- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Eskiye bakarak mesafemi koymustum zaten sadece zor zamaninda destek olmak istedim aradan 1 saat gecmeden nankorluk yapiyorlar. Sonrada arkamdan konusuyorlar duyunca cok uzuluyorumİyilikten maraz doğarmış..
Hayır her şeye rağmen gönlünü yapmak, yalnız kalmasın istememişsiniz sonuç: kalp kırılması..
Sanırım en doğrusu mesafe.
Kalbiniz kadar iyi ve ince düşüncede değiller demek ki kendinizi ve iyi niyetinizi hiç yormayın, değmeyenlere ..
Canınızı da hiç sıkmayın, bir daha da çağırmayın boşverin
Herkese hakettiği muamele şart
Hanimefendi ben dugune kayinbabamin gondermedgni bilmiyordum ki is yoyogunlugundn gidemedgni soyledi esim. Bende esime gidemezsen dahi gonlunu alabilirdin noye arkadasliktan siliyorsun dedim burda kaynatamin ustune alincaustune alincak ne varkiBurda yazdığınizla çelişiyorsunuz..
Biliyordunuz ve yorum yapıyorsunuz.
Yanlışınız burda..
Kayinbabaniz belli ki bu mevzunun açılmasından ve özellikle sizin yorum yapmanızdan gerçekten sıkılmış ve artık ağır tepkiler veriyor..
Kırılmakta haklısınız ama o da haklı biraz empati yapın sizi sevmeyen gelininiz alttan alttan size dokunduruyor. .
İnsanlar kadir kıymet bilmiyor kiEskiye bakarak mesafemi koymustum zaten sadece zor zamaninda destek olmak istedim aradan 1 saat gecmeden nankorluk yapiyorlar. Sonrada arkamdan konusuyorlar duyunca cok uzuluyorum
Amin sizi deİnsanlar kadir kıymet bilmiyor kisiz üzülmeyin..
hayır bide arkadan konuşuyorlar ama bu tarz insanlar iyilik yapsanız da konuşur yapmasanız da..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :/
Yok inaninki kaynatama karsi asla artniyetsiz konustum. Onu araya katmadim bile arkadasinin dugunune gidemezsen bile gönlunu alabilirdin ddm. Ki kendimi masum gostermiyorum benimde kendimi savunma amacli laf soktugum durumlar oluyor elbette. Ama bu konu da brnim ne gibi bi cikarim olabilir de kayinbabama ima da bulunuyum. Sadece sohbet amscli fikrimi soyledimYani bilemiyorum. Sonuçta eşiniz babasıyla çalışıyor. Babam bırakmadı dememiştir işimiz vardı demiştir. Siz bence durumu pekala biliyor ve ailenin üzerine gidiyorsunuz.
Yani kayinbaba'nin bu kadar ayarlanması, görumcenin babasını savunması bunu gösteriyor.
Hani bazıları kalp kırar kırar, laf sokar ,alttan alttan yapar ama ben bir şey yapmadım ki der..Masumum der ya.. siz bana öyle geldiniz.
Babasi ne halde bi kap yemek getirmezler. Ailemi ozledim diye bizde gorusmeye gelirler hey allahimDers olsun bence size. Acıma acınacak hale gelirsin diye boşuna dememişler. Bir de görümceler de gelmiş.
Acıma canım. Onlarda görürsen ona göre davranırsın ama onlar düşünmüyorsa sen hiç düşünme. Karşılıklı herşey. Adamı yalnız bırakıyorlar vardır bildikleri. Başının çaresine baksın gitsin bir çorba içsin, yemek yesin.Babasi ne halde bi kap yemek getirmezler. Ailemi ozledim diye bizde gorusmeye gelirler hey allahim
Kayinbaban seni susturur, eşin kız kardeşini susturur. Sizin ailede kadınları pek konusturmuyorlar galiba. Bir daha yemeğe cagirmaHanimlar. Kaynanamin il disina cikmasi gerekiyordu bende kp evde tek kalmasin diye gergun yemege cagiriyorum. Okadar kotuluk yaptilar bana kizlari icin cok ustume geldi hatta sen bana bir yudum su bile vermezsin demesine ragmen. Kizlari iki adim otesinde oturuyor kayinbabam bazi zamanlar evde tek kaliyor adamin ne yanina ugruyorlar nede yemegini yapiyorlar yine benim vicdanm el vermiyor cagiriyom. Neyse bugun cagirdim gorumcemler falan da geldi baya kalabalik oturuyoruz esim ortaya bi konu acti bende ona katilmadigimi, kendimce kendi fikrimi acikladim ama tartisma degil kesinlikle. Konustugum kelime esim babasiyla calistgi donem en samimi arkadasinin ne nisanina ne dugunune gitmis, ustelik arkadadi niye gelmedin diye trip atinca benim esim de arkadasliktan silmis vesaire. Bende dedimki sen haksizsin dugunune gidemezsen bile gönlünü alabilirdin dedim. Ordan kayinbabam sinirli sinirli bi sekilde bana ,
- sen niye bilip bilmedigin konulara atlayip yorum yapiyosun o gün oglumla isimiz vsrdi ben yollamadim kafana gore konusma dedi. Neye ugradigimi sasirdim bende senin gondermedgni bilmiyodum esimin anlattgni konusuyorum ddm sustum sonra gorumcem ordan babasini savunmaya kalkti esimde ablasini uzatma diye susturdu. Ne oldugunu anlamadm yani ben burda kimseye laf sokmadim ayrica kayinbabam ise gondermedi diye ben ona laf bile sokmadim ama o mu ustune alindi. Kucuk bi sorun ama ben hic mi bir konuda yorum yapamiycam. En ufak lafimi ustlerine cekiyorlar. Iyi bile konussam kotuye yoruyorlar. Normalde konuskan bir insanim ama inanin bir problem cikicsk diye hep susmak zorunda kaliyorum
Aslinda hepsinin amaci ben hic bir sekilde agzimi acmsyim ama arkam dan da gelin bizimle muhattap olmuyor dedikodumuzu da ihmal rtmeyelim tek amac buKayinbaban seni susturur, eşin kız kardeşini susturur. Sizin ailede kadınları pek konusturmuyorlar galiba. Bir daha yemeğe cagirma
Geçinemediğin insanlarla hergün hergün yemek yemek niye? Neyse bundan sonra cagirma kızi ilgilensin babasiyla.Aslinda hepsinin amaci ben hic bir sekilde agzimi acmsyim ama arkam dan da gelin bizimle muhattap olmuyor dedikodumuzu da ihmal rtmeyelim tek amac bu
Konuskanim. Diyorsun konuşkan olmak iyi değil. Bence o yorumlarını bir daha kayınbabanin yanında yapmayiver çeneni tutuverHanimlar. Kaynanamin il disina cikmasi gerekiyordu bende kp evde tek kalmasin diye gergun yemege cagiriyorum. Okadar kotuluk yaptilar bana kizlari icin cok ustume geldi hatta sen bana bir yudum su bile vermezsin demesine ragmen. Kizlari iki adim otesinde oturuyor kayinbabam bazi zamanlar evde tek kaliyor adamin ne yanina ugruyorlar nede yemegini yapiyorlar yine benim vicdanm el vermiyor cagiriyom. Neyse bugun cagirdim gorumcemler falan da geldi baya kalabalik oturuyoruz esim ortaya bi konu acti bende ona katilmadigimi, kendimce kendi fikrimi acikladim ama tartisma degil kesinlikle. Konustugum kelime esim babasiyla calistgi donem en samimi arkadasinin ne nisanina ne dugunune gitmis, ustelik arkadadi niye gelmedin diye trip atinca benim esim de arkadasliktan silmis vesaire. Bende dedimki sen haksizsin dugunune gidemezsen bile gönlünü alabilirdin dedim. Ordan kayinbabam sinirli sinirli bi sekilde bana ,
- sen niye bilip bilmedigin konulara atlayip yorum yapiyosun o gün oglumla isimiz vsrdi ben yollamadim kafana gore konusma dedi. Neye ugradigimi sasirdim bende senin gondermedgni bilmiyodum esimin anlattgni konusuyorum ddm sustum sonra gorumcem ordan babasini savunmaya kalkti esimde ablasini uzatma diye susturdu. Ne oldugunu anlamadm yani ben burda kimseye laf sokmadim ayrica kayinbabam ise gondermedi diye ben ona laf bile sokmadim ama o mu ustune alindi. Kucuk bi sorun ama ben hic mi bir konuda yorum yapamiycam. En ufak lafimi ustlerine cekiyorlar. Iyi bile konussam kotuye yoruyorlar. Normalde konuskan bir insanim ama inanin bir problem cikicsk diye hep susmak zorunda kaliyorum
Çağırma bidaha kızı çagırsınHanimlar. Kaynanamin il disina cikmasi gerekiyordu bende kp evde tek kalmasin diye gergun yemege cagiriyorum. Okadar kotuluk yaptilar bana kizlari icin cok ustume geldi hatta sen bana bir yudum su bile vermezsin demesine ragmen. Kizlari iki adim otesinde oturuyor kayinbabam bazi zamanlar evde tek kaliyor adamin ne yanina ugruyorlar nede yemegini yapiyorlar yine benim vicdanm el vermiyor cagiriyom. Neyse bugun cagirdim gorumcemler falan da geldi baya kalabalik oturuyoruz esim ortaya bi konu acti bende ona katilmadigimi, kendimce kendi fikrimi acikladim ama tartisma degil kesinlikle. Konustugum kelime esim babasiyla calistgi donem en samimi arkadasinin ne nisanina ne dugunune gitmis, ustelik arkadadi niye gelmedin diye trip atinca benim esim de arkadasliktan silmis vesaire. Bende dedimki sen haksizsin dugunune gidemezsen bile gönlünü alabilirdin dedim. Ordan kayinbabam sinirli sinirli bi sekilde bana ,
Niye konuşmasın kp nin yanında protokolmü kp aile değilse evde ne işi varKonuskanim. Diyorsun konuşkan olmak iyi değil. Bence o yorumlarını bir daha kayınbabanin yanında yapmayiver çeneni tutuver
Su konustuklarindan sonra senin kadar olamam zatenKonuskanim. Diyorsun konuşkan olmak iyi değil. Bence o yorumlarını bir daha kayınbabanin yanında yapmayiver çeneni tutuver
Ee sen nasil basa cikiyosun peki canmSen kayınbabana acımış sin ama o seni terslemis bırak alne yaparsa yapsın. Benimki kayınpeder de görümcemin yanında bir laf söyledi hemde hakaret.
Kv ameliyat olmuştu gozden. Ee ben zaten 2 ay önce sezeryan ameliyat i olmuşum. Dikişlerim agritordu. Tam iyileşmemistim. Kv ameliyat dan cikti gözü kapalıydi
Tamam yersiz bir lafti hata bende
Dedim ki
Benimde ameliyatim zor geçti doğumum zor oldu dedim
Kp nin lafı " senin de kafan calismiyo gelin"
"Göz ameliyatı zor "
Dedi.
Sanki sezeryan ameliyatı çok kolay.
Ee elalemin herif i işte öyle tersler.
Nasılsa gelinim ya bnm canım önemli değil hiç sordular mi bana, nasıl oldun diye .
Sormadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?