6 ay gibi kısa bir sürede yıpranacak ve ipleri koparma noktasına gelecek bir evlilik; iyiki, sabır katlanma... vs isimler altında sürdürülmeye çalışılmamış.
ancak 6 aylık bir birliktelik bir erkeğe nasıl mal talebinde bulunma gibi bir hak vermekte ? bu kısmı biraz açarmısınız
nişan ve düğün gibi masraflarımı talep ediyor
yakın zamanda bir yakınım (bayan) 8 aylık evliliğini bitirdi ve mahkemeden kızlık bozma hakkı ve yıpranma payı olarak bir miktar para hakkı kazandı.
durum bana ters geldi
Korkma güzelim,dedimya her şerde bir hayır vardır.
Yarın bizlerin başına ne geleceği ne malum. Her şey Rabbimizin elinde.
Bak sana bir misal getireyim,bir saygıdeğer arkadaşımız var burada,ilk nişanlısında anlaşamadılar,ayrıldılar,kalbi o kadar güzel bir insan ki kendisi, Allah karşısına ikinci bir şansı çıkardı,şimdi evlilik telaşında,çok mutlu, Allah şükürler olsun,Allah Mesut bahtiyar etsin onu.
O da senin gibi,ikinci şansının olacağına inanmıyordu. Fakat bak,dedim ya Allah büyüktür. Sabr et. Kendini helak etme.
Tanistiktan ne kadar zaman sonra evlenmeye karar verdiniz? Flort doneminde hic mi anormallik hissetmediniz? Yoksa siz de evlenince duzelir diye dusunenlerden misiniz?
Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.
En kısa sürede eski hayatınıza dönmeniz dileğiyle..
6 ay gibi bi süreydi evlenmeden önce normaldi resmen bi prensdi.evlendikten sonra beni başka bi şehirde kendi hükmünde tutmakmış niyeti ben bunu anlıyorum.herşey resmen tersine döndü
sevgili kadınlar kulübü üyeleri....
ben bu forumu uzun yıllardır bilen bir kadınım.ve bu kulübün bana hayatımın hep dönüm noktasında bana yardımcı olmuştur.
kullanıcı adım huzurem ama artık değiştireceğim neden mi?
evliliğimde huzur buluyorum sanmıştım.-em ekide kocamın isminin son harfleriydi ..
6 aylık evliliğim bitti.
kocam bi psikopattı.kaynanam sa(
evet sevgi çiçekleri ben yuvamın yıkılmasını hiç istemedim 1 seneyi bulacak belki ayrıyı ve boşanma davamız hale sürüyo ve kocam benden mal talep ediyo.
aşk evliliği yaptığımızın altını çizmeden geçemiycem..
evet kk üyeleri..bu dönem benim için çok ağır bi dönem..
tabi toparladım ilk zamanlar ki gibi değilim..
benim durumumda olanlardan yardım istiyorum...
yazdıklarınız içn çok tşk ederim.boşanma davmız açıldı bu arada.evimiz de o ayrı o rize ben ist.rizeye onun için gelin gitmiştim yerimi yurdumu koparıp.sağol kardeşim
ben bu forumu uzun yıllardır bilen bir kadınım.ve bu kulübün bana hayatımın hep dönüm noktasında bana yardımcı olmuştur.
evliliğimde huzur buluyorum sanmıştım.-em ekide kocamın isminin son harfleriydi ..
6 aylık evliliğim bitti.
evet sevgi çiçekleri ben yuvamın yıkılmasını hiç istemedim 1 seneyi bulacak belki ayrıyı ve boşanma davamız hale sürüyo ve kocam benden mal talep ediyo.
ne talep ederse etsin hiçbirşey alamaz
erkeğin kadından mal tazminat vs istemesine hakimler sadece gülüyor
benim eski eşim de benden manevi tazminat talebinde bulunmuştu
hakim de gülmüştü
içinizi ferah tutun , acınızı yaşayın geçsin gitsin
6 ay çok kısa bir süre
ben 4 sene evli kaldım , o zamanlar acıdan ölücem sanırdım ama herşey geçip gidiyor
Allah sizi daha iyi insanlarla karşılaştırsın ve hayatta en değerli en önemli olan şey kendinizsiniz
unutmayın sizden bir tane daha yok
sevgiler
çok teşekkür ederim yorumun için kardeşim Allah razı olsun
6 aylık evliliğim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?