Herkesin kısmeti açılmış maşallah

theblackswan theblackswan milletin kısmeti açılmış diyorlar, görenler olmuş. Benim hala kocam yok son durumu bildireyim dedim. Teşekkür ederim.

Sevgili konu sahibesi doğru kişi doğru zamanda gelir siz akışa bırakın hayatı

Herkes mutlu olsun kimsenin mutluluğunda gözüm yok sadece eski sevgililerimin bana yaşattığı şeylerden sonra hepsini mutlu görmek üzüyor beni. Anlatabildim mi

Bu tür kıyaslamalar çok tehlikeli değil mi ? Aynı mantıkla eski sevgilileriniz de : "Eski sevgilim bana öyle şeyler yaşattı ki, bugün yaşadığım tüm mutluluk ve güzelliklerin sebebi geçmişte yaşadığım kötü tecrübeler vb" diyebilir.

Valla zaman zaman benim de kısmetim açılıp, kapanıyor.dediğin gibi bazen kısmetler arasında karar veremiyorsun, bazen de böyle olabiliyor.kendi kendimize yetmeyi bir öğrenemoyoruz kadınlar olarak maalesef.hep birilerinin ilgisine muhtaç kalıyoruz.

Dünya nüfusu yaklaşık 8 milyar olarak telaffuz ediliyor. Cinsiyet dağılımının da hemen hemen birbirine eşit olduğu söyleniyor.

Yaklaşık 4 milyar kadını içeren bir genelleme yapmak ne kadar doğru ? 😂

Ben hepsini yaptım ama yine de hep terk edilen kullanılan oldum
Valla ben de daha yeni terk edildim.çok da âşıktım.zor zamanlar geçiriyorum ben de senin gibi.olur olmadık herşeye patlıyorum.1 ay oldu artık geçmiyor bir türlü şu özlem.gururumu daha fazla ayaklar altına almak istemiyorum ama güçlü de duramıyorum.ne yapacağimi şaşırdim kaldım.

Aynen öyle ya. Çevremdeki insanların çoğu evlendi veya ilişkisi var. Sahile iniyorum çiftleri görünce çok özeniyorum. Bir de karşındaki kişiyi evliliğe ikna etmek veya o ilişkiyi ciddiye dönüştürmek de başka bir şey. Son zamanlarda karşıma çıkan erkekler genellikle cinsellik odaklıydı. Millet nasıl çatır çatır uzun soluklu ilişki yapıyor püf noktası nedir bilmiyorum Kısmet mi yoksa bazı püf nokaları var mı bilmiyorum :(
Bence tamamen kısmet.zor işler be.

cilveli ve şefkatli olmak kesinlikle ve bunaltmamak lazım bakıyorum çevremde mutlu uzun ilişkilerde hep bu şekilde biraz da karşıdakine zulüm etmek senin için çabalamasına izin vermek. Bir de niyeti çok belli edince olmuyor sanırım. Cinsellik odaklı olmak kötü bir şey değil ayrıca bence öcü gözüyle bakmamak gerekiyo
hiç bir zaman öcü gözüyle bakmadım ama daha dün bir bu gün olunca uzaklaşıyorum ya :KK43: cinsellik odaklı değilim önceliklerim sevgi ve hayatı paylaşmak üzerine oluyor

Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum
Ha boşta olsalar ilişki yaşamak için döncen yani. Tehhhh Allahım yaaa 😂🤣

Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum
Böyle sitem edip hayatını başkalarına ah vah ederek geçirenlerin pek ciddi ilişkisi ve arkadaş ortamları olmuyor nedense...

Yolunuz çok uzun.

hiç bir zaman öcü gözüyle bakmadım ama daha dün bir bu gün olunca uzaklaşıyorum ya :KK43: cinsellik odaklı değilim önceliklerim sevgi ve hayatı paylaşmak üzerine oluyor
valla bilmiyorum ya bu işler gerçekten nasip sanırım benim de mesela çok güzel bir arkadaşım var eğitimi de güzel sessiz sakin birisi ama hiçbir şekilde ilişkisi yürümüyor. Benim de önceliğim ilişkilerde cinsellik mesela ama hep uzun ilişkim oldu 🤣 hatta şimdi evlenme aşamasında olduğum ilişkim de cinsellikle başladı

Şu an hayatımda kimse yok. Ben de bu durumdayım. Birkaç kız arkadaşım var ama onlar da kendi halinde. İlla olsun demiyorum ama bu boşluk içimden gitmiyor.

valla bilmiyorum ya bu işler gerçekten nasip sanırım benim de mesela çok güzel bir arkadaşım var eğitimi de güzel sessiz sakin birisi ama hiçbir şekilde ilişkisi yürümüyor. Benim de önceliğim ilişkilerde cinsellik mesela ama hep uzun ilişkim oldu 🤣 hatta şimdi evlenme aşamasında olduğum ilişkim de cinsellikle başladı
işin özü kafaya takmamak heralde.

Valla ben de daha yeni terk edildim.çok da âşıktım.zor zamanlar geçiriyorum ben de senin gibi.olur olmadık herşeye patlıyorum.1 ay oldu artık geçmiyor bir türlü şu özlem.gururumu daha fazla ayaklar altına almak istemiyorum ama güçlü de duramıyorum.ne yapacağimi şaşırdim kaldım.

1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.
Eeeeee bunu daha geçen hafta perşembe sen yazdın sevgilim var diye geçen hafta perşembeden bu yana 1 ay mı geçti yani :KK70: :KK70:

işin özü kafaya takmamak heralde.
olabilir kişiye bağlı karşısındakine bağlı herkesin ilişki dinamiği kişiliği farklı. Ben hiç ilişki aramadım ama 15 yaşından beri hayatımda birisi vardır mesela

Sizde keramet belki sizden giden ciddiyete düşmüüşş

Back
X