Hersey benim 35 kilo vermemle basladi kisitlamalar !!!

Zara78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
407
1
118
evet arkadaslar hersey dedigim gibi kilo vermemle basladi istedigim kiloya kavustum ama esiminbeni kiskanmasi kisitlamalari beni cok üzüyor..saat 23.14 10 dakika evet tartistik ve ben:1no2:lmaz: yataga girdim laptopumu aldim yaziyorum...esim beni feci halde kiskaniyor...cok kisitliyor beni..gezmekmis makyajmis giyimmis kendini gösteriyon diyo ((( masaja gitmek istiyorum dedim yarim saat dedim kadin masaj yapyomus dedim ayyy bana neler dedi ben yaparim sana masaj diyo..evdeki masajla ordaki masaj ayni degil dedim...2 cocugun stresini atmak benimde hakkim dedim orda yatipta kadinin masaj yaptigi an hic birsey düsünmemek istiyorum dedim...ama kendisi motoruyla gezilere turlara gitmeyi biliyo dedimde kendisine bunu...üzüldüm..ben sanardimki esim bana herseyi hak görüyo isteklerime ama yookkk hicte birseye hakkim olmadigini düsünüyorum su an..monoton bir hayatim var..spora gitmek istiyorum hayir..masaj istiyorum hayir...dedim ama kendisine ben bunu senin haberin olmadan bile yaparim senden izin istemiyorumki dedim..sirf istegimi paylasiyorum dedim..ama vicdanim rahat etsin diye söylüyorum dedim iyiceee fittirdii...ayyybakis acisi kapali bu adamin haaaa ben acik saniyodum..adi piss,,cokkk üzgünüm..kalktim mutfaga gittim yemek yemis tencere kapagi acik bulasiklar öyle tezgahta duruyo..yika safis yika dedim kaldir dedim sen bunlara laikmissin dedim seslice..nefret ediyorum su an..1 mayista evlilik yildönümümüz..grrrrrrrr

kıskanması deilde
kendini gösteriosun lafı beni ck rahatsz etti
çok ayıp

kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa

Çok hoş anlatmışsınız kaydirigubbakcemile3 en kötü tartışmanız böyle olsun canım yaa
Huyuna git birazcık sende , belliki kıskançlık damarı tutmuş eniştenin.

ben iste sinirlenince yazarim...yazdikca sinirlenir sinirlendikce yazarim...basliyim onun inadina...geberio beni kiskanmaktan..hosumada gitmiyor degil ama anlayisli karsilamiyor istegimi anlatabildimmi..istedigim dilden konusmuyor benimle..masaja gidiyimi dedim demin ne dedim sankide hemen hopladi..yau baska seyler istesem neler eder bana desene..manyachhhh ..pis sisko :)))

erkekler kendini iyi hisstmek için yaptığın şeyleri başkalrına güzel görünmek amaçlı zannediyorlar.
2 çocuklu ve fit olmanı kıskanıyor sanırım gözüne çok hoş görünmeye başladın demek.bu arada o 35 kilo nasıl gitti kız?

Sizin ondan daha iyi olmanızı istemiyordur, bu bir erkek için anlaşılamayacak bir durum değil bence.
Daha iyi olursanız onu beğenmeyeceğinizi, başka erkeklerle ilgileneceğinizi düşünüyordur.
Erkeklerin klasik üstünlük kompleksi...
Bence biraz huyuna gidin, şöyle ki
Asla isteklerinizden vazgeçin demiyorum ama bunları onun için yapmak istiyormuşsunuz gibi davranın.
Onun için sağlıklı ve fit vücudunuz olsun istiyormuş gibi yerimseniben
Ya da masaja da yine stresinizi atıp ona ve çocuklarınıza daha rahat görünmek istediğinizi söyleyin.
Huyuna gitmekten kastım bunlar yerimseniben

Son düzenleme:
tabiki bana bir bakis atiyorki anlatamam sen ne oldun böyle diyerek ...dedim anam bacim dedim sinirlerim yatisir dedim rahatlarim dedim..ben senden hic bir istemiyorum diyo ..senin icin kendim icin yapacam dedim ben niye baska erkekler icin yapiyim niye hakkimda böyle düsünüyosun dedim..sen yapmazsin ama sana yaparlarsa diyo..eskiden ne güzeldin siskoydun kimse bakmiyodu sana diyo simdi herkes sana bakiyor diyo ...yau gitmem masajada gitmem sporada sirf düsüncesini ögreniyim diye sordum ...kilo konusunada gelince can arkadaslarim valla bir basladim diyete hala birakamiyorum:)) herseyden vazgectim seker cikolata hamur ekmek yag herseyi biraktim.haslama yedim yagsiz tuzsuz baharatli sirf...

Ilginc bi iliskiniz var..Birisi kendinimi gösteriyosunlar itham ediyor karisina

digeride adi,piss diyor esine. ne diyim kolay gelsin.

Ilginc bi iliskiniz var..Birisi kendinimi gösteriyosunlar itham ediyor karisina

digeride adi,piss diyor esine. ne diyim kolay gelsin.

ya canim arkadasim kim kimin arkasindan atmiyorki padisahin arkasindanda atmislar ne var yani..oturupta onun yüzüne demedim o kelimeyi tabiki..surda gecenin bu saatinde iyi kötü yazisiyoruz iste..ilginc duyulacak bir durum yok yani..herzaman yasamiyorum böyle bir durum..su an oldu ve bende paylastim burda...

neyse ben cikiyorum demin baya sinirliydimde yazdim buraya hayirli geceler hepinize..bir arkadasimin dedigi gibi en kötü tartismamiz böyle olsun diyorum bende..

kendisine güveni olmayan insan eşini kısıtlar.
sz kendinize bakıp zayıflayınca belki eksik hissetmiştir kendisini sizin yanınızda.
bn anlamıyorum bazı erkekleri.
eşleri bakımlı olsa suç olmasa suç.

canım bence sen taktiği bilmiyorsun. eşin değişim gösterdiğin için kıskanıyor. bi kere giderim haberin olmaz fln bunlar direk tetikler
öncelikle ben kocam için güzelleşiyorum mantığını kafasına sok. masaj fln olayını da işte bizim kızlar gidiyormuş diyorlar ki işte evi sildim süpürdüm çocukları besledim sonra bi maasaj oooh kuş gibi eşim bile şaşırdı ne kadar sakinsin dedi fln diye diye aklına gir. hatta de sen de gel birlikte gidelim ikimiz de hafifleriz haftanın yorgunluğunu atarız fln. sonra da kendini gösteriyorsun lafına ne kadar üzüldüğünüzü gösterin kızmak yerine. işte çocuklardan sonra bu yaşınızda o kadar yorgunluğa rağmen kilo vermeye çalıştığınızı işte evlenince kendilerini salan kadınlardan olmamak için uğraştığınızı çocuklarınızdan kocanızdan başka bişi görmemenize ve bi bayan olarak kendinizi güzel hissedip kocanızın çocuklarınızın sizi güzel bilmelerinin kadınlık duygularınızı okşadığını fln söyleyin. bence böyle bi yaklaşıma kocanız kıskançlık yapamaz üstelik pişman olur ettiği laflara da. belki 1 mayısta güzel bi hediye gelir affedilmek için :)) ay ben çok fenayım :)

bu arada benim sevgilim de spor salonuna gitmemi direk söylemese de gönülden istemiyor biliyorum:) ama bayan- erkek ayrı olanına gitmeme bişi demiyor. tabi ben uyuzluktan gitmiyorum. karma olanlarına birlikte gidicez ilerde inş ama korkuyorum ben de benimki de çok kıskanç üstelik kaslı maslı adamlara bana baktı diye gider dalar valla hiç gözü korkmaz dayak yese de yine de gider yine dalar öle manyak :) yoksa ilerde senin kocan gibi piskopatlaşır mı acaba ya :))

bana resmen diyor ben senin güzel görünmeni istemiyorum cirkin ol cirkin giyin diyor böyle dedigi zaman inan gülecegim geliyor...nasil böyle birsey düsünür diye nasil bir düsünceye sahip diye..doc arkadasim dedim esime ben senin icin güzellesiyorum bakiyorum kendime diye...tamam iste diyor ben seni makyajsiz begeniyorum diyor inanilacak gibi degil makyajsiz cirkinim :)))))) sabah kirgin ugurladim ise...gecede hic sarilmadi bana :))) takilir ama bu konuya o msj yazar birazdan is yerinden neden istiyosun masaja gitmek diye daha kapatmaz konuyu ve ben yine tekrarlicam stres atmak icin rahatlamak icin dicem ...bana ben seni rahatlatirim yaparim masaj dicek bunuda biliyorum..neyseee bakalim artik..aslinda gitmem masaja falanda iste öylesine merak ettim bakalim ne dicek diye hak gösterecekmi evet hakkin var dicekmi ..kisacasi pof poflanmak istemistim ama ters tepsi etti ...seviliyorum seviyorum buna inaniyorum ama ama ama ....amalar cok iste...kadinin istegi bitermi ...calisan kadin olupta sonra 2 erkek coccuga sahip olup ev kadini olmak zor..ne güzel calisiyodum isimi cok seviyodum ...calisma imkanimda daha yok ...cocuklarim kücük biri 8 biri 3 yasinda

benım ilk çıktığım aynen böyleydi 2 see nasıl katlandım bilmiyorummm.. bikini giymee dışarı çkmaa. bna 10 kilo aldırmştı.. ve vermeme izn vermıyordu.. birgün açık açık ben senın popüler olmanı istemıyorum b,ile demişti.. popüler olmaktan kastı da arkadaslarımla voleybol oynamamdı yanı yok böyle insanlarla olmuyor.. ayrılınca da peşimi bırakmıyordu okul değiştirdm en son öyle kurtuldm... anladıım kadaryla çok tanımadan evlendinn ama umarm bir çaresini bulursn tabı umarmki düzelir ayrlmaya grek kalmadann..

Canımm eşinle böle ufak sorunlarını muhakkak hallederisinizz, Biraz tatlı dilli konuşsan daha iyi olucak sanırmm..

Ben daha çok 35 kiloyu nasıl verdiğini çok merak ettimm

giz yok anam babam ayrilik söz konusu bile degil hic öyle birsey düsünmedim....bugün hic birsey olmamis gibiyik ikimizde :)) sorun büyük degil...ara sira kiskanmalar oluyor..tanisarak evlendim ama evlendigimde ben zaten sismandim ) ben hic zayif biri degildimki 86 kiloyla evlendim ben hayatimda 75 degildim :))) o sisman kadin seviyor iste tahta gibisin diyo bana ...eskiden dahada güzeldin diyo parlakti yüzün diyo :)) tabiki yagdan illaki parliyodu yüzüm :)) neyse arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederim saolun...yazariz yine ara sira bir sorun oldugu zaman..iyiki varsiniz iyiki varim :))

Canımm eşinle böle ufak sorunlarını muhakkak hallederisinizz, Biraz tatlı dilli konuşsan daha iyi olucak sanırmm..

Ben daha çok 35 kiloyu nasıl verdiğini çok merak ettimm

bende halledecegimi ilkakki saniyor ve eminim..konusmayi iyi bilirim ) kilo hakkina gelince ilk basta 100 kiloyken bir diyetisyenle basladim kilo vermeye...20 kilo orda verdim sonra pahaliya mal olunca dedim ögrendim ne yiyip icecegimi artik evde kendim yapayim dedim ve geri kalan 15 kiloyuda kendim verdim evde...cok mutluyum cok degistim degistim degistim demeye doyamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…