Herkesin icinde beni tersleyen kp

Eskiye bakarak mesafemi koymustum zaten sadece zor zamaninda destek olmak istedim aradan 1 saat gecmeden nankorluk yapiyorlar. Sonrada arkamdan konusuyorlar duyunca cok uzuluyorum

Hanimefendi ben dugune kayinbabamin gondermedgni bilmiyordum ki is yoyogunlugundn gidemedgni soyledi esim. Bende esime gidemezsen dahi gonlunu alabilirdin noye arkadasliktan siliyorsun dedim burda kaynatamin ustune alincaustune alincak ne varki

Eskiye bakarak mesafemi koymustum zaten sadece zor zamaninda destek olmak istedim aradan 1 saat gecmeden nankorluk yapiyorlar. Sonrada arkamdan konusuyorlar duyunca cok uzuluyorum
İnsanlar kadir kıymet bilmiyor ki siz üzülmeyin..
hayır bide arkadan konuşuyorlar ama bu tarz insanlar iyilik yapsanız da konuşur yapmasanız da..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :/

Yani bilemiyorum. Sonuçta eşiniz babasıyla çalışıyor. Babam bırakmadı dememiştir işimiz vardı demiştir. Siz bence durumu pekala biliyor ve ailenin üzerine gidiyorsunuz.

Yani kayinbaba'nin bu kadar ayarlanması, görumcenin babasını savunması bunu gösteriyor.

Hani bazıları kalp kırar kırar, laf sokar ,alttan alttan yapar ama ben bir şey yapmadım ki der..Masumum der ya.. siz bana öyle geldiniz.

Yok inaninki kaynatama karsi asla artniyetsiz konustum. Onu araya katmadim bile arkadasinin dugunune gidemezsen bile gönlunu alabilirdin ddm. Ki kendimi masum gostermiyorum benimde kendimi savunma amacli laf soktugum durumlar oluyor elbette. Ama bu konu da brnim ne gibi bi cikarim olabilir de kayinbabama ima da bulunuyum. Sadece sohbet amscli fikrimi soyledim

Babasi ne halde bi kap yemek getirmezler. Ailemi ozledim diye bizde gorusmeye gelirler hey allahim
Acıma canım. Onlarda görürsen ona göre davranırsın ama onlar düşünmüyorsa sen hiç düşünme. Karşılıklı herşey. Adamı yalnız bırakıyorlar vardır bildikleri. Başının çaresine baksın gitsin bir çorba içsin, yemek yesin.

Kayinbaban seni susturur, eşin kız kardeşini susturur. Sizin ailede kadınları pek konusturmuyorlar galiba. Bir daha yemeğe cagirma

Kayinbaban seni susturur, eşin kız kardeşini susturur. Sizin ailede kadınları pek konusturmuyorlar galiba. Bir daha yemeğe cagirma
Aslinda hepsinin amaci ben hic bir sekilde agzimi acmsyim ama arkam dan da gelin bizimle muhattap olmuyor dedikodumuzu da ihmal rtmeyelim tek amac bu

Konuskanim. Diyorsun konuşkan olmak iyi değil. Bence o yorumlarını bir daha kayınbabanin yanında yapmayiver çeneni tutuver

Çağırma bidaha kızı çagırsın

Ben mi bilmiyorum yoksa bu kayınpederler kayınvalideliğe mi soyunmuş. Ne kadar acı kim bilir kac yaşında adam ama ömrü boşa geçmiş ne minnet duygusundan haberi var ne de insanlıktan. Böylelerine yağmurlu havada cay kaşıgıyla bile su vermiceksin anlasın dünya kaç bucak.

Sen kayınbabana acımış sin ama o seni terslemis bırak alne yaparsa yapsın. Benimki kayınpeder de görümcemin yanında bir laf söyledi hemde hakaret.

Kv ameliyat olmuştu gozden. Ee ben zaten 2 ay önce sezeryan ameliyat i olmuşum. Dikişlerim agritordu. Tam iyileşmemistim. Kv ameliyat dan cikti gözü kapalıydi

Tamam yersiz bir lafti hata bende
Dedim ki
Benimde ameliyatim zor geçti doğumum zor oldu dedim

Kp nin lafı " senin de kafan calismiyo gelin"

"Göz ameliyatı zor "
Dedi.
Sanki sezeryan ameliyatı çok kolay.

Ee elalemin herif i işte öyle tersler.
Nasılsa gelinim ya bnm canım önemli değil hiç sordular mi bana, nasıl oldun diye .
Sormadılar

Ee sen nasil basa cikiyosun peki canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…