek

kızlar sustunuz baska bısey bı yorum ykmu

İnanır mısın sürü sepet yazdım... gitti...
Bir ara ben sana özelden uzun uzun yazayım olmaz mı?
Kızma bana.. hep bu forumun suçu.. gönder deyince göndermedi.. silindi gitti...

Söz veriyorum yazacağım sana...

Selamlar,

çok bunaldım canım hersey ust uste gelıyo....

sence nasıl yaklasmalıyım ders calısıyorum dedı saat 5te yazmadı daha baska bısey pööööfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…