• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesten darbe yiyenler:(((( (çok canayakın olduğu halde arkadaşı olmayanlar)

:))) valla lise bitti.2010 da. üniversiteye hazırlanmaya çalışıyorum.bu sene biryerler olacak inşallah.bende biraz insan içine çıkmış olurum bu şekilde:(....çalışmakta istiyorum aslında ama okul daha önemli tabi..bakalım ne olacak hayırlısı.sen neler yapıyosun canım??:))

msn versen eklerim.özelden:))

:))) valla lise bitti.2010 da. üniversiteye hazırlanmaya çalışıyorum.bu sene biryerler olacak inşallah.bende biraz insan içine çıkmış olurum bu şekilde:(....çalışmakta istiyorum aslında ama okul daha önemli tabi..bakalım ne olacak hayırlısı.sen neler yapıyosun canım??:))

msn versen eklerim.özelden:))

ben de gircem bu yıl ygs ye ama açık yazcam ben ya..kim okicak şimdi 4 yıl:44:

ben de gircem bu yıl ygs ye ama açık yazcam ben ya..kim okicak şimdi 4 yıl:44:

bu okul işiii çok zor şahsen.hangi bölüm istiyon cnm?ben tıpçıları düşünüyorumdaa hakikaten ağır yani...e yaşlarda ilerledi tabi benimde ilerdi yanii:D...yaşıtlarım bitirdi okulu ben hala başlıcam.o yüzden bu duruma sinir oluyorum bende...ama ben sayısal istiyorum.dershanede sayısal bölümler var fakat benim lise 1 den itibaren bütün konuları görmem lazım.yandım yani anlaıcağınız:(((...ne halt yicem bilmiyorum.evdede kafayı yicem.allaha dua ediyorum.hakkımda hayırlısı olsun diee heoo..

bu okul işiii çok zor şahsen.hangi bölüm istiyon cnm?ben tıpçıları düşünüyorumdaa hakikaten ağır yani...e yaşlarda ilerledi tabi benimde ilerdi yanii:D...yaşıtlarım bitirdi okulu ben hala başlıcam.o yüzden bu duruma sinir oluyorum bende...ama ben sayısal istiyorum.dershanede sayısal bölümler var fakat benim lise 1 den itibaren bütün konuları görmem lazım.yandım yani anlaıcağınız:(((...ne halt yicem bilmiyorum.evdede kafayı yicem.allaha dua ediyorum.hakkımda hayırlısı olsun diee heoo..

ilahiyat cnm..Ben liseye de gitmedim düşün açıktan okudum.Dersaneye gidiyorum,ama sınıfta ilk 3e giriyorum her sınavda=)

ben hepsinden yedim..tonla arkadaşım vardııı.hiçbiride soyal paylaşım sitelerinde selam dahi vermezler.buradan tanışıp kaynaşalım kızlar yaaa...evet kimseyle samimi olmamak lazım.biraz ilgi göster bi bakıyosun tependeler.ya bakıyorum çoğuna iyi olupda bir sürü arkadaşı olanda var.ben hala bulamadım öle birisiii...ya diyorum gezelim ailem izin vermiyo bilmem ne.sanki ailesiyle gezicem.biraz özgür olsun yaa bu ne böyle.kötü bişey yapıyoruz sankiii...bende üniversite okkucam bu sene inşallah.oradan bulurum:(((

hemşirelik okuyacaktım onu bile yapamadım.morel bozukluğundan.kahretsin.şimdiki aklım olaydı takmazdım

takma canım boşver,belli ki bir şeyini çekememişler..bak sana bayanlar hakkında şunu diyim,birbirlerini çekemezler çoğu,gerçekten birbirini kıskanmayan kızlar iyi arkadaş olurlar..muhtemelen seni kıskanmışlar..hiç üzülme..liseyi bitirdin mi? hazırlanıyor musun canım ?

takma canım boşver,belli ki bir şeyini çekememişler..bak sana bayanlar hakkında şunu diyim,birbirlerini çekemezler çoğu,gerçekten birbirini kıskanmayan kızlar iyi arkadaş olurlar..muhtemelen seni kıskanmışlar..hiç üzülme..liseyi bitirdin mi? hazırlanıyor musun canım ?

bilmiyorum canım kıskanmamı yoksa dışlama mı:ss çok gıcık insanların bilee tonla arkadaşı var...artık o kadar bunaldımkiiii kurslara yazılıcam oradan arkadaşlar edinmeye çalışıcam.atlıcam ordan orayaa:(( psikoljim sıfırrrr....lise bitti cnm 2 yıl evvel.hazırlanıyorum ygs yee

Belki bazı zamanlarda lafımı bilmem ama ince düşünürüm,kimse kırılmasın diye uğraşırım neden böyle oluyo anlamıyorum :25: kolay kolay hayır diyemem ama nedense hayır diyenler sevilir.

Belki bazı zamanlarda lafımı bilmem ama ince düşünürüm,kimse kırılmasın diye uğraşırım neden böyle oluyo anlamıyorum :25: kolay kolay hayır diyemem ama nedense hayır diyenler sevilir.
Ben de aynı durumdayım=( Zaten böyle olduğumuz için bu durumda kalıyoruz. Hep ince düşünen taviz veren ben olduğum için hep kullanıldığımı düşünüyorum. Bir süre sonra da patlama aşamasına geliyorum artık. Çevreme bakıyorum hep çıkar ilişkisi şeklinde arkadaşlıklar oysa ben doğru düzgün bir arkadaşlık istiyorum ama niye hala kuramıyorum. Üniversitede 3. yılım ve hala burada güzel bir çevrem yok. Liseden 2 tane çok yakın arkadaşım var başka şehirlerde, sadece onlar var arayıp sorabildiğim.

Ben de aynı durumdayım=( Zaten böyle olduğumuz için bu durumda kalıyoruz. Hep ince düşünen taviz veren ben olduğum için hep kullanıldığımı düşünüyorum. Bir süre sonra da patlama aşamasına geliyorum artık. Çevreme bakıyorum hep çıkar ilişkisi şeklinde arkadaşlıklar oysa ben doğru düzgün bir arkadaşlık istiyorum ama niye hala kuramıyorum. Üniversitede 3. yılım ve hala burada güzel bir çevrem yok. Liseden 2 tane çok yakın arkadaşım var başka şehirlerde, sadece onlar var arayıp sorabildiğim.

Seni çok iyi anlıyorum aslında benim okulda iyi bi çevrem var en azından birlikte güzel vakit geçirebildiğim ama yurtta sanki dışlanıyomuşum gibi hatta öyle ben de buna kızıyorum sınıf arkadaşımla aynı odadayız herkes tarafından çok sevilir ben de çok severim ama herkes biraz da saf gördüğü için seviyo ama bi de gel bana sor hiç de göründüğü kadar saf değil kızdığım şey bu bi sorun çıksa bile herkes benden bilir o saf ya ben anlaşılacak biri değilim.Hele memleketimde hiç yok nerdeyse arkadaşım dediğin gibi liseden iki arkadaşım var sadece onlarla görüşüyorum gelince.

Back
X