biliyorum bu yüzden çok seçiciyim ve uzun sürede yanlızım ama öyle bir an geliyor gözüm hiç bir şeyi görmüyor sankiyaşın daha çok erken canım bu tür karşı cins isteği olmasına ben yaşına ve ilkinin bitmesine bağladım ama erkeklerinde hepsi sevgili olabilcek adam gibi adam değiller bu yüzden tanımadan değer verilcek bi insan olduğunu anlamadan ve yoğun ilgi beslemediğin insanlara sevgili gözüyle bakma zamanı ve sırası gelince o seni nasılda buluyo baka şeylerle oyalanmaya bak bi süre bu tür konulardan uzak dur
başımı yaslıycam bir omuza ihtiyaç duyuyorum sevilmek ve gözüm kimseyi görmüycek şekilde sevmek istiyorum ve hata yapmaktan çok korkuyorumNe yazık ki ben de çok seçiciyim canım.
Ve seni şu anda çok iyi anlıyorum.
İnsan uzun bir ilişki yaşadıktan sonra ister istemez aşırı seçici olmaya başlıyor.
Çok dikkatli adımlar atmaya çalışıyor.
Yalnızlıktan ben de çok memnunum sevgili,eş bunlar çokta lazım değil ama öyle bir an geliyor ki evlilik hayalleri kuruyorum birden.
Ben de uzatmak istemiyorum, benimle aynı kafaya sahip anlaşabileceğim bir insan bulsam hayır demem.
Çünkü böyle devam ederse sürekli eski ilişkimde olanları hatırlayacağım, bu da kötü bir şey insanın hayatını bile etkiliyor.
tabi ki de bunlar normal ama düşündüğüm kişi arkadaşımmış bilmem neymiş o anda hiç umursamıyorum.Bu normal mi onu bilmiyorum direk hayallere dalıyorum kısa sürede geçse bile o anımı zehir ediyor bu hisler
insanlar işte anlamadan dinlemeden konusmak kolay;yargılamak basit.
benimde senin konuna benzer bir konum var.
bu şahıs orayada haddini aşan seyler yazmış.
takmamak lazım böylelerini sanırım asıl kendisinin bir psikolojik rahatsızlıgı var;bizim degil.
peki düşündüğün insanlarda bi haraketi falanmı hoşuna gidiyo yaptığı bşeymi hoşuna gidiyo yadaeski erkek arkadaşınamı benzetttiğin yönleri oluyo acaba:S
başımı yaslıycam bir omuza ihtiyaç duyuyorum sevilmek ve gözüm kimseyi görmüycek şekilde sevmek istiyorum ve hata yapmaktan çok korkuyorum
Umarım gönlüne,düşüncene göre birisini bulursun.
Hata yapmaktan korkarsan muhakkak hata yaparsın.
Çok fazla üstünde durmamak gerek o yüzden.
Bekarken bu durumu hemen herkes yasiyordur.Insan omuzuna dayanacak birini ister, onu sevsin, ilgi gostersin vs. bunlar normal seylerdir.Taki evleninceye kadar bu arayis devam eder.Tez zamanda ruh esinizi bulmaniz dilegiyle.Sevgiler...
iyi dileklerin için teşekkür ederim.üstüne durmasam da bazen tek düşündüğüm bu olabiliyor.Akışına bırakmak rahat olmak gerek bende düşünce yapımı yavaş yavaş değiştirmeye çalışıcam
umarım ilerleyen zamanlarda bende böyle konuşabilirm.Amin hepimizin yüzü gülsün inşallahBende de olurdu çok zaman. Erkeklerle hep iyi muhabbet edebilen bir yanım olmuştur onları kendime bağlardım sonra acabada kalırdım kötü bir durum
Ama atlatacağına eminim ben başardım birisini sevdim ve herşey düzeldiDarısı senin başına canım
Rica ederim.
Belki de uğraşacak başka bir şeyin yoksa sürekli aklını kurcalaması normal.
Dediğin gibi akışına bırakmalısın..
çevrem etkiliyor sanırım beni sevgililer birini sevenler aşık insanlar bende ister istemez bir boşluk hissediyorum
evlilik kesinlikle benimde aklıma geliyor ciddi düşünüyorum hemen.O anda o kadar şiddetli duygular hissediyorum ki gel kaçalım dese giderim yani ama aradan bir kaç gün geçiyor hislerimden eser yok hatta nasıl hissetmişim diyorum.Ayrıca bu kadar süre yanlız kalmak benim tercihim canım çok seçici davranıyorum ve korkuyorum da açıkçası alıştım çünkü yalnızlığa.Birde arayı uzatma derim uzattıkça yıpranırsın ve saçmalamaya başlarsın.
aynı şeyleri bir kaç sene öncesinde ben de hissediyordum.. ve sonradan hep pişmanlık hissediyor (sanki yanlış bir şey yapmışım gibi, halbuki sadece kendi içimde yaşadığım bir kaç günlük hayal kurmaktan ötesi değil) sürekli acaba bir sorun mu var bende neden böyleyim diyordum.. sonra biri girince hepsi geçtiii gittiiiiiii... o yüzden hiç kafana takma canımm...
Çevrenizde gerçekten aşık insanlar varsa durum cidden zorlaşıyor..
Diger kisilerin dedigi gibi durumunuy iciniydeki bosluktan kaynaklaniyor. Asik olmaya hazirsiniz, ve bu duyguyu zamaninda tattiginiz icin, ozlem duyuyorsunuz. Ama boyle dusunup, hissettiginizi kimseye belli etmeyin.
umarım o biri benimde bir an önce hayatıma girer.Yapıcam ilk işte nerdeydin bu güne kadar deyip trip atmak olucak
bana da hep bu soruluyor neden yalnızsın neden sevgilin yok.Sanki kimse beni sevmiyor çok çirkinim bilmem ne.Oysa son zamanlarda çekici olduğumun farkındayım.Çünkü cilt problemlerim geçti giyim tarzım değişiyor her gittiğim yerde bakıştığım biri mutlaka oluyor fakat devamı gelmiyor ve ben bunu hissettiğimde boş veremiyorumhaha süpersin.. ama gercekten de öyle oluyor bak.. biz şimdi sevgilimle sürekli birbirimize nerdeydin sen bugüne kadar diyoruz...
bir de bu arada çevrendeki arkadaşlarının etkisi çok oluyordur.. benim o dönem en yakın arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi vardı, benim üniversite bitmişti, o arkadaşlarım yine bir aradaydı okulda..işe yeni başlamıştım.. haliyle boş vakitlerimiz farklıydı, uygun zamanlarda da onlar genelde sevgilileriyle brliktelerdi...ben bir anda çok boşlukta kalmıştım, çok yalnız hissediyrdum o dönem.. tabi bir de neden sevgilin yok muhabbeti de eklenince... ortaya böyle bir durum çıkıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?