Herkes'ten 1 Tavsiye

Başkalarını taklit ederek,izleyerek,haset ederek yaşama ve özgün olmaya çalış.
Kendinle barış ve hayatla yarış, insanlarla değil.

Hayatta yapmam, hayatta olmaz gibi büyük laflar etme dönüp dolaşıp seni nasıl bulmuş şaşırırsın.

sevdiğin insanı çok sev , ama hayatının merkezine koyma

yapmak istediklerini vaktin ve enerjin varken yap, erteleme

seni senden eden azim de zararlıdır, sakinleşmeyi, dinginleşmeyi, hayatla dalga geçmeyi de bil

Bazen sınırlarımız zorlanır girdaba çekeler, işte o vakit Mevlana'nın şu sözünü hatırla...

''Edepli edebinden susar, Edepsiz susturduğunu sanar''

yeni tanıştığınız birinden ister fiziksel olarak etkilenin, isterseniz sözleri ile sizi etkilesin eğer ki içinizde sebepsiz yere sizi huzursuz eden bir his varsa uzak durun. çoğu zaman mesnetsiz bir önyargı der üzerinde durmayız ama bazen sezgilerin ürünüdür o huzursuzluk hissi ve uzun vadede size kötü tecrübeler yaşatabilir. göz değil kalptir gerçekleri gören...

yapamadıklarının değil ,yapacaklarının üzerine yoğunlaş ve hiçbirşeyi çok fazla isteme.

İÇİNDEN FESATLIK GEÇİRDİNMİ....
O ŞEY SANA ÖMUR BOYU NASIP OLMUYOR..
Örneğin biz 2. evimizi aldık..
bıtane arkadasımız her geldıgınde laf sokuo bıze..
zengın falan dıe..
ve ona ev hıc nasıp olmuyor..
bunu farkettım

Hayatimda ögrendigim ve herkese söyledigimde zamanlada olsa hakli oldugumu görüp bana hak verdikleri birsey

EGER BASARILI BIR INSANSANIZ ASLA KOMPLEKSLI INSANLARLA DOST OLABILECEGINIZI SANMAYIN

Öfkeni yönetmeyi gerekirse yoketmeyi ögren,
yoksa o seni yönetir ve sonucundan hic memnun
kalmazsin. Garanti ediyorum :)

Sahip olmadiklarina çamur atma,küçüldükçe küçülürsün.Hayal dünyasinda kaybolup gitme,biraz gerçekçi ol.Kendini sev ki,senden farkli olanlari da kabullenebilesin . :)

“Her şey üstüne üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir”.

Mevlana

kimse için kendinden vazgeçme,önceliğin her zaman kendin olsun.!

en büyük acıların ilacı zamandır...
asla büyük konuşma...

Aşk konusunda platonik aşık olmayacaksın.Sevende,umutsuzluğa düşende,üzülen de sen oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…