Herpes kalçada çıkar mı ?

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhabalar, genital herpesin vajina vulva anüs gibi yerlerde çıktığını duydjm. Benim ise devamlı sağ kalçamın üst orta tarafında uçuk gibi bi kabarcık çıkıyor kaşınıyor kaşınıyor 3 4 gün içinde tamamen geçiyor. Fakat tekrarlıyor. Tekrarlama sıklığı ise değişiyor. Bazen 2 hafta sonra tekrarlarken bazen 3 ay sonra tekrarlıyor. Bu genital herpes midir acaba ?

Merhaba bende aynı sorun oldu.ensemde bı tane sonra kalçamda yan yana çıkan 25krs para büyüklüğünde kaşidim çok suyu aktı.yara yaptı.sonra lekeside kaldı.daha sonra kalcamin sol tarafına geçti.orasini pek kasimadim dikkat ettim.suyu akmadi.dr.gittim mikrobik dedi.acaba neden olabilir

Merhaba bende aynı sorun oldu.ensemde bı tane sonra kalçamda yan yana çıkan 25krs para büyüklüğünde kaşidim çok suyu aktı.yara yaptı.sonra lekeside kaldı.daha sonra kalcamin sol tarafına geçti.orasini pek kasimadim dikkat ettim.suyu akmadi.dr.gittim mikrobik dedi.acaba neden olabilir
Ensedeki kaşıdığınızı farkında olmadan kaşıyarak kalçanıza geçirmiş olabilirsiniz. Mikrobik de olabilir tabi bilemiyorum hekim değilim. Arkadaş sadece herpes kalçada olur mu demiş evet olur örnekleri çok. Siz bi kontrol edin tekrarlama durumu oluyorsa herpestir yüksek ihtimal

Ensedeki kaşıdığınızı farkında olmadan kaşıyarak kalçanıza geçirmiş olabilirsiniz. Mikrobik de olabilir tabi bilemiyorum hekim değilim. Arkadaş sadece herpes kalçada olur mu demiş evet olur örnekleri çok. Siz bi kontrol edin tekrarlama durumu oluyorsa herpestir yüksek ihtimal
Kalçada çıkan herpes genital herpes midir peki ? Bende sık sık çıkıyor en ufak bi üzüntü yorgunluk vs de çıkıyor moralim çok bozuluyor ciddi bir soruna yol açar mı

Benimde genelde dudak çevremde çıkıyor dediğiniz gibi en ufak bi üzüntüde oluşuyor

Kalçada çıkan herpes genital herpes midir peki ? Bende sık sık çıkıyor en ufak bi üzüntü yorgunluk vs de çıkıyor moralim çok bozuluyor ciddi bir soruna yol açar mı
Evet genital herpes o da. Dert etmeyin ne güzel kalçanızda çıkıyor benim vajina kenarında çıkıyor kötü bir şey. Sadece uçuk varken cinsel ilişki yaşamayın ya da üzerini kapatıp dikkat edin. Karşı tarafa bulaşır

Back
X