Herkese mutlu yıllar hiçbirşeye isteğim yok

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
Herkese merhaba arkadaşlar bebeklerimizle eşilerimizle nice yıllar diliyorum merak ettiğim birşey var bu yılbaşında hiçbişey hissetmiyorum halbuki karnımda yılların özlemini çektiğim bebeğim var çok mutlu olamam gerekmiyormu?kös kös evde oturuyoruz eşim de zavallı ben istemendiğim için evde oturmak zorunda kimseyi göresim hiçbiryere gidesim yok şimid bazı arkadaşlar sen de hep karamsar yorumlar yapıyorsun diyecek haklılar ama ben böyleyim değişmeye çalışıyorum ama olmuyor sadece benim gibi hisseden var mı onu merak ediyorum

ben hiç bir yıl başında öyle beklentilere girmem zaten
ne bileyim çocukluğumdan beri saçma buluyorum
değişen bişey olmuyor sonuçta sayılardan başka
eğlenmekmiş falan hiç işim olmaz
eğer bahsettiğin buysa bende karamsarım

ama kendini mutlu hissetimiyorsan hormonlardandır belkide
iniş çıkışlar yaşarsın bol bol hamileliğin boyunca üzülme
bebeğin sağlıklı sen iyiysen,eşinle mutluysan gerisini koyver gitsin

çok sağol canım yani sonuçta doğru tamam yeni bir yıl geliyor ama ömürden alıp götürüyor .bu hormonlar mahvetti beni nette okuyorum hamileleğini ömrünün en güzel zamanı olarak tanımlayan da var demekki kişiden kişiye ve bakış açısına göre değişiyor

Hic uzulme vertigo
Bende senin gibiyim.Yilbaslari sadece koca bi senenin ne cabuk gectigini dusunudurur bana.
Hamilelik, hormonlar insani oyle etkiliyor ki.Bende haftalardir evden disari cikmak istemiyorum, cok halsiz geciriyordum bunun da etkisi vardir tabii..
Benim yasadigim sehirde sehir merkezinde buyuk bir caddeyi isiklarla susluyorlar, ama inanilmaz guzel oluyor seyretmesi, faytonlar dolasiyor etrafta.Gecen yil gidip dlaistik biraz,bu yilda gidelim dedi esim ama inan bende kendimi ayni senin gibi hissediyorum.Bizde evde oldukca siradan gecirdik.

arkadaşım vertigo bende aynen senin gibiyim.Akşam yemeği için kayınvalidemlere gittik ama saat 20:00 de öyle bir uyku bastırdı ki eve döndük ve ben hiç bişey yapmak istemedim tek isteğim mışıl mışıl uyumaktı.Eşim de benim yüzümden eve kapanmak zorunda kaldı bari bu gece erken uyumayalım dediyse de ben uyudum walla o tv izledi.napim dayanamıyorum :9:

umarım bebşlerimizi kucağmıza alınca normale döneriz arkadaşlar alışveriş yapmaya bayılırdım ama şimdi mağaza dolaşmak bile istemiyorum kendime zaten bişey bakmak istemiyorum olmuyo hiç bişey ama bebişe de daha bişey alamadık öyle yada böyle yeni bir yıl geldi hepimiz için hayırlısı olsun

Back
X