kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa[/QUOTE zara hanim masaja gidin tabi herkes te gitmeli para akitmali oralara neyse..lakin beyiniz cok hakli siz kendinize dikkat etmeseniz adam kiskanir.tabii ee nede olsa erkek, kendinden bilir isi..neyse siz evliliginize devam etmek istiyosaniz esinizin istedigini uygulayacaksiniz baska yolu yok.etmek istemiyosaniz kendi bildiginizi uygulamaktan cekinmeyin.fazla sürmez sonunda da biter..!NOT en siradan bir erkek bile kürsüdeki basbakan kadin dan bile üstündür..dinimizde aynini söylüyor.bende kadinim bunu sakin unutmayin...
Bu devirde bu zihniyet! Yuhhhhh diyorum!!!.Gece gece sinirlendim.Sıradan bir erkek bile başbakan kadından üstünmüşmüşmüş.Devam edin bakalım bu şekilde kendinizi ezdirmeye, erkekleri kendinizden üstün görmeye..Bir kadın bunları nasıl söyleyebilir, nasıl kendini erkeklerden değersiz gördüğünü açıkça ifade edebilir ve diğer kadınlara da kendisi gibi düşünmeyi tavsiye edebilir aklım almıyor....