Herkesin geçtiği dönem işsizlik ))

dream24 merhaba canım bende seninle aynı dertten muzdaribim :14: yeni mezun oldum yuzlerce basvuru yaptım ama ya geri donus olmuyor ya da cagırıyorlar gorusmeye gıdıyorum fakat olumlu olmuyor. senı o kadar ıyı anlıyorumkı benımde uykularım kacıyor cok sıkıntılıyım sımde kafam dagılsın dıye bı bakayım dedım kk ya burda da seni buldum kader arkadasım :9: allah tum iş arayanların yardımcısı olsun :126:

Son düzenleme:
dream24 merhaba canım bende seninle aynı dertten muzdaribim :14: yeni mezun oldum yuzlerce basvuru yaptım ama ya geri donus olmuyor ya da cagırıyorlar gorusmeye gıdıyorum fakat olumlu olmuyor. senı o kadar ıyı anlıyorumkı benımde uykularım kacıyor cok sıkıntılıyım sımde kafam dagılsın dıye bı bakayım dedım kk ya burda da seni buldum kader arkadasım :9: allah tum iş arayanların yardımcısı olsun :126:

Merhaba canım ,hayırl ıdeğil demek olmuyor ,rıskımız vardır bir yerlerde..
Amin canım benim hakkımızda hayırlı olur umarım ..Bol bol dua ediyorum .

Son düzenleme:
Sınavı bile şaibeli,torpilli olan bi ülkede yaşıyoruz maalesef.

Kimin kazanacağı,nereye ne zaman atanacağı resmen belli gibi birşey artık.
Bende önlisans mezunuyum,zamanında iyi yerlerden iş teklifleri geliyordu (özel sektör) akbank'ta çalışıyordum ve tam nişanlanacağım zaman kriz nedeniyle 1500 kişi işten çıkarıldık,ondan beridir doğru düzgün bir iş tutturamadım ha çalıştım ama küçük yerlerde..

Bu sene ki önlisans kpss ye karnım burnumda 8 aylık hamileyken gireceğim.Umarım bir mucize olur da kazanır ve atanırım.
İşimiz mucizelere kaldı artık..İşsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim!

Ohoo hayırlı olsun diye elimi sıkıp sonra olumsuz diye mail atanları da gördüm ben :) O görüşmedeki sıcak havaya felan kapılmamak lazım. Ben de işsizim. Sizi anlayabiliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.

ya bazen diyorumki keşke matematik yerine büro yönetimi,sekreterlik,kuaförlük,ne bilim muhasebe fln okusaymışım....

küçümsediğimden değil kesinlikle sadece daha rahat iş bulabiliyorlar...idealist oldum da ne oldu?? diplomalı ev hanımıyım...

Yalnız ön muhasebeden bahsetmiyorsanız muhasebeci olmak öyle kolay bişey değil ;)

Back
X