Herkesten yorum bekliyorum sizce seviyor mu?

seeyoutomorrow

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
15
0
0
İstanbul
bu sene üniversitede ilk yılım 2,5 ay önce arkadaşlarımdan biri sınıfından bi cocuğun benim hakkımda hoş kızmış iyi birine benziyor dediğini söyledi.Çocuğa karşı başta birsey hissetmiyordum fakat sonra aynı sınıfa düştük kur atlayınca..Ve sanırım cocuga karsı bıseyler hıssetmeye basladım .Aynı sınıfa düştükten sonra geldi yanıma oturdu şimdi yaklaşık 3 haftadır konusuyoruz .Bırbırımızde numaralarımız var ve ıstısnasız hergun bır bahane ıle mesaj atıyor fakat hep havadan sudan muhabbetler uzerıne.Devamlı beni eleştiriyor ama sonunda da şaka yaptığını soyleyıp alınıp alınmadığımı soruyor.Bırkac kere aramızda tartısma gectı ve kaba davrandıgını soyledıgımde ozur dıledı o gunden berı kırılıp kırılmadığımı sorup duruyor aynı muhabbetler acılınca .Okuldayken etrafındakı ınsanlara nasıl davranıyorsa bana da oyle davranıyor .Bırkac kere daha arkadasım gelıp cocugun benim hakkımda ona sorular sordugunu soyledi.El şakalarından rahatsız olup olmayacagımı sormuş.ve farkına vardım ki ona soyledıgım lafların hıcbırını unutmuyor bıgun donup dolaşıp boyle boyle demıstın dıye onume sunuyor.Ilk baslarda muhabbetımız yokken bana bakarken cok yakalamıstım fakat sımdı benden hoslanıp hoslanmadıgını anlayamıyorum.Çunku yanımdayken cok rahat davranıyor bısekılde beden dılını okumaya calısıyorum ama aklım daha cok karısıyor.Kova burcunun gosterdiği bütün özellıklere sahıp .Duygularını hiç belli etmiyor devamlı bır delikanlı havalarında. şuan aklım cok karısık fikirlerinizi söylerseniz sevinirim..

Son düzenleme:
Bende de bi kova var. onları anlamak çok zor sevgilerini pek belli etmezler romantik hiç değiller çok sahiplenirler içten içe seni çok önemserler ama inatçı gıcık herifin tekidirler. :) İŞİN ZOR!

Bende de bi kova var. onları anlamak çok zor sevgilerini pek belli etmezler romantik hiç değiller çok sahiplenirler içten içe seni çok önemserler ama inatçı gıcık herifin tekidirler. :) İŞİN ZOR!

Ben de çok inatçıyımdır ve her fırsatta da gıcık olduğumu söyler :) aslında düşündüğümde onun da işi zor ortada bıryerlerde bulusuruz belki

az daha bekle bence hem tanımıs olursun daha cok hemde hislerini anlarsın. hem bak bi arkadsın demiş ya iyi kıza benzio falan bu zaten belli edio siz gezin daha.

Öncelikle seviyor olamaz :) sevgi 3-5 günde oluşabilicek birşey değildir. Birini hakikaten seviyorum demek için uzun zamana büyük yaşanmışlıklara ihtiyac vardır.İnsandan insana değişicek birşey değildir bu. Özetle sevgi emek ister Söylediklerinizden sizi önemsediği sonucu çıkıyor bana göre :) güzel bir aşk yaşarsınız umarım...

:) Bana sorarsanızda kova burcu erkeği sevdiğini aşırı derecede belli eder fazlasıyla ilgilidir ve romantiklerdir. İnatcı oldugunada kattılmıyorum :) tek katıldıgım çok sahiplenmeleri haklısınız.

senin burcun ne?

Evet sizin burcunuz nedir :)

Son düzenleme:
Kova burcumu dedin benimde eşim , kardeşim , babam kova kısaca hayatımdaki çogu insan gibi zor ama bir o kadar kolay tiplerdir
asıl önemli soru sen ne burcusun

Burcum başak yükselenim koç :))

vayy be demek istiyorum bende başak burcuyum eşim kova burcu işin zor
canım o çocuk sana kör kütük aşık tipik kova erkeği işte benim eşimden ben az çekmedim onlar aşık olsalarda aşklarını söylemekten çekinirler saçmalarlar
normalde kova erkeği çok zeki mantıklıdır ama aşk konularında saçmaladıklarında aşıklardır

Son düzenleme:
umarım öyledir saçmalamasına razıyım :)

umarım öyledir saçmalamasına razıyım :)

emin ol aşık sana ama sen yinede emin olmadan birşey yapma
eşimede sordum güldü dediki aşıktır o
canım sen ondan özel günlerini kutlamasını i ufak jestler yapmasını falan bekleme yapmaz ama hiç ummadığın anda seni hediyelerede boğabilir
birde özgülügüne çok düşkündür biraz rahat bırakman gerekicek kendi alanı olması lazım
ama iyi baba oluyorlar o artıları inş mutlu olursunuz

Benimde başımda bi kova var. O da az çektirmedi bana öyle laflar ediyodu ki şaşırıp kalıyodum bişey diyemiyodum. Bazende kardeşim kardeşim der sanki kardeş gibi seviyomuşcasına hareket ederdi. Beni kızdırmaya sinir etmeye bayılırdı.
Bende az değilim ama Kesin emin olduktan sonra sevdiğine kaç ay süründürdüm Resmen sana aşığım demeye getirdiği lafları bile öyle evirip çevirip anlamamazlıktan geldim ki hiç sorma. O inatçıysa ben ondan inatçıyım. Erkek dediğin adam gibi söylicek seviyorum diye laf kalabalığına ne lüzum var.. Nitekim beni çığrımdan çıkarttı ve ben patladım ne biçim adamsın sen seviyo musun sevmiyo musun belli değil. Oyun mu oynuyosun benle diye bi güzel azarladım. Sonra döküldü konuştu benle Şimdi nişanlıyız. yaza düğün var kısmetse
Bu kovaların kafalarına vurmak gerekiyo bişeyleri yapmaları için.

Bence bu oğlan önce seni biraz tanımaya çalışıyor.
Kendinize biraz zaman tanıyın.
Erkekler hislerini göstermemekte kadınlardan daha başarılı olabiliyor.
Ben birisinden hoşlansam, hemen kızarırım! Yürüyen domates gibi!
Herşeyi zamana bırak!

inşallah saolun :)

Bnm tanıdığm 2 kova öyle tabiki herkeste aynı olmayabilir. saygı duyarım görüşünüze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…