• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hermes Birkin Çanta

• Konu Sahibi Konu Sahibi elifalacam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elifalacam

Ziyaretçi
julia-roberts-blue-hermes-

1500.jpg

img_81.jpg

celebrities-with-their-blue-jean-hermes-birkin-handbag.jpg

celebrities-with-their-blue-

Ünlü yıldızların ve özellikle Victoria Beckham’ın sıklıkla kullandığı favori çanta markası olan Hermes renklerde sınır tanımıyor. Boylar ise büyükten küçüğe sıralanmış durumda. Sert kalıp şeklinde çantalardan pek hoşlanmasam da hermesin kırmızı olan modeli gözüme hoş gözükmekte. Daha önce Hermes’in filli ilginç reklam kampanyasından burada söz etmiştim. Victoria’nın çanta hastalığı devam ettiği sürece Hermes’in satışlarında bir durgunluk olacağını zannetmiyorum.

bu cantalar el yapimi oldugu icin cok pahaliya satiliyor. ama almak icin Hermes magazasinda listeye isim yazdiriyorsunuz o derece de agirdan satiyorlar kendilerini :mymeka: haziran ayinda Londra Hermes e su meshur liste hakkinda fikrim olsun diye girdim sonrasinda da dalgasina ismimi yazdirdim. 2012 nisan da canta elime ulasirmis bir ay once de rengi icin aricaklarmis. :teytey: oldu dedim bende naniknanik

bendeki de çakmasıbayanssulusmile:kedi:
bence farkı yok :teytey::roflol:

Back
X