herşey açık mı yoksa sinsice mi

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhaba bayanlar

Yıllardır sorgularım kendime çok mutlu olduğum birşeyi HENÜZ OLAMAYA YAKIN söylediğimde olmuyor sanki tesadüf mü bilmiyorum

Biriyle tanışcak oluyorum arkadaşlarımla paylaşıyorum mesajlarını ,fotolarını ..yaa daha buluşmadayken telefonla arayıp noldu noldu???
Ve sonu hüsran ..üstüne üstün mahçup rezil oluyorum

İş görüşmesinde geliyorum tüm aile akrabalar evde basın açıklaması yapıyorum..sadece görüşmeydi..Bir bakıyorum olmuyor.

Gezmege gitcem plan yapılıyor..Etrafa söylüyorum bir aksilik...

Bu olay başka belki ama aklıma gelmişken söyleyim diyorum.İlerde evlenirsem balayına şuraya gitcem diyorum.Kuzenim evli ve işi olduğu için oraya gitme planı yapıyor

BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ?? BEN MUTLULUKLARIMI HEYECANLARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA SONU HÜSRAN ...

ARTIK GİZLİ GİZLİ İŞ YAPIP HERŞEY KESİNLEŞİNCE Mİ AÇIKLAMAK GEREK ACABA ?

Nedenini bilemem ama aynı şeyleri ben de yaşıyorum ama kimseye demeden de duramıyorum.

belkide bazı şeyler gerçekleşmeden anlatmamalısın.
ve insan en çok kendine nazar değdirir.

herkese açıklama yapmaktan vazgeçerek başlayabilirsin işe :34:
ve herşeyinden bahsetme arkadaşlarına.
bazıları kıskançtır gözü değer.

ben de herşeyimi payklaşırım, her güzel şeyi. Herkes de bana "herkese söyleme, çok anlatma" der. Ama ben duramam. Örneğin, nişanlımla herşey yolunda, şöyle güzel vs dedim mi, tartışırız... Nazar değer diyolar bilemiyorum ne kadar doğrudur... Ben de korkar oldum bazı şeyleri yaşadıkça...

Kesinlikle sinsice.
Ben de senin gibi dallanıp budaklandırıyorum sonra da hüsrana uğruyorum.
Mesela yakın zamanda kısmet olur da hamile kalırsam uzun süre aileme bile anlatmamayı düşünüyorum bakalım becerecek miyim:1:

ben kimseye övmem
ne sevgilimi ne de yaptığım işleri.

tavsiyem
sizde yapmayın, farkı göreceksiniz.

evet bende de aynı durum söz konusu.birde olana kadar söylemiyorum.olduktan sonra söyleyince yada duyulunca sekteye uğruyor :44:

nazara da inanıyorum.kemiğe bile işler , mezara kadar götürür derler.

Evet akıllanmıyorum bir türlü tutamıyorum çenemi ama bundan sonra tutmama gerekecek

Çoook üzldüm çok...

Biriyle görüşüyordum telefonlar susmuyor anlamıyorum. Bitti merhaba demeyen arakaş noldu nodu ? olmadı? neden neden?
Her arkdaş iyi niyetli olmayabiliyor.
Paylaşyım mutluluğumu diyorum arkdaşalrımdam gizlim saklım kalmasın ama sonradan hüsran ve ifadelerinden anlıyorum bazı şeyleri..

Kednileri işe giriyor mesala görüşmeye gittiği hafta başka yerdeyim diyor sonra işe giiyor bir haftadır çalşıyor .AA ben başka şehirdeydim oluyor. O sırada lafı gezeliyor meşgulum falan diye olduğu yeri söylemiyor
Bne böyle şeyler yapınc aiçim elvermiyor aslında böyle sinsilik yapınca olmaz gibi geliyor artniyetli davranılınca... Ama malesef açık olnca da olmuyor herkes iyi niyletli olmayabiliyor

hatta ben yerin dibine sokarım sevgilimi anlatırken :52::52::52:
bir defa anlatmıştım, ertesi gün tartıstık.
o günden beri yerin dibine sokuyorum.:52::52:

Herkes iyi niyetle karşılamayabilir. Yüzüne gülerler ama aslında senin mutluluğun onlara batıyor olabilir. O yüzden kimseye anlatma bence. :34:

Evet akıllanmıyorum bir türlü tutamıyorum çenemi ama bundan sonra tutmama gerekecek

Çoook üzldüm çok...

Biriyle görüşüyordum telefonlar susmuyor anlamıyorum. Bitti merhaba demeyen arakaş noldu nodu ? olmadı? neden neden?
Her arkdaş iyi niyetli olmayabiliyor.
Paylaşyım mutluluğumu diyorum arkdaşalrımdam gizlim saklım kalmasın ama sonradan hüsran ve ifadelerinden anlıyorum bazı şeyleri..

Kednileri işe giriyor mesala görüşmeye gittiği hafta başka yerdeyim diyor sonra işe giiyor bir haftadır çalşıyor .AA ben başka şehirdeydim oluyor. O sırada lafı gezeliyor meşgulum falan diye olduğu yeri söylemiyor
Bne böyle şeyler yapınc aiçim elvermiyor aslında böyle sinsilik yapınca olmaz gibi geliyor artniyetli davranılınca... Ama malesef açık olnca da olmuyor herkes iyi niyletli olmayabiliyor

Uzak dur böylesinden..Emin ol ben çok insan tanıyorum mutsuzluğundan zevk alan arkandan türlü işler çeviren...

belkide bazı şeyler gerçekleşmeden anlatmamalısın.
ve insan en çok kendine nazar değdirir.

herkese açıklama yapmaktan vazgeçerek başlayabilirsin işe :34:
ve herşeyinden bahsetme arkadaşlarına.
bazıları kıskançtır gözü değer.

Bir arkadaşım çok fene bana henüz dokunmadı ama evlendiği arkadaşlarını hep kıskanır hep bahane bulup bozmaya çalışır.Yok oğlan şöyle böle... Nişanlarınına bile çağırmamış ...Sonra sitem ediyor beni çağırmadılar diye ....İlerde bana da nasip olursa ne yapacağımı düşünüyorum şimdiden..Çünkü gösterdiğim adaylarda hep kusur buldu .Yok sana göre değil .Yakışmıyorsunuz.Soğutuyor :((

Niye öyleymiş nazar mı değiyormuş acaba arkadaşlarım öyle yaptı bende yapmaya çalışacağım :18:

Tabi herşey Allah tan ama ..Bu mutluluğu paylaşmak gerekir aslında.. Ama öyle derler genellikle ..Zaten zamanla anlaşlıyor..Ben hamileyim hamileyim de denmiyor ki herkese de ...Aileninde bir nazarı değmez zaten.

Bir arkadaşım çok fene bana henüz dokunmadı ama evlendiği arkadaşlarını hep kıskanır hep bahane bulup bozmaya çalışır.Yok oğlan şöyle böle... Nişanlarınına bile çağırmamış ...Sonra sitem ediyor beni çağırmadılar diye ....İlerde bana da nasip olursa ne yapacağımı düşünüyorum şimdiden..Çünkü gösterdiğim adaylarda hep kusur buldu .Yok sana göre değil .Yakışmıyorsunuz.Soğutuyor :((

o kızdan uzak dur.
olumsuz insanlar , olumsuz enerjiler verir insanlara.

karşındaki insan aşırı kıskanç.
ve bu sana zarar verır.

Son düzenleme:
Back
X