- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi kucukbikadin
-
Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım
Geçen haftasonu bir düğündeydik yine çıkışta kv eşim ben oh dedim bu sene düğünleri bitirdik kv demez mi iki tane daha var haftaya yine gitmemiz lazım. sanırsın kırk yıllık evliyizBende böleyim tıpkı senin gibi. Bence eşler, hatta eşlerin aileleri bunları sorun yapmamalı. Sizi çok iyi anlıyorum. Herkesin farklı hayata bakışı, yaşayışı var niye bizler problemli oluyomuşuz belki eşiniz problemlidir
Beni kırmamaya çalışıyor gözümün içine bakıyor çok seviyoruz birbirimizi aramızdaki tek problem bu maalesef kiiki zıt karakter.
çok sorun yşanacak sanki..
işte bunu çözmek zorundasınız.. ilerledikçe çığ gibi büyüyecek ve saygı koymayacak olaylrdan biri..Beni kırmamaya çalışıyor gözümün içine bakıyor çok seviyoruz birbirimizi aramızdaki tek problem bu maalesef ki
İşte ben böyle söylediğim zaman da yıllarca ben bunun hayalini kurdum seninle birlikte olmak istiyorum diyor.Biz de böyleyiz,sorun yaşamadık.
O ister sever organizasyonlara katılmayı ben de hiç sevmem.
O gitti ,ben evde takıldım ama adam benimle kalmıyor diye de sorun yapmadım,o da ben gitmiyorum diye.
Kesinlikle katılıyorum. Eledikçede kafamın rahatladığını gördüm hemde fazlasıyla. İnsanlar yükten başka bir şey değil.şöyle bir düşündüm de; sevdiğim hiç kimse yok, her geçen gün tanıdığım insanları biraz daha ayıklıyorum. imkanım olsa insansız ve iletişimsiz bir yerde yaşamak isterim.
evet benim eşim de ,karımla ortamlara girmek istiyorum diyor.İşte ben böyle söylediğim zaman da yıllarca ben bunun hayalini kurdum seninle birlikte olmak istiyorum diyor.
Yaptığımız oluyor beni kırmıyor hiç en son düğünde öyle yaptık bitmeden kalktık evde 1 şişe tekila shot yaparak bitirdik gecemizi. Ama hiç gitmesek diyorum ben.İkiniz de biraz fedakarlık yapın
Mesela her gitmeniz gereken düğüne gidin ama 1 saat sonra müsaade isteyip geceyi senin istediğin gibi bitirn
Yaptığımız oluyor beni kırmıyor hiç en son düğünde öyle yaptık bitmeden kalktık evde 1 şişe tekila shot yaparak bitirdik gecemizi. Ama hiç gitmesek diyorum ben.
Alışmaya çalışacağım artık..Bu sefer eşiniz sürekli fedakarlık yapmak zorunda olacak o zaman.Tek taraflı olmaz bence.
ev gezmesını sevmem, haftasonunu mumkunse esımle yalnız gecırmek tercıhım olurdu , dugun dernek kısmında cok yakın akraba yada dostum dedıgım bırı degılse gıtmem takısı ayrı dert kıyafetı ayrı dert ugrasmaya degmez.Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?