- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Annem bir tartisma sirasinda aglamaya baslayarak ben kanserim dedi kolon kanseriymis (dedemi de o hastaliktan kaybettik karadenizliyiz sulalede 3 kisiden ikisi kanser teyzemler dayim vs) ben ilk once inanmadim beni yola getirmek icin soyluyor heralde dedim cok kirici konusmustu kavga ederken ben de ona artik calisip kendim her seyimi karsilayip size yuk olmayacagim madem bu kadar zoruna gidiyor gorusmeyiz filan dedim o esnada bunu soyleyince cddi olduguna inanmadim belirtilere bakiyorum hicbiri annemde yok tedavi ol diyorum senin dertlerinle ugrasmaktan tedaviyi erteledim fazla para kazanmak icin ucretli derse gidiyorum biliyorsun ben kendimi birakirsam sana ne olur filan diyor babana hastaneye gotur beni dedigimde essegin mi var burda deyip kapiyi carpip cikti kimim var ki benle memlekette ilgilensin hastayken bana baksin baksana sen benden kotusun diyor( cok agir psikolojik rahatsizliklar geciriyorum) burda hastaneye gidelim diyorum iki ay hastanede mi yatacagim burda yazin ortasinda diyor hastanede mi yatmak gerekiyormus ki diyorum bilmiyorum ki napilcak diyo sonra bagirsaklarimdan bobreklerime kadar kanser hucreleri var vs diyor aglamaya basliyor kalk doktora gidiyoruz diyorum onemli bir sey degil ben halledecegim diyor ben de kotu haldeyim abimin ve babamin umrunda bile degiliz onlar biz olsek sevincek vaziyetteeler anneme uzuluyorum kendimi sucluyorum olmek istiyorum annemin mutlu olmasini istiyorum ben hic iyi degilim anneme bir sey olursa o an kendimi keserim camdan atarim bisey yaparim ama dondum kaldim cozum bulamiyorum en korktugum sey basima geldi allahim benden al anneme omur ver derdim hep ben boyle bir seyi kaldiramam
Son düzenleme: