• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti

Butun konularinizi biliyorum, ben sabirligi biri olaraktan cekmezdim sizi ama esiniz cekti ve evlendi. Yani sizi cok seviyor. Bence suan asiri sinirli yoksa bosanmayacaksiniz tabikide. Psikologu arayip randevu alin ve kiskanclikla ilgili tedavi olun. Esinizede bu konida haksiz oldugunuzu ama evlilik icinde karsilikli hatalariniz oldugunu soyleyin. Bence sizin bu konuda adim atmis olmaniz esinizi de etkiler size de iyi gelir.

Him diğer yorumlar aklı başında değildi yani öyle mi elif :)
Kocan çöp posetinde sana cici eşyalarını takdim edince çok mu narindi ?
Üzülme elif ya sen kocanın o kadar şeyini yemiş yutmus insansın ona kırılmayan bize niye kirilasin ayol
Biz kocandan daha mı can yakiciyiz.
Mesela biz sana Batum'a gidecekken yakalanmadik, biz sana çöp posetinde hayallerini de teslim etmedik. Dikkat et bir daha kızlar siz hakliydiniz diye gelirsen kırılmak nedir işte o zaman gösterirler sana benden demesi :)
Ha bu arada
Acıma yetime, döner koyar ......... demişler :))
Bu da bize ders olsun Kk

Babası başından atıvermiştir kurtulmak için :KK53::olamaz:

Böyle terbiyesizlik yapınca başınız göğe mi eriyor
İnsanlıktan nasibini almamak böyle birşey olsa gerek yazıkkk...
Umarım benim yaşadıklarımınyaşarsınız
Allaha havale ediyorum sizi

sakin ol iyi yorum da olacak kötü yorum da .Özellikle eski konularını bilenlerin bazıları bunları yazacak.sen yeter ki mantıklı düşün acele etme evliliğin hakkında ve en doğru kararı ver hayat senin hayatın bizim değil

Böyle terbiyesizlik yapınca başınız göğe mi eriyor
İnsanlıktan nasibini almamak böyle birşey olsa gerek yazıkkk...
Umarım benim yaşadıklarımınyaşarsınız
Allaha havale ediyorum sizi
Ya elif kaç gündür neyi bekliyordun bizi havale için çok merak ettim ?
Kaç gün evveli yazılmış olan mesajlara havale için geç kalmadin mi ?
Zaten görmüs ve okumuştun niye şimdi hakket ?
Sır kapısı gibisin Elif çözemedik vallahi bak bedduandan daha çok niye şimdi bunu yazma ihtiyacı hissettigine takıldım
Görmezden geldiğin, okuduğun ve kaale almadığın içeriklere niye şimdi bilendin.

Yani bana öyle geliyor ki adam gitmesin diye elif 2 tane de çocuk doğurur sonra da sonsuza kadar kavga dövüş yuvarlanır giderler
Bir denk gelip iki muhabbet edemedik kanka. Ya sen banlisin ya ben. Genelde sen banlisin ama. Banli gormek istemiyorum seni geri dögnnnn.

Elif ben eski konularini az bucuk biliyorum sadece senin asiri kiskanc oldugunu. Ama galiba kiskanclikta hakliymissin. Esin cok guvenilecek biri gibi gelmedi bana. Ya evlilik terapisine gidin bence ya da sen ayrilmasan bile kendini garantiye al. Bu sekilde bir yerde patlak verirsiniz gibi geliyor cogunluk da soylemis zaten. Hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X