Herkesin icinde beni tersleyen kp

Siz de kadının görümcesı gıbı konuşuyorsunuz yani bu ne siddet ne celal. Kadın babasının yollamadığını bılmıyordum iş yoğunluğundan sanıyordum demıs . Aile zaten sıkıntılı konu sahıbı ne dese altında fitnelik arıyorlar. Kaldı ki eleştirebilir hakkı da var yani niye gitmedin de diyebilir. Kalkıp kadına bagırması mı lazım ?

Bacım kim acından ölmüş ki? Bırak kızları cagirsinlar yemeğe kendisini yapamicak durumda mi iyilikten maraz doğuyor seni ezmeye çalışmış aklı sirs terbiyesiz

Pek iyilik yapma bence. İyilik yapanın görevi gibi görünür, senin sofranda sana laf sokar. Kendi kızı çağırmaz, bir defa çağırınca kıymetli olur.

Ancak Posta koyunca, seni saymaya başlarlar. Genel çoğunluğun kafası böyle çalışıyor maalesef.

Vicdanı almıyor insanın, bir yaşlının tek olmasına ama onlar gayet senden bebeğinle hizmet etmeni bekliyorlar maşallah.

Bir an kendimi gördüm yorumda :) benim kayinvalide de oyle çokça boş konuşur bacısıyla bile kendini yarıştırır hep..eşimle yanlarinda şakalaşamayiz bile hemen savunmaya gecerler gorumceler ve kayinvalide..oglunun avukati misin hayirdir dedim bir ara kayinvalideye bi kaldı o an bisey diyemedi ama yine tam gaz devam Allahtan uzagiz da kendi deyip kendi dinliyor simdi

6 senedir bana hep sevgiyle bakan bir lafimi iki etmeyen sevgisini her firsatta hissettiren ve tek kelime ters konusmayan kp gecen gun bana sert cıkinca bende bundan sonra yorum yapmama karari aldim...

Bazen hic konusmamk daha iyi sanirim. Cunku ben inanilmaz bozuldm ilk defa karsilastigim icin ne yapacagimi da bilemedim. Insanlar nankor malesef

İyi birşey söyleseniz bile alakasız başka yönlere çekerler.
Bırakın ne halleri varsa görsünler ivcini civcisini çağırmayın baksanıza yapsanız bile mahcup olan yok.
Ezme çabaları her fırsatta yazık günah sizede.

Bugün esra erola bir gelin çıktı vallahi kaynanayı nasıl sindirmiş damat illede eşim diyo. Maşallah çok şanslı kadın. Sizde pısırık olmayın. Cevabını verin

Boyle insanlar kendılerı kaybeder milletin içinde azarladı ne oldu sız cagırmazsınız bır daha o da tek kalır belki akıllanır iyilikten maraz ya

otursun evinde zıkkımın pekini yesin. acımayın. onların gözünde her zaman el kızısınız.
çağırmayın.

Bu akşam çağırmayarak tepkinizi belli edin. Zaten kızı varmış onunla yerler. Eşiniz bişey derse de beni savunsaydın bu kadar kırılmazdım dersin.

Bu akşam çağırmayarak tepkinizi belli edin. Zaten kızı varmış onunla yerler. Eşiniz bişey derse de beni savunsaydın bu kadar kırılmazdım dersin.
Dun kayinvalidem varken cagirmistim bugun cagirmazsam kirildgmi anlamazlar kaynanam var pazartrsi tek kalicak. Normalde esim cagirmam konusunda bisey demiyor ben ariyorum gel diye esim illa gelsin demiyor cunku evde bekar gorumcem var o yemegni haxirliyor. Bende tek kalmasin diye bize cagiriyodum.

Fazla iyi niyetli gorunmeye calisiyorsunuz galiba. Her gun yemege cagirmayin madem sizi sevmiyor. Kizi cagirmiyormus bakin. Koca tarafina yaranilmaz

Fazla iyi niyetli gorunmeye calisiyorsunuz galiba. Her gun yemege cagirmayin madem sizi sevmiyor. Kizi cagirmiyormus bakin. Koca tarafina yaranilmaz
Aslinda hergun cagirmak istedigimden degil de biraz vicdan yapiyorym. Bazende aman kizi da cagirsin kayinbabamin dedigi gibi herseye atlama kizim diyorum. Ama ders almiyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…