- 13 Ocak 2025
- 17
- 12
- 3
- 51
- Konu Sahibi isimbulamadimki123
Ben galiba buyuk bi depresyon icerisindeyim. haram olmasa daha fazla yasamak istemedigim icin cok daha farkli bi sey yapabilirdim ama yapamıyorum. her gun beni hayattan sogutacak bi sey daha goruyorum. aile duzenimiz huzurumuz kalmadi. her sey maddiyatla ilgili oldu zaten ekonomik olarak 6-7 senedir tamamen coktuk. hani insanin evde pisirdigi bile goze batar mi ona bile konusuluyor. giyecek alsam konusuluyor. son sınıf universite ogrencisi oldugum icin hem okulum hem stajım var bu sene işe gidemiyorum. zorunlu olmadıkca alısveris yapmıyorum sadece haftada bi gun disari cikiyorum. borclarim dag gibi birikti arkamda bir babam yok. var ama yok ilgilenmiyor. annem zar zor hallediyor. babam hic sormuyor bile. sınava girecegim icin kitap almam lazim onları bile isteyemiyorum ondan. mecbur kredi kartı kullanıyorum. aylardır nakit para bile harcamadım. o kadar huzurum yok ki.. moralimi duzeltmek icin mutfaga girmek istesem yemek olmadigi surece bi sey yapma deniliyo. boyle esirgendigini hissediyorum her seyin benden. artik dine bile yakınlık kuramıyorum uzaklastıgımı hissediyorum her seyden. gercekten kalbim cok kirik. her anlamda. bu surecte karsima cikan her erkege de dogru kisi diye sarıldım cunku tutunacak kimsem yok bi yerden mutlu olmak istedim. o da olmadi defalarca kalbim kırıldı. sen ne yapıyosun kendin icin yasa sorumluluklarını yerine getir diyenleriniz olacaktir. hepsini yapmaya calisiyorum. her sabah umutsuz kalkiyorum ama yine de geceleri endiselerle uyuyorum. beni hayata baglayan hicbi sey kalmadi. onceden mutlu bi gelecek hayal ederdim artik istemiyorum bile. mutlu bi gelecek bile istemiyorum. benden buyuk kardeslerim var sıkıştığımda onlardan bi sey isteyemiyorum. boyle bi kosede kendi kendime batıyor gibiyim. konusucak kimsem olmadigi icin burada anlatmak istedim.. benim goremedigim bir seyi siz gorursunuz belki. umarim her kadin mutlu oldugu bi gelecekte yasar