Çok mutlu bir evliliğim var. Eşimin ailesiyle de çok iyi aram. Hatta 2 kayınvalidem var :)
İkisiyle de sorunum yok allaha şükür. Esas k.v ile sorun olsa da tatlı sert hallediyoruz. Cici kv ile aynı ilde değiliz. Dolayısıyla onla da sorun yok. Gelgelelim kp den hiç hazzetmiyorum. Bir türlü sevemedim. İnsanın sevmediği ot dibinde bitermiş ya her fırsatta bizde. 1 veya 2 ayda yaşadığımız ile geliyor ve bizde kalıyor. Burada babası annesi olmasına rağmen. Kendisini sevmediğimden her şeyi batıyor tahammül edemiyorum. Herşeye müdahale eden çok konuşan çok bilen daha doğrusu bildiğini sanan birisi. Eşim evlenip doğru bir işi olana kadar hiç yanında olmamış. Büyük oğluyla görüşmüyorlar küçük oğlu da öğrenci. Dolayısıyla biz kalıyoruz sadece onun hayatında. Bir kaç kez eşime söyleyecek oldum o da baban aynı durumda olsa sen evini açmayacak mısın dedi ki çok haklı. 3 yıllık evliliğimizde maddi anlamda zararı da dokundu bize. Bugüne kadar dikiş tutturamamış birisi. Hala projeler planlar hayaller peşinde. Daha fazla zarar vereceğinden korkuyorum bize. Şimdi yine bizde 5 saatlik yoldan geldi, ama geliyor olduğunda 1 saat kala haberim oldu. Bu pervasızlık beni delirtiyor. Bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim allaha şükür. Ama tahammül edemiyorum. Nasıl başa çıkacağım bunla bilemiyorum.
Kimseyle bu derdimi paylaşamıyorum çok bunaldım.