• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin testine bakıyorsunuz lütfen bana da bakinnn🙈😢

Tugceunsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
30
9
86
26
Arkadaşlar adetime 4 gün var ben test yaptım
Ama geç çıktı sizce kuruma çizgisi mi yoksa erken bakıldığı için mi ben adetim bitince hemen yumurta günüm olduğunu hissettim ve ilişki oldu sizceee nedir
Burda daha açık çıkmış normalde birazdaha koyu

Eklentiler

• IMG_20251215_214857.webp
    IMG_20251215_214857.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20251215_214854.webp
    IMG_20251215_214854.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20251215_214845.webp
    IMG_20251215_214845.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20251215_214839.webp
    IMG_20251215_214839.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20251215_214827.webp
    IMG_20251215_214827.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
Test in markası nedır
4 gün oldugu ıcın sılık cıkabılır
Yınede test tekrarı yapmadsn tam bişey demek olmaz

Silik çizgiyi goruyorum. Ama çok silik bence çok yeni bide kaset testler doğru ve erken yaptığınız halde silik cikmis var gibi ama kuruma cizgisiyse yani 5 dakikadan sonra bu çizgi çıktıysa ya yenidir bir kaç gün zaman gerektirir yada adet olacaksinizdir

Ama geç çıktı sizce kuruma çizgisi mi yoksa erken bakıldığı için mi ben adetim bitince hemen yumurta günüm olduğunu hissettim ve ilişki oldu sizceee nedir
Belirtilerinin varmı akıntı gibi falan

Benim ikinci gebeliğim olucak ben ilk gebeliğim de adetin 2 gün geçince test yaptım onda da aşırı silik çıkmıştı ve hiç belirtin olmamıştı zaten çok rahat hamilelik geçirmiştim sadece bel ağrısı yaşamıştım
Bundada 4 gün falan bel ağrısı bacak ağrısı yaşadım birde sabahlar iki gündür bulantı gibi oluyor mide sıvısını çıkarıyorum öyle yani
Akıntım var sık idrara çıkma var

Benim ikinci gebeliğim olucak ben ilk gebeliğim de adetin 2 gün geçince test yaptım onda da aşırı silik çıkmıştı ve hiç belirtin olmamıştı zaten çok rahat hamilelik geçirmiştim sadece bel ağrısı yaşamıştım
Bundada 4 gün falan bel ağrısı bacak ağrısı yaşadım birde sabahlar iki gündür bulantı gibi oluyor mide sıvısını çıkarıyorum öyle yani
Akıntım var sık idrara çıkma vae
Silik çizgiyi goruyorum. Ama çok silik bence çok yeni bide kaset testler doğru ve erken yaptığınız halde silik cikmis var gibi ama kuruma cizgisiyse yani 5 dakikadan sonra bu çizgi çıktıysa ya yenidir bir kaç gün zaman gerektirir yada adet olacaksinizdir
Çok teşekkür ederim inşallah vardir

Akıntım var sık idrara çıkma vae

Çok teşekkür ederim inşallah vardir
İnşallah bir kaç gün geçince yap bence net olsun

Var gibi yaa kuruma çizgisine benzemiyor kaç dakika sonra çıktı

Back
X