Herkesin fikrini merak ediyorum.

O zaman bu seneyi bi atlat,
Duz memurluktan mi hazirlanacaksin?
Eger oyleyse 2018 de girmen gerek.
Eylulde baslasan küçük 16 17 aylik olur
Kayinvalideye falan birakirsin gunde 4 5 saat o sekilde bi calisip kendini görürsün
Evet canım düz memurluk.alandan kazanmakla bitmiyoki.bide o puanla kurum içi sınavlara hazırlanıp kazancaksın tabi bide mülakat faslı var.iki çocukla çok zor canım.yazın başlamayı düşünüyorum çalışmaya.

ben olsam kendime iş haricinde başka uğraşılar bulur en azından keyif alarak onları yapardım.Maddi sıkıntım yoksa ne diye milletin ağız kokusunu çekeyim ki (amirdir,şudur budur) bir de kış gününde sıcak yataktan 6 da kalkıp yollara düşmek korkunç...çocuğunuz da küçükmüş...ben 20 yıldır çalışıyorum ..hiç iyi bişiy değil... tavsiye etmem

Kpss kazanıp ne yapacaksınız baska sehıre vs gıdemedıkten sonra ve annelıgımden mahrum etmedım cocuklarımı demıssınız sanırım aılecek calısmaya bakıs acınız

Biri ilk Okula yeni başlayacak full sorumluluk diğeri yarın Öbür gün ayaklanip yürüyecek inşaallah bence zaten bir hayli yogun olacaksınız tecrübeyle sabittir
Allah muhafaza hastalandı diyelim çocuklar grip v.s sürekli izin de alamazsınız çocuklarınız nolcak kısa sürede istifa etmek ozgiven zedelemesi yapabilir diye düşünüyorum
Hem bence sizin işten çok uğrAsa ihtiyacınız var hobi edinip kurslara gitseniz daha mantikli sanki ve eğlenceli kafa dagitmalik

Canım durumun ne kadar iyi olursa olsun insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok.hayatın bana ne getireceğini bilemiyorum sonuçta.

Peki eşiniz özelde iş ayarlayabilir mi? Beni kesseler gidip birine benim şu akrabamı işe alın diyemem de.

Sizin yerinizde olsam bir sene daha evde olurum, sonra kendim iş bakarım. Ama şu da var, şuanda kursa vs gidip çevre geliştirebilirsiniz.

Canım durumun ne kadar iyi olursa olsun insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok.hayatın bana ne getireceğini bilemiyorum sonuçta.
kendi paranı kazanma konusunda hemfikiriz,elbette zordur bir başkasının eline bakmak da ... valla hayat ne getirecekse getirince görmek,düşünmek lazım diye düşünüyorum, geleceği düşünmekle,ne olacak diye düşünmekle hayatımız geçiyor... sal gitsin :) olursa onu da o zaman düşünürsün boşver kafanı kurcalama,naçizane görüşüm gününü güzel geçirmeye bak,çocuklarınla olmanın keyfini yaşa, çalışan arkadaşlar çocuklarını göremiyor bile,çocuk başkasının çocuğu oluyor resmen

Herkes devlet memuru olacak diye bir kural yok.Eşini öncelikle ikna etmelisin.Devlete atanamazsan özel dede calisabilirsin.Ki bir bayanin kendi ekonomik özgürlüğünün olmasi kadar güzel bir sey yok,eşinin durumu istedigin kadar iyi maddi gücünüzde yerinde olsun farketmez.Calisabilmenin yollarina bak bence.Bir de eşin neden çalışmanı istemiyor ? Bu soruyu ona sormalısın,sorunun cevabina gore de ikna yoluna gidebilirsin

bi kaç sene kpss ye hazırlan, kendini geliştir ingilizce falan öğren, memuriyet olmazsa özel sektör düşünürsün, hem böylece ufaklığında anaokul zamanı gelmiş olur

Maddi durumunuz iyiyse çalışma derim cocuklarinla kendin ilgilen bence onları sana ihtiyacı var

Demin konuştum canım.o nerden çıktı dedi.sanki çok abes bişey söylemişim gibi yüzüme baktı ay rengi attı adamın resmen.olursa memurluk olur olmazsa asla özel olmazzzz diyo.

Maddi ihtiyacı yok çünkü canım.onun içinde istemiyo.çocukları boş yere perişan etcez diyo.özelin şartları daha ağır tabi.eğer memurluk olursa daha ılımlı.şartları daha iyi çünkü.

Biraz kendimi gördum sankki. 5yıldr evlıyım 3 yasında oğlum var. evlenmeden önce calısıyodum sonrasında ayrıldım ama bunu eşim talep etmedi ben kendım anlasamadığım için ayrıldı. gecen sene kpssye hazırlandım cok zorlandım ama cok guzel bı puan aldım. Alan sıralamasında 6. oldum. Maddi olarak sıkıtmız yok. Ama ben evde olmaktan memnun değilim. Çok kucuk yasta evden cıktım okumak için. Sonuc olarak mutlu değilim evde. Kendiimi eksik hissediyorum. Bi tarafım hep yarım. İnsanlardanda bıktım onların sorularında. Onların inadına atanmak ıstiyorum değil. kendım için istiyorum. Bu benım kendım için bi hedefımdı. Şuanda ilk atamada gidicem muhtemeln ama alımlar sözleşmelı olduğu için kadroluyu beklicem vs. Sana tavsıyem şu ki. Kendin hazırlan bence kendi emeğinle. Ben yaptım de. Ben başardım. Bunca gayretıne eşin tepkisiz kalamaz bence. Hayat bizlere güzel günler getirsin :)

Darısı bana inşallah canım.

bi kaç sene kpss ye hazırlan, kendini geliştir ingilizce falan öğren, memuriyet olmazsa özel sektör düşünürsün, hem böylece ufaklığında anaokul zamanı gelmiş olur
Yaşımda gidiyo canım.26 yaşındayım.kazanana kadar girerim.işin kötüsü 2 yılda bi oluyo sınav.30 da bile kazansam en azından çocuklarımı kendim büyüttüm derim.avantajım bu olur.

Eğer kpss den 87-90 aralığında puan alacak kapasiten varsa hiç durma peşini bırakma çalış mutlaka memurluğa gir ancak hani kpss ye çalışıp 80 filan alıyosan bence eşinden seni bir firmada işe sokmasını iste.Çünkü son dönemde memur alımları çok azaldı ve devlet tasarruf tedbirleri çerçevesinde çok alım yapmayacak.Ben memur olduğum için biliyoerum.Ancak güzel kurumsal bir firmada çalışabilirsin her şey devlet demek değil.

Bi sefer girdim ondada 81 aldım.aslında eşimde haklı çünkü eşimin 3-4 sene sonra tayini çıkcak.eğer özelde olursam ya istifa etcem yada eşimle ayrı kalcaz.sanırım benim memurluktan başka şansım yok

Bende bunu anlayamıyorum, bir eş eşine nasıl böyle bir yasak koyabiliyor
23 yıldır özel sektörde çalışıyorum, ne oluyor özelde çalışınca anlamıyorum
Eğer ihtiyacı olsa mecbur izin verirdi.ihtiyacı olmadığı için gerek yok diyo.eğer rahat bi işin varsa ne güzel bende hiç gocunmam çalışırdım.

Yaşımda gidiyo canım.26 yaşındayım.kazanana kadar girerim.işin kötüsü 2 yılda bi oluyo sınav.30 da bile kazansam en azından çocuklarımı kendim büyüttüm derim.avantajım bu olur.
benım de 24. bazen dıyorum cok gec kaldım. sağlık meslek cıkıslıyım arkadslarım 18 19 20 yaslarında memur oldu. hatta 17 ysında olan bile var. SOnra dyorum ki panık yapma eyıkurefe senınde nasıbının saklı olduğu bi zaman vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…