Herkesten uzak durmak istiyorum

busrassssss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
20
11
16
29
Normalde dışa dönük enerjik bir insanım ama bazı zamanlarda tam anlamıyla herkese kendimi kapatmak kimseyle muhatap olmak istemiyorum en yakınlarımla bile, şuanda da böyle bir zamandayım herkese istemeden de olsa soğuk davranıyorum, Bu durum nasıl geçer? Herkes bir sorun mu var diye soruyor yav bi salın beni amk diyemiyorum..

Sonu çok iyiydi

Benim genel halim Eşimle mutlu mesut yaşayalım kimseye salça olmayalım kimse de bize salça olmasın istiyorum ama o işler öyle olmuyor. Yadırganıyorsun.
Ailem dışında kimseyi görmek istemiyorum.Niye böyle oldu bilmiyorum.İnsan sevmiyorum artık belki de.

Benim genel halim Eşimle mutlu mesut yaşayalım kimseye salça olmayalım kimse de bize salça olmasın istiyorum ama o işler öyle olmuyor. Yadırganıyorsun.
Ben eşime de yapıyorum isin kötüsü onla da muhatap olmak istemiyorum herkes batıyor şuan

Ailem dışında kimseyi görmek istemiyorum.Niye böyle oldu bilmiyorum.İnsan sevmiyorum artık belki de.
İnsanları tanıdıkça gelen his bence. Mükemmel insanlarla yaşıyoruz da biz mi istemiyoruz görüşmeyi sanki.
Kimse mükemmel değil ben de değilim ama en azından iyi niyetliyim dürüst bir insanım.Karşımdakinden de sadece bunu bekliyorum fazla bir şey istemiyorum.

İnsanlar senden uzaklaşır iyi zamanlarında kahve içmeye insan bulamazsın kendimden biliyorum
Evet öyle olacak gibi duruyor bunun da bir tribi derdi bitmedi diyecekler anlamiyor kimse her an hahahah kikiki gezen insanları anlamıyorum ben oyle değilim ben bazen yok olmak istiyorum beni kimse aramasın sormasın bunun anlaşılması cok mu zor , geçince ben size dönerim illaki

İşte dondugunde onlar orada olacak mı ?

Ben eşime de yapıyorum isin kötüsü onla da muhatap olmak istemiyorum herkes batıyor şuan
Eşler anlar bu durumu bu yüzden evlendik zaten ama başkası anlamaz biraz rol yapın ama eminim yüzünüze bile yansıyordur of çok bensiniz yalnızlık ile mutluluklar umarım eşinizle ev çocuğunuzla mutlu olun

Gecer insallah diye dusunuyorum evet yüzümden her şey okunuyor malesef cok kötüyüm o konuda

Olur öyle arada insan insan halinden anlayacak hep anlamayanlarlami cevrilisiniz.Sal beni denir çok normal geliyor bana insanın bazen kendine tahammülü kalmaması.Zaten beni anlamayan insan el dir.Herhangi biridir dostum arkadaşım değildir sıradan bir komşudur ahpaptir .Çogu insan olur böyle kendinle kalıp derinlerine inip çıkarsın sonra tekrar oradan .Sağlıklı hem bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…