- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Vera_mihrima
-
Affetmek istiyorsan affet..her ailede tartışmalar sinirle söylenen sözler oluyor önemli olan pişman olmak ve tekrarlanmamasi için gayret etmek..sürekli huzursuz tartişmali bi ortam yoksa hemen bitirmeyi düşünme..kocam olacak insanla ufak bi tartışma yaşadım ve büyüdükçe büyüdü..
o..... pişmanlığımsın dedi burda bile söylemekten utanacağım bi sürü şey söyledi. Sınırları aştı..
çocuklar yanmda olmasa şiddette uygulardı..
“ koca olamadın eş olamadın Baba ol çocukların yanında böyle konuşma senin defterini kapadım birdaha açmamak üzere” dedm bnde. Ve maddi manevi hiçbir şekilde bana yaklaşmasını konuşmasını istemiyorum. Şubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..
Şimdi sorum şu arkadaşlar.. ben şubata kadar bu adamı affetmekten korkuyorum. Yatakları ayırdım. Başka ne yapabilrm.. 2 gün sonra ağlayarak çiçeklerle geleceğni biliyorum daha önceki kavgalardan. Ama bu en büyük olanıydı bana göre ve nefret ediyorum .. çok korkuyorum affetmekten
Aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşanabilir mi sizce?
Ikiside bebek daha ve aktarmali ucak .. kendim zorlansamda basederim ama cocuklar parisan olur ztn ikiside cok zor bebek.Yasaniyor cnm.. ama neden kendin gidemiyosunki cocuklarla?
O gayreti gorsem gidip kendim ozur dilerim. Ama ozur dileyip dikkat etcem laflarindan 2 gun sonra ayni seyleri yapiyor. Zerre kadar güvenmiyorum . Alçak bi insan o işdeyken bebeğim bacağını tv ünitesinin köşesine çarptı hastanelik oldu şmdi boşanırsan senin yaptığını söylerim alırım çocukları ve bana bakire gelmedi die adını çıkarrım diyor. Bu kadar basit bi insan .. zerre kadar korkmuyorumAffetmek istiyorsan affet..her ailede tartışmalar sinirle söylenen sözler oluyor önemli olan pişman olmak ve tekrarlanmamasi için gayret etmek..sürekli huzursuz tartişmali bi ortam yoksa hemen bitirmeyi düşünme..
Bu konuda tamamen ona bağımlıyım yabancı dilim yok havaalanı ismini bile bilmiyorum malesef.. en önemlisi kartım yok ödeme vs.. çok zor yani oda kabul etti bitmesini ( affettirrim kendimi diye düşünmüyorsa).gemileri yaksan gözün birşeyi görmez şimdi bilet alıyor olurdun.
çocuklarla gidemem tek başıma dediğine göre affedeceksin zaten korkmana gerek yok bence..
Karaktersizmiş o zaman..ben normal tartişma sinirlenme ile ilgili söyledimO gayreti gorsem gidip kendim ozur dilerim. Ama ozur dileyip dikkat etcem laflarindan 2 gun sonra ayni seyleri yapiyor. Zerre kadar güvenmiyorum . Alçak bi insan o işdeyken bebeğim bacağını tv ünitesinin köşesine çarptı hastanelik oldu şmdi boşanırsan senin yaptığını söylerim alırım çocukları ve bana bakire gelmedi die adını çıkarrım diyor. Bu kadar basit bi insan .. zerre kadar korkmuyorum
Size O.... demişkocam olacak insanla ufak bi tartışma yaşadım ve büyüdükçe büyüdü..
o..... pişmanlığımsın dedi burda bile söylemekten utanacağım bi sürü şey söyledi. Sınırları aştı..
çocuklar yanmda olmasa şiddette uygulardı..
“ koca olamadın eş olamadın Baba ol çocukların yanında böyle konuşma senin defterini kapadım birdaha açmamak üzere” dedm bnde. Ve maddi manevi hiçbir şekilde bana yaklaşmasını konuşmasını istemiyorum. Şubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..
Şimdi sorum şu arkadaşlar.. ben şubata kadar bu adamı affetmekten korkuyorum. Yatakları ayırdım. Başka ne yapabilrm.. 2 gün sonra ağlayarak çiçeklerle geleceğni biliyorum daha önceki kavgalardan. Ama bu en büyük olanıydı bana göre ve nefret ediyorum .. çok korkuyorum affetmekten
Aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşanabilir mi sizce?
Ve sen bu laflarindan sonra onu affedip barismaktan korkuyorsun. Pesss valla!O gayreti gorsem gidip kendim ozur dilerim. Ama ozur dileyip dikkat etcem laflarindan 2 gun sonra ayni seyleri yapiyor. Zerre kadar güvenmiyorum . Alçak bi insan o işdeyken bebeğim bacağını tv ünitesinin köşesine çarptı hastanelik oldu şmdi boşanırsan senin yaptığını söylerim alırım çocukları ve bana bakire gelmedi die adını çıkarrım diyor. Bu kadar basit bi insan .. zerre kadar korkmuyorum
Daha tek başına ailene çekip gidemiyorsun kocanın yardımı olmadan, hayatını nasıl sürdüreceğini düşünüyorsun kiŞubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..
Ailem arkamda her konuşmamızda iyi davranıyorlar mı sana diyorlar bnde hep iyi dedm .. en ufak bşeyi yansıtsam göndermezlerdi ztn .. 2 yıl üni eğitimim kaldı onu tamamlıcam inşallah.Daha tek başına ailene çekip gidemiyorsun kocanın yardımı olmadan, hayatını nasıl sürdüreceğini düşünüyorsun kiilk kez mi küfretti? İlk ayrılma kararın mi? Daha önce de küfrediyordu da hep af mi ettin? Allah çocuklarının yüzüne baksin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?