Herkesin yardimci olmasini istiyorum lutfen

levi asya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
5
2
3
29
Kucuklugumden beri kilolu bir kizim. Kilom yuzunden sevgilimden ayrildim, daha dogrusu o ayrildi.
Simdi guzel bi degisim olsun istiyorum o kadar degisiyim ki soktan soka girsin ben artik secmek istiyorum hayatimdakileri. Lutfen yardim edin.
Bana en etkili kilo verme yontemlerini soylerseniz. Ben 18 yasindayim 1,73 boyundayim ama kilom yuzunden 1,65 gorunuyorum.. Kilom 92ydi bunalim stres yuzunden yemek yiyemedim daha dogrusu yemekler dusman gibi gorunuyor ama bunyeme cok agir geldi yemeyerek bi haftada 88 e dustum bana yardim edin cok mutsuzum hem sagkigimi hem sevdiklerimi kaybediyorum

Biz buradan ne söylesek boş canım.Doktor gözetiminde kilo vermen yararına olacaktır.

kalori hesabı yapabilirsin. kendine bir sınır belirle ve o sınıra geldiiğinde durdur kendini. bunun için de her gün bütün yediklerini kağıda yaz. gün içinde ne yediğinin farkında oluyorsun ben bu şekilde kilo vermiştim sonra saldım kendimi geri aldım ama bugün tekrar başladım yazdım . gerçekten işe yarıyor ama denemelisin.

Deneyecegim bunu canim.
Doktor diyetlerine uyamiyorum
internette biraz vaktini harca her şeyin kalorilerini öğren mesela 1500 kaloriyle başla bu sınıra gelince kendini durdur yeter ki sonra daha da düşür sınırını . tabi yediğin en ufak şeyleri bile yaz

karatay i bi arastir,kitabini al oku
burada o diyeti yapanlarin yzdigi bi konu var aç oku biraz

bende diyet yapamam derdim ama karatay o kadar zoruma gitmedi kolay bi diyet, yanindada spor aktiviten olacak tabi
kitabini al oku aklina yatarsa baslarsin

İnternetten bi kalori arastiriyim deneyeyim bu surecte yapan bilen kisilerden fikir almak istiyorum sizin gibi cok tesekkurler bakacagm :(

Karatay diyetlerinede bakarimda spor olarak ne yapabilirim en etkili nedir. Zayiflacam diye vucudumu oldurmek te istemiyorum vermek istedgm 25 kilo nasil olacak bakalim :(

Back
X