Heroes

hiro ölcek zaten böyle giderse yaa senağlama

ölmesin sevimli ya taa m benim ağlarım valla kaydirigubbakcemile3
nathan nın ölmesi iyi oldu herşeyi o karıştırıyodu manyak ama sylar yerine geçmesi pek hayra alkaydirigubbakcemile3amet olmıcak gibi görünüo :kızgın:

lost ve prison break ten sonra tat verir mi bilmem ama bu kadar seveni olduğuna göre denemeye değer sanırım.en azından lost başlayana kdar idare etsin kaydirigubbakcemile3
bu akşam ilk bölümle başlıyorum bakalım kaydirigubbakcemile4

3. seozunu izleyen var mi kizlar?
ilk 2 sezon izledim iki sezon da cok harikaydi.. ama mantiksal hatalari da var demeden gecemicem..
yine de cok cok guzel bir dizi..

3. seozunu izleyen var mi kizlar?
ilk 2 sezon izledim iki sezon da cok harikaydi.. ama mantiksal hatalari da var demeden gecemicem..
yine de cok cok guzel bir dizi..

asmincim CADIARZU yok malesef bu sezon galiba

galactica ve heroes bekliyorum ama ses yok :jeyyar:

ya bu kötüler neden bu kadar cazip oluyo acaba ben sylar'a bayılıyorum mesela
dün 4.sezonun 5. bölümünü izledim ama anlatmiim izlemeyen arkideşler var

Ve Sonunda “Heroes” da İptal Edildi

Televizyon dünyasında May Sweeps dönemine girmiş bulunuyoruz. İptaller, yenilemeler, yeni diziler vs. tarzı daha çok haber duyuracağız yani buna alışanız iyi olur. Son gelen iptal haberi de NBC cephesinden oldu. Kanal, dört sezondur yayınladığı ve istikrarsız reytingleriyle sıkıntı yaratan “Heroes“un fişini çekti. İlk sezonuyla büyük ilgi toplayan ve bir fenomen haline gelen dizi sonraki sezonlarda giderek düşen temposu ve akıcılıktan uzaklaşan yapısıyla oldukça tepki çekmişti. Son iki sezondur da dizinin iptal edilip edilmeyeceği konuşulmaktaydı (başlıktaki “ve sonunda” ibaresi de buna bir atıftır). Tartışmalar bugün sona erdi. Kanal yetkilileri yaptıkları açıklamayla dizinin iptal edildiğini duyurdu. Ne kadar teselli olur bilinmez ama; kanaldakilerin aklında ana beşlinin içinde olduğu ve diziyi bir finale bağalayacak bir mini seri fikri var. Ancak oyuncuların başka diziler için anlaşmalar yapmış/yapacak olması bu ihtimalin gerçekleşmesini çok zor kılıyor.

Kaynak

ahhh ahhh en sevdiğim dizilerden,eğer devamı olmazsa çok üzülcem bende heroes wikipedide okumuştum bunu:(

mükemmel diyebileceğim ve sonrasını insan aklına bırakan ve hayatımda gerçek anlamda tavsiye edebileceğim tek dizi diyebilirim... mükemmel bir kurgu ve süper bir konu... birdaha heroes gibi dizi gelmez...

ya heroes hala oynuyor mu
bi ara iyice zıvanadan çıkardılar
baştan çok hoşuma gidiyordu izliyordum
ama işte bi can alıcı noktası vardı sonrası boş geldi

Back
X