HERKESİN HAYATI DÖRT DÖRTLÜK MÜ ?

esmeroz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
66
67
18
27
Tamam benim sorunlarım var. Ama herkesin bi derdi var. Hepimizin yükleri taşıyabileceğimiz kadar. Ben burda bana üzülmenizi falan istemiyorum. Ben benim sorunlarımın çok büyük olmadığının farkındayım. Eminim çok daha kötü durumda olanlar vardır. Ben sabretmeyi öğrendim. Ben aç değilin veya evsiz barksız da değilim. Çok şükür. Sadece biraz huzur eksikliği var. Ki ben sanmıyorum her ailede herkes dört dörtlük huzurlu olsun. Ben burda dertlerimi açık açık rahatça yazabiliyorum. Kimseyi tanımıyorum kimsede beni. O yüzden huzurluyum.

Kimsenin hayati dort dortluk degil ama buraya gelip sabahtan aksama kadar konu acmiyoruz. Her seyin dozu var.

Eee yani?
Bunun için mi konu açtınız şimdi?
Mevcut konunuza yazsaydınız bunları daha iyi olmaz mıydı?
Madem buradan memnunsunuz, site kurallarına uyarak siz de ilgili kişileri memnun etseniz daha iyi olmaz mıydı?
Dipnot: Burası sizin günlüğünüz değil.

Bu konu kapanır.
Çünkü içerik dert değil, herkesin derdi var evet ama ya sonra?

Dort dortluk hayat mi var canim ya kimsenin hayati dort dortluk degil mutlaka herkesin bir derdi var. Ama buna inat gulumsuyoruz. Ben cok gulerim cok kahkaha atarim ama attigim kahkahalarn altinda ki goz yaslarini bir ben birde Allah bilir. Mesela ben hic cocuk olmadim mesela ben hic deli dolu yasamadim ben cok erken buyudum. Evlendim bak bebek icin ugrasiyorum ailemden uzaktayim.. ama yine de cok sukur icimde buyuk bi eksiklk olsada uzakta da olsalar mukemmel bi annem beni koruyan aslan abilerim ve bitanecik kocam var...

Moderatör arkadastan rica ederseniz kapatirlar. Ve evet pardon size dedim onu? Sizin konunuza yorum yaptim cunku.

Kim dört dörtlük ki, hayat cogu insana zor. Ben de ac acikta degilim ama gel gör ki benimde dertlerim endiselerim var. Şükür yinede diyip yasiyoruz bir sekilde.

Back
X