herkese selam olsun...beni hatırlayanlara üzücü haberdir..

herkes ne yaşadığını kendi bilir.

yorumunuz içiN tşk.

allah razı olsun kardeşim

Allah yardımcin olsun. .bu ne yaaa evlensen dert., evlenmesen dert:--( kadin olmak zor

Tanistiktan ne kadar zaman sonra evlenmeye karar verdiniz? Flort doneminde hic mi anormallik hissetmediniz? Yoksa siz de evlenince duzelir diye dusunenlerden misiniz?

6 ay gibi bi süreydi evlenmeden önce normaldi resmen bi prensdi.evlendikten sonra beni başka bi şehirde kendi hükmünde tutmakmış niyeti ben bunu anlıyorum.herşey resmen tersine döndü

6 ay gibi bi süreydi evlenmeden önce normaldi resmen bi prensdi.evlendikten sonra beni başka bi şehirde kendi hükmünde tutmakmış niyeti ben bunu anlıyorum.herşey resmen tersine döndü

Neyse ki gercek yuzunu gorup karar vermen uzun surmemis. Allah bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin. Bu yasadiklarini en az hasarla atlatman dileyigle canim...

ALLAH yardımcın olsun kardeşim ben tam olarak senin durumunda olmasamda benzer durumda sayılırım.. ama kocanın senden mal talep etmesi ne kadar çirkin bir davranış. Gerçi benim ki de aldıklarını geri istedi hem suçlu hem güçlü önemli olan o değil ama nasıl bu kadar karaktersizleşebildiği.. tanıyamadım resmen kendisini.. Psikolojik destek alıyorum yeni yeni toparlıyorum.. ALLAH islah etsin ne diyelim. bizim de yardımcımız olsun.. inşallah bundan sonra ki hayatın mutlu geçer..

yazdıklarınız içn çok tşk ederim.boşanma davmız açıldı bu arada.evimiz de o ayrı o rize ben ist.rizeye onun için gelin gitmiştim yerimi yurdumu koparıp. sağol kardeşim

tabiki çok zor senin için sevdiğin birinden ayrılmak tez zamanda sıkıntılarını atlatırsın inşallah

ne talep ederse etsin hiçbirşey alamaz
erkeğin kadından mal tazminat vs istemesine hakimler sadece gülüyor
benim eski eşim de benden manevi tazminat talebinde bulunmuştu
hakim de gülmüştü

içinizi ferah tutun , acınızı yaşayın geçsin gitsin
6 ay çok kısa bir süre
ben 4 sene evli kaldım , o zamanlar acıdan ölücem sanırdım ama herşey geçip gidiyor
Allah sizi daha iyi insanlarla karşılaştırsın ve hayatta en değerli en önemli olan şey kendinizsiniz
unutmayın sizden bir tane daha yok
sevgiler

çok teşekkür ederim yorumun için kardeşim Allah razı olsun

Allah hepinizden razı olsun..kardeşlerim çok iyi telkinlerde bulundunuz bana..

Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

sağolun

6 ay mı sürdü ewliliğiniz sadece
Neden peki, psikopat derken kıskanç mıydı yoksa, dövüyormuydu sizi :26:
Çok şükür kurtulmuşsunuz ailenizin yanındasınız ama
1 yıldır boşanma davanız sürüyormuş..
Mal varlığı nasıl isteyebiliyor bu adam sizden, ne hakla neye dayaranarak AKLIM ALMIYOR..
Ailenizin durumu falan çok mu iyi, onda mı gözü war..
Bende boşandım ama çok şükür tek celsede bitmişti..
Bu adamın başka bi derdi war sizinle sabredin, biliyorum zor bi durum başına gelmeyen bilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…