• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesi sevmek zorunda mıyım

Yaptığımız oluyor beni kırmıyor hiç en son düğünde öyle yaptık bitmeden kalktık evde 1 şişe tekila shot yaparak bitirdik gecemizi. Ama hiç gitmesek diyorum ben.

Ama siz sevmiyosunuz o seviyor
Bunun orta yolu bu
Belki uzak ve önemli olmayan kişilerin organizasyonlarına gitmemeyi tercih edebilirsiniz

Şimdi gerçekten arkadaşlarıysa, sizin düğününüze filan geldilerse bence gitmelisiniz. Ama sürekli organize olup heryere herşeye yetişmeye çalışıp bunaltmayın kendinizi. Eşinize de bunu açıklayın. Yorgunum,evde film izleyelim, kitap okuyalım. Böyle ortamlar yaratın sofralar hazırlayın. Belki yavaş yavaş evcimen olur o da. Biz de ben evcimen,eşim benden evcimen :KK70: Bizi bıraksalar aylarca çıkmayız. Film,kitap,internet,yeme içme takılırız.
Süpermiş :KK47:

Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım
ben de insanları çok sevmem
herkese bir kulp bulurum
2-3 dostum var onlar da farklı sehirdeler

eşim de benim tam aksim
daha agzından bir kişiyi eleştirdiğini duymadım
o herkese dost canlısıdır ben de tam tersi:)

37 yıldır bu sehırde yasıyorum, eşim başka sehırden benım yasadıgım sehre geldı benden cok cevresı arkadası oldu
adam ta ilkokul arkadasları ıle telefonlasıyor düşünebiliyor musun?

bazen kıskanırım onu hatta
benim gözünün içine baktıgım dostlarım bıle arayıp sormaz çogu zaman

benım eşim evcimendir ben de evcimenim o bakımdans orun yasamıyoruz
tek sorunum telefonunun cok calması :)

Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım
İlk başlarda eşimde öyleydi.. zamanla geçti. Şimdi ven ne dersem o

ben de insanları çok sevmem
herkese bir kulp bulurum
2-3 dostum var onlar da farklı sehirdeler

eşim de benim tam aksim
daha agzından bir kişiyi eleştirdiğini duymadım
o herkese dost canlısıdır ben de tam tersi:)

37 yıldır bu sehırde yasıyorum, eşim başka sehırden benım yasadıgım sehre geldı benden cok cevresı arkadası oldu
adam ta ilkokul arkadasları ıle telefonlasıyor düşünebiliyor musun?

bazen kıskanırım onu hatta
benim gözünün içine baktıgım dostlarım bıle arayıp sormaz çogu zaman

benım eşim evcimendir ben de evcimenim o bakımdans orun yasamıyoruz
tek sorunum telefonunun cok calması :)
kocalarımızda şeytan tüyü olmasın kız :KK70:

Bir süre sonra, biriniz bir tarafa doğru ister istemez çekileceksiniz.
Ya siz gezmelere bir tutam alışacaksınız, ya eşiniz baş başa takılıp evde durmalara.
İki ay, elbette farkların ve çatışmaların yaşandığı süre, daha böyle bi 7-8 ay birbirinize uyumu gözlemler, birlikte yaşamaya-hareket etmeye alışırsınız.

Tavsiyem, fazla ödün vermeyin kendinizden; çünkü başladığı gibi gidiyor.

Orta yolu bulmak lazım. Burda haklı ya da haksız yok. O biraz daha etrafta gezmeyi seven sizse oturmayı seven birisisiniz. Bende evde vakit geçirmeyi daha çok seven biriyim ama hadi gidelim dediğinde hiç itiraz etmem, gideriz. Onu da severim yani, itiraz etmeyişim ondan.
Daha yeni evlisiniz ya o yüzden bence. Eşin tam olarak o çevresinden sıyrılamamış. Bence gidin onunla, ama diyin ki biraz da başbaşa olmak istiyorum seninle. Bunu ona sakince anlatın, sizin isteğiniz de olsun. Her zaman tek taraflı olmaz.

Tabii ki herkes sevip can ciğer olmak zorunda değilsiniz eşinizinde böyle bir beklentisi yok ama seviliyor çağrılıyor ne yapsın siz olmadan mı gitsin. Ayrıca hep evde diz dize göz göze oturmakta sıkıcı değil mi ya. Düğünler yazın oluyor zaten olsa olsa bu ayda olur biter artık hem evlisiniz bol bol zamanınız var romantik anlar için eşiniz için biraz değişebilir biraz daha sosyal olabilirsiniz anlaştığınız insanlarla da görüşürsünüz. Bence arkadaşlarla vakit geçirip gezmek daha güzel.

İyi de beraber gidiyorsunuz ne güzel işte. Sonuçta düğün bu bence gidilmeli, eş dostun yanında olmak lazım her zaman.
Her haftasonu düğün olacak değil, sabah kalkın beraber kahvaltıya gidin sonra da düğüne.

Tabii ki herkes sevip can ciğer olmak zorunda değilsiniz eşinizinde böyle bir beklentisi yok ama seviliyor çağrılıyor ne yapsın siz olmadan mı gitsin. Ayrıca hep evde diz dize göz göze oturmakta sıkıcı değil mi ya. Düğünler yazın oluyor zaten olsa olsa bu ayda olur biter artık hem evlisiniz bol bol zamanınız var romantik anlar için eşiniz için biraz değişebilir biraz daha sosyal olabilirsiniz anlaştığınız insanlarla da görüşürsünüz. Bence arkadaşlarla vakit geçirip gezmek daha güzel.
benim yaşantım böyle değildi işte eşim için alışmaya çalışıyorum. Sırf düğün değil ki işten 5,30 da çıkıyoruz erken diye hafta içi de arkadaşları toplaşıp ev oturmaları düzenliyor veya cafeler piknikler aklına ne gelirse.

İyi de beraber gidiyorsunuz ne güzel işte. Sonuçta düğün bu bence gidilmeli, eş dostun yanında olmak lazım her zaman.
Her haftasonu düğün olacak değil, sabah kalkın beraber kahvaltıya gidin sonra da düğüne.
Düğün bir örnekti böyle kalabalık etkinliklerin hiç sonu gelmiyor.

Herkes de şehir değiştirmiş ayol.
Ben de mesela, şehir değiştirmek istiyorum ama no, olmuyo... Çevrem değişsin artık

Beni kırmamaya çalışıyor gözümün içine bakıyor çok seviyoruz birbirimizi aramızdaki tek problem bu maalesef ki
Hayatim daha 2 aylık evlisin tabii ki gözünün içine bakacak. Burada 2 aylık evliyken gözünün içine bakanların, 2 yıllık evliyken gözünün icine yumruk çakanlara dönüştüğünü de gördük. Fakat tabii ki bunu sizin ici. Demiyorum. Gözünüzün içine baktığını soyleyince daha 2 aylik evlisiniz demek istedim Sadece. Yoksa Allah mutlu mesut etsin insallah cnm :KK36:

Hayatim daha 2 aylık evlisin tabii ki gözünün içine bakacak. Burada 2 aylık evliyken gözünün içine bakanların, 2 yıllık evliyken gözünün icine yumruk çakanlara dönüştüğünü de gördük. Fakat tabii ki bunu sizin ici. Demiyorum. Gözünüzün içine baktığını soyleyince daha 2 aylik evlisiniz demek istedim Sadece. Yoksa Allah mutlu mesut etsin insallah cnm :KK36:
yazınızda kıskançlık seziyorum Allah olmayanlara da nasip etsin.

Eşim de öyle. Sevmedigim insanlarla bile oturmak zorunda kaliyorum. Benim arkadasim degil herkesle anlasmak zorunda da değilim ama anlamiyor

Back
X