Herkesin kısmeti açılmış maşallah

İlişki kuracağın birilerini yanlış yerlerde arıyor olabilir misin? İnstagram, eski sevgililer bir seçenek değildir.
Eski sevgililerimle ilişki kurmam zaten hepsiyle kötü ayrıldık. Sadece meraktan dolayı bakıyorum onlara. Eskinin hayatımda yeri olmaz. İnstagrama gelecek olursak orda demek istediğim hani öylesine yazan bile yok. İnstagram üzerinden ilişki kurmam zaten

Hayır sadece zamanında beni çok üzüp şu an hepsinin benden mutlu olması olay

Kendinizi üzdürmeseydiniz yani. 🙄 İlişki bu üzülen, üzen olabilir.
Ne olacakti yani siz üzüldünüz diye ölene dek acılarla mı hayat gecirecekti millet?

Boyle millet niye mutlu, o niye şunu başarmiş diye diye insanlari takip edip kiskanananlarin mutlu olduğunu görmedim. 🤷

Eski sevgililerinizle ilgili hep mağduriyet yaşadıysanız, onları da böyle boşta kalmamak için seçmiş olabilir misiniz?
Standartlarınız olsun, ilişkim olsun diye sevgili olmayın.
Hayır tabiki de sevdim aşık oldum ve onlar bıraktı hep beni. Hiç bir ilişkimi ben bitirmedim. İlişkim olsun diye sevgili yapsaydım umrumda olmazdı zaten.

Kendinizi üzdürmeseydiniz yani. 🙄 İlişki bu üzülen, üzen olabilir.
Ne olacakti yani siz üzüldünüz diye ölene dek acılarla mı hayat gecirecekti millet?

Boyle millet niye mutlu, o niye şunu başarmiş diye diye insanlari takip edip kiskanananlarin mutlu olduğunu görmedim. 🤷
Kardeşim o zaman umut vermeyeceklerdi kullanmayacaklardı sevgimi. Onlar karaktersizse ben ne yapabilirim

Kardeşim o zaman umut vermeyeceklerdi kullanmayacaklardı sevgimi. Onlar karaktersizse ben ne yapabilirim

Kullandirmayin yani ne yaşadiniz bilmiyorum yorum havada kaliyor ama bir insanla iliski yaşadiniz diye o kişiyle sonsuza dek birlikte olacaksiniz ya da illa evliliğe gidecek diye bir şey yok.

Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum
Sana arkadaş bulalım, memnun kalmazsan konuşmaz bitirirsin.

Kullandirmayin yani ne yaşadiniz bilmiyorum yorum havada kaliyor ama bir insanla iliski yaşadiniz diye o kişiyle sonsuza dek birlikte olacaksiniz ya da illa evliliğe gidecek diye bir şey yok.
Şöyle söyleyim tabiki de sonsuza kadar benimle olsunlar demiyorum. Sadece yaşattıklarını yaşamalarını isterdim. Ama mesela arada herhangi bir sorun yokken durduk yere sizi hastanede kolunuzda serumla ayrılık konuşması yapıp terk etse o kişiye mutluluk dileklerimi iletirsiniz ? Ya da size sözler verip umut vadededip aldatıp gitse yine aynı şekilde mutlu mu olsun istersiniz?

Şöyle söyleyim tabiki de sonsuza kadar benimle olsunlar demiyorum. Sadece yaşattıklarını yaşamalarını isterdim. Ama mesela arada herhangi bir sorun yokken durduk yere sizi hastanede kolunuzda serumla ayrılık konuşması yapıp terk etse o kişiye mutluluk dileklerimi iletirsiniz ? Ya da size sözler verip umut vadededip aldatıp gitse yine aynı şekilde mutlu mu olsun istersiniz?

Aldatilmayi yaşadim, hiç birine mutluluk dilemedim ama oturup arkalarindan da bakmadim ne yapmişlar ne olmuş mutsuz olsunlar diye. 🤷 Banane yani.

İnsanlarin her agzindan cikana bu kadar umut baglamayin, hayatinizi sözler ustune kurmayin, o yuzden bu kadar etkileniyorsunuz.

Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum
Valla zaman zaman benim de kısmetim açılıp, kapanıyor.dediğin gibi bazen kısmetler arasında karar veremiyorsun, bazen de böyle olabiliyor.kendi kendimize yetmeyi bir öğrenemoyoruz kadınlar olarak maalesef.hep birilerinin ilgisine muhtaç kalıyoruz.

Herkes mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok sadece eski sevgililerimin bana yaşattığı şeylerden sonra hepsini mutlu görmek üzüyor beni. Anlatabildim mi
Ona yaşatmadığıni nereden biliyorsun ?.kızı ağlattıktan sonra instagrama foto koyacak değiller ya.

Aynen öyle ya. Çevremdeki insanların çoğu evlendi veya ilişkisi var. Sahile iniyorum çiftleri görünce çok özeniyorum. Bir de karşındaki kişiyi evliliğe ikna etmek veya o ilişkiyi ciddiye dönüştürmek de başka bir şey. Son zamanlarda karşıma çıkan erkekler genellikle cinsellik odaklıydı. Millet nasıl çatır çatır uzun soluklu ilişki yapıyor püf noktası nedir bilmiyorum Kısmet mi yoksa bazı püf nokaları var mı bilmiyorum :(

Kıyas en büyük zehir diyor Doğan Cüceloğlu. Bu şekilde anca kendinizi yıpratırsınız. Önünüze bakın. Hobiler edinin hayatı akışına bıraktığınızda gerçekten her şey rayına bir bir oturuyor.

Ben milletin ilişkisini görmemek için sosyal medyanın kapattim tavsiye ederim. Ayrıca öyle her önüne çıkanla ciddi düşünülmez.evlenicem diye saçma insanlarla ilişki tavsiye etmem

Aynen öyle ya. Çevremdeki insanların çoğu evlendi veya ilişkisi var. Sahile iniyorum çiftleri görünce çok özeniyorum. Bir de karşındaki kişiyi evliliğe ikna etmek veya o ilişkiyi ciddiye dönüştürmek de başka bir şey. Son zamanlarda karşıma çıkan erkekler genellikle cinsellik odaklıydı. Millet nasıl çatır çatır uzun soluklu ilişki yapıyor püf noktası nedir bilmiyorum Kısmet mi yoksa bazı püf nokaları var mı bilmiyorum :KK43:
cilveli ve şefkatli olmak kesinlikle ve bunaltmamak lazım bakıyorum çevremde mutlu uzun ilişkilerde hep bu şekilde biraz da karşıdakine zulüm etmek senin için çabalamasına izin vermek. Bir de niyeti çok belli edince olmuyor sanırım. Cinsellik odaklı olmak kötü bir şey değil ayrıca bence öcü gözüyle bakmamak gerekiyo

Herkes mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok sadece eski sevgililerimin bana yaşattığı şeylerden sonra hepsini mutlu görmek üzüyor beni. Anlatabildim mi
İyi de nasıl sizin için onlar size bir tecrübe olduysa onlara da tecrübe oldu. Sırf sizden ayrıldılar diye kötü, mutlu olmayı hak etmeyen insanlar diye değerlendirmek yersiz olur. Eski bir çok erkek arkadaşım oldu kimi kendi çapında iyi insanlardı kötü şeyler de gördüm ama sonuç olarak eskide kaldı. Her ne kadar eskide kalmış olsalar da birisi hariç hiç birisi için mutlu olmasınlar gibi bir hisse kapılmadım.
Herkes yerinde mutlu olsun bana kimse bulaşmasın.
Negatifi üstünüze çekerseniz maalesef hiç pozitif şeyler yaşayamazsınız.

Valla zaman zaman benim de kısmetim açılıp, kapanıyor.dediğin gibi bazen kısmetler arasında karar veremiyorsun, bazen de böyle olabiliyor.kendi kendimize yetmeyi bir öğrenemoyoruz kadınlar olarak maalesef.hep birilerinin ilgisine muhtaç kalıyoruz.
Ve genelde sevgilin varken açılır o kısmet

Aynen öyle ya. Çevremdeki insanların çoğu evlendi veya ilişkisi var. Sahile iniyorum çiftleri görünce çok özeniyorum. Bir de karşındaki kişiyi evliliğe ikna etmek veya o ilişkiyi ciddiye dönüştürmek de başka bir şey. Son zamanlarda karşıma çıkan erkekler genellikle cinsellik odaklıydı. Millet nasıl çatır çatır uzun soluklu ilişki yapıyor püf noktası nedir bilmiyorum Kısmet mi yoksa bazı püf nokaları var mı bilmiyorum :KK43:
Evet Ya cidden anlayamıyorum. Bana kimse ciddi düşünüp gelmiyor insanlara bakıyorum erkeğe diz çöktürüp evliliğe kadar gidiyolar

cilveli ve şefkatli olmak kesinlikle ve bunaltmamak lazım bakıyorum çevremde mutlu uzun ilişkilerde hep bu şekilde biraz da karşıdakine zulüm etmek senin için çabalamasına izin vermek. Bir de niyeti çok belli edince olmuyor sanırım. Cinsellik odaklı olmak kötü bir şey değil ayrıca bence öcü gözüyle bakmamak gerekiyo
Ben hepsini yaptım ama yine de hep terk edilen kullanılan oldum

Back
X