Ilginc bi iliskiniz var..Birisi kendinimi gösteriyosunlar itham ediyor karisina
digeride adi,piss diyor esine. ne diyim kolay gelsin.
kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa
benım ilk çıktığım aynen böyleydi 2 see nasıl katlandım bilmiyorummm.. bikini giymee dışarı çkmaa. bna 10 kilo aldırmştı.. ve vermeme izn vermıyordu.. birgün açık açık ben senın popüler olmanı istemıyorum b,ile demişti.. popüler olmaktan kastı da arkadaslarımla voleybol oynamamdıyanı yok böyle insanlarla olmuyor.. ayrılınca da peşimi bırakmıyordu okul değiştirdm en son öyle kurtuldm... anladıım kadaryla çok tanımadan evlendinn ama umarm bir çaresini bulursn tabı umarmki düzelir ayrlmaya grek kalmadann..
Canımm eşinle böle ufak sorunlarını muhakkak hallederisinizz, Biraz tatlı dilli konuşsan daha iyi olucak sanırmm..
Ben daha çok 35 kiloyu nasıl verdiğini çok merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?