Heroes

ben cnbc-e hastasıyım heroes un sıkı takipcisiyim nakamura ya bayılıyorum cok sirin dizi cok kendine bagladı beni
kızlar bu ponponkızın babası kimin icin calısıyo sizce?

Hep claire'in babasından şüphelenmiştim.Oysa kızını korumak için çok şey yapıyomuş adamceğiz:) ya çok kötü oldum bu akşamki bölümden sonra.Dizi gitgide bağlıyor kendine artık.

Çok duydum, bunun üstüne hemen oturup izledim (: Sonra da çok fena bağladığını anladım :1ninca:

Bizim de okulun ftpsine atmışlar ama indiremiyorum, bağlantı hızı okulda fiber kablolarla sağlanınca tabii dışardakilerin fazla şansı olmuyor :dilcikar:

ne zaman başlayacak 2.sezon bilen var mı kızlar yaaa?ayrıca losttan sonra bu tarz en iyi yapım heroes bence de.

ben sevdim bu diziyi..yeni izlemeye başladım internetten indirip..önce ön yargılı yaklaşmıştım bir Lost fanatiği olarak ama bu dizi de sardı beni bu akşam 6. bölümü izlicem yeni başladım daha..Ama Lost tabiki daha güzel :asigim:

bende sıkı bir takipçisiyim.bu hafta cnbc-e de 4400 başlıyor yeni sezon onuda çok beğenerek izliyorum tavsiye ederim kızlar

Hayırlı uğurlu olsun:1rolleyes:Heroes başladısırnaşık şey

Heroes linkleri dün verildi.Bende şimdi indirebiliyorum anca:1rolleyes:

Ben daha izleyemedim :1no2: bu akşam izleyeceğim sanırım inşallah:1rolleyes:

Valla anlatilacak hicbirsey yok bence. Hersey havada... 4 ay sonra herkes nerelerde onu gosterdi bir de yeni bir hero daha katildi cok sinirlendiginde ya da kizdiginda insanlari öldürüyor. Bu kadar benim algilayabildigim...

bu akşam yeni bölümü izleyeceğim ben yuppii indirdim az önce gerçekten çok merak ediyorum duyduğum kadarıyla acayip şaşıracakmışız bu bölümde

evet az önce izledim anlatayım sizlere

claire ailesi ile californiaya yerleşmiş soyisimlerini değiştirmişler dikkat çekmemek için ve claire yeni bi okula başlamış ama kimsenin dikkatini çekmemeye çalışıyo onu bulmasınlar diye

hiro geçmişe gitmiş taa kensei zamanına onunla tanışıyo hiç beklemediği gibi birisi adam ingiliz hiçbişey onun babasına anlattığı kahramanlık hikayelerindedi gibi olmuyo..

hironun babası ve ando hiroyu merak ediyolar ama hironun babasını birisi öldürüyo

nathan kendini iyice salmış saç sakal birbirine karışmış peter ın yasını tutuyo ne politikayla igileniyo ne ailesiyle sanırım eşini çocuklarını terk etmiş annesi ona kızıyo

matt ve mohinder insanların yerlerini bulabilen küçük kızı koruyolar 3ü beraber yaşıyo..matt eşinden boşanmış ve dedektiflik sınavını kazanmış..mohinder da profesörlüğe devam ediyo aynı zamanda mr. benettle iletişim halinde diğerlerinin şirketini çökertmeyi amaçlıyolar..küçük kız kabuslar görüyo korktuğu birisi var onu bulup öldüreceğini söylüyo

niki ve ailesinden hiç bahsetmiyolar bu bölümde

yeni kahramanlar ortaya çıkıyo maya diye bi kız var sinirlenince etrafındaki herkesin ölmesine neden oluyo bu duruma çok üzülüyo ve erkek kardeşi ile dr.surreesh i bulmak için amerika yoluna çıkıyolar mayayı sadece onun iyileştirebileceğini düşünüyolar surreshin babasının yazdığı kitap sayesinde

ve bir de claireın sınıf arkadaşı var ve o da uçuyo bi bölümde o da yeni kahraman

vee en sonda peter ı gösteriyolar bi yere kapatılmış zincirle bağlanmış kim olduğunu hatırlamıyo hafızasını kaybetmiş sanırım

bu bölümlük olanlar bunlar tatlicadiarzu

Back
X