Hayatinizda keskelere yer vermeyin. Gecmiste ne olduysa oldu. Gecmise takili kalmayin, surekli onunuze bakin. evet bazen kirilip, uzuleceksiniz, kalbiniz parcalancak, tam herseyi biliyorum artik kimse uzemez beni derken yine birsey olacak ve yine yerle bir olacaksiniz. Ama her dustugunuzde kalkmayi ogrenin. Dustugunuz yerde kalmayin. Zor da olsa, basta istemesende bazi seyleri kabul edip, her zaman yolunuza devam etmelisiniz
Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider
Bir gün su içeceğin çeşmeye çamur sıçratma
Ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır bunu unutma
hayatta hiç kimse için kendini üzme unutma sen
dayanabiliyorsan onlarda dayanabilir..
hayatta hiç kimseya tam anlamıyla GÜVENME
bugün can ciğer dostun olan yarın en kötü
düşmanın olabilir
Düzen Bu: Kadın Ağlar, Erkek Bakar. Kadın Duyar, Erkek Duymaz.. Kadın Sorar, Erkek Susar.. Kadın Gider, Erkek Içer.
ayrıldığın ve artık geri dönüşü olmayan eski sevgilinin fotoğraflarını silmelisin. çünkü onlar ölmüş birer anıyken ve yok edilmesi gerekirken, sen onları sakladığın için artık dirilen ölü olurlar. zombiden de kimseye hayır gelmemiş
sevgiliniz hicbir problem olmadigi halde sizinle konusmaktan kaciyor ve telefonda konusurken surekli ofluyorsa (ozellikle de normalde sirf sizinle konusuyor olmak icin bile sacmalayan biriyse) anlayinki iliskiniz bitkisel hayata girmis kizlar. sakin olun, uzulmeyin. iki seceneginiz var; birincisi siz de onu taklit edin cok mesgulmus gibi yapin aramayin neyin var diye soemayin, ikincisi de ugrasip ugrasip bitirmis olmaktansa bu evrede bitirin, siz bitirin. cunku bi erkek sizinle ilgilenmiyor ama yine de bitirmiyorsa yalniz kalmaktan korkuyordur.
upuzuuuun bi tavsiye oldu bence ama ben yandim bari siz yanmayin.
Kimseye zamanı gelmeden güvenme ve bağlanma . Doğru olduğuna gerçekten inandığın zaman güven gerçekten güvendiğin zaman emanet et herşeyini . Ve herşeyini emanet ederken birtek sevginle değil mantığınla da hareket et . Ve öncelikle karşındakini baştan sonra içtten dışa her şeyini tanımış olarak emanet et herşeyini . Pişman olmayacağına inanarak emanet et ..
Ve hep dürüst ol . Sonucunu düşünerek hareket et yapacaklarının . Sonunda çok acı çekmene neden olacak yalanlar söyleme .