Herşey bitti

Cıcek alır gelır dıye yaftalandıgına göre ufukta yatağı bırlestırmek var

Cıcek alır gelır dıye yaftalandıgına göre ufukta yatağı bırlestırmek var
Diğer bütün kavgalarda en ufak tartışmalarda bile aldığı içn benm içn çok sıradanlaşan bi durum. Bide yurtdışnda en ufak marketlerde bile çiçek bulunur su gibi satılıyor. Jest olarak bile görmüyorum

komuslariniz yok mu? havaalanina gitmek icin onlardan yardim isteyin? yani...gercekten gitmek veya bitirmek isteyen kisi elbet bir yolunu bulur, bahane aramaz. hesabinizda fransa yasadiginiz yaziyor, paris'ten aktarmali gidilmez ki zaten, direkt ucuyor ucaklar.

canım affedersin aynı evde devam edersen.
kararlıysan aktarmalı uçak diyorsun ya, maddi durumun yetiyorsa bin bebeklerle orta yerde bir yerde birkaç gün kal, sonra buraya gel.

gerçi açıkçası normal aktarmalıda da çocuklar çok perişan olmazlar. küçükler algılamazlar. onlar uyurken alır gelirsin.
içimden bir ses affedeceksin devam edecek gibi geldi. umarım daha fazla kırmaz seni diyeyim ben.

Insan sinirliyken cok kötü seyler söyleyebiliyor. Hangimiz yasamadiki öyle bir durum simdiye kadar?
Iki cocugunuz var. Bence düsünün derim.

Ben 3 aydır ayrı oda'da yaşıyorum başlarda çok zorlansamda bir zaman sonra alıştım... ve inşaallah bukadar zaman sonra kararımdan dönmem.. bir hafta sonra izine ailemin yanına gidicem ve boşanma konusunu açmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…