- 22 Ağustos 2014
- 117
- 43
- 38
merhaba, iki üç gündür ağlıyorum ; annem vefat edeli çok oldu hastaydı 10 yıldan fazla oluyor buna üzüleli hastalıkla ölümle yaşayalı babam ve kardeşimle yakın olamadık hiç diğer aile fertlerimizle de keza öyle gerçi benim biraz da karakterim bu çocukluğumdan bu yana aykırı görülen yalnız kalan kendi kendine yetmeye çalışan biriyim, yaklaşık 5 - 6 yıllık bir ilişkim var daha önce konu açmıştım şimdi bununla direk ilgili değil ama evlenmek istiyoruz aileme açmak istiyorum bunun verdiği duygusallık hassaslıkta üzerimde hatta buraya girip yazmadan önce arkadaşlarıma anlatmak istedim yalnız olduğumu fark ettim ailemden birilerine kardeşime anlatmak istedim söyledim de ama benimle oturup gerçekten benim duygularımı paylaşıyorlarmış gibi hissetmiyorum sorun burada işte iki üç gündür ağlıyorum nedenini bilmiyorum kardeşim görüyor üff deyip gidiyor bana çok kaba davranıyor aramızda çok yaş farkı yok yani ergenlik gibi görülmesin benimle iletişim kurmaz sürekli elinde telefon ve sürekli internetten birileriyle tanışır görüşür gider evden gelmez babama yalan söyler bana yalan söyler bazen beni kullanır, dün çok üzüldüm evden çıkıp bahçede yalnız kalmak düşünmek istedim sokak çok gürültülüydü içeri geri girdim yemek hazırlamıştım o gelmeden gelince yemişti yerken çıkmıştım zaten dışarı geri döndüğümde masanın üzerinde herşey duruyordu odaya girdim yatağımın üstünde yorganımı bacaklarının arasına almış afedersiniz osuruyor uyardım dedim benim yorganım kokuyor rahatsız oluyorum bana cevap olarak tekrar yaptı yani uzlaşılmıyor dinlemiyor inatlaşıyor her istediğimi yaparım modunda tartışamıyorum tartışıyrouz bağırıyoruz çağırıyoruz birbirimize yine aynı, kendisi çalışıyor haftasonları evde ben he evdeyim ben evde çalışıyorum o çalışıyor diye evin işlerini hep ben yapıyorum ama inanılmaz yoruldum ve bazen çok bunalıyorum üç gün beklettim bulaşıkları ağlıyorum inanılmaz üzgünüm tamamen şundan ötürü diyemiyorum evlenmek istiyorum bunlar sorun bunlardan uzaklaşmak içinde değil sevdiğim bir adam var beni istiyor herşey mutlu olmam için hazır ailemi üzmemek için herşeyi dikkat ediyorum kardeşim böyle davranıyor babama anlatsam ufacık dinlemez zaten burada değil eşiyle başka şehirde:
aslında bu konuyu böyle yazmayacaktım uzunda olsun istemiyordum yazmaya başlayınca geldi gerisi internetten bahsedecektim kardeşimide söylemek istemiyordum ama örnek olarak başlayınca neler olduğunu fark ettim kardeşim sürekli orada ve bir sürü kişiyle bu tanışma sitelerinden direk görüşüyor oradaki erkeklerin niyetlerini bile bile birşey diyemiyorum dediğim için yalan söylüyor ben aşırı bunaldım ben facebook da twitter da hesaplarımı kapattım sadece buraya bakıyorum bütün arkadaşlarım kardeşim çoğu kişinin bakıyorum kimse de duygu kalmamış, o internetten komik videolar izliyor kahkahalar atıyor hiç gülünmeyecek şeylere bir sosyal sorumluluk projesi olsa paylaşıyro üzülüyor her gün fotoğraf ekliyor instagrama yediği yemekleri kendisini arkadaşlarını hepsi sahte duyguları sahte kardeşliği sahte insanlığı sahte inanılmaz yoruldum ağlaya ağlaya bulaşıkları yıkadım bitirdiğimi anladığında geldi buzdolabından birşeyler alıp gitti yüzümü gördü böyle işte hep böyle oluyor
aslında bu konuyu böyle yazmayacaktım uzunda olsun istemiyordum yazmaya başlayınca geldi gerisi internetten bahsedecektim kardeşimide söylemek istemiyordum ama örnek olarak başlayınca neler olduğunu fark ettim kardeşim sürekli orada ve bir sürü kişiyle bu tanışma sitelerinden direk görüşüyor oradaki erkeklerin niyetlerini bile bile birşey diyemiyorum dediğim için yalan söylüyor ben aşırı bunaldım ben facebook da twitter da hesaplarımı kapattım sadece buraya bakıyorum bütün arkadaşlarım kardeşim çoğu kişinin bakıyorum kimse de duygu kalmamış, o internetten komik videolar izliyor kahkahalar atıyor hiç gülünmeyecek şeylere bir sosyal sorumluluk projesi olsa paylaşıyro üzülüyor her gün fotoğraf ekliyor instagrama yediği yemekleri kendisini arkadaşlarını hepsi sahte duyguları sahte kardeşliği sahte insanlığı sahte inanılmaz yoruldum ağlaya ağlaya bulaşıkları yıkadım bitirdiğimi anladığında geldi buzdolabından birşeyler alıp gitti yüzümü gördü böyle işte hep böyle oluyor