herşey bitti

Kesinlikle ortada birşeyler dönüyor bak, sakın tekrar birleşmeye çalışma. Belliki nişanlın ayrılmakla gözünü korkutarak onu sorgulamandan kaçınmak istedi, ben kendimden biliyorum haklı olduğuma inandığım bir konu varsa sonuna kadar sakin sakin savunurum kendimi herkese, ama haksızsam diğer konuyu kapatabilmek için bir anda parlarım suçluluk psikolojisi deniyor buna :ssz:

cok ılgınc bır durum bu .

daha onceden evlı olsa aılenız ılla arastmısıtır nısanlınızı

evlı olup olmadıgı cıkardı ortaya.

buyuk ıhtımalle sevgılısı tarafından hedıye edılen bır anahtarlık .

sımdı sevgılıler de bırbırlerıne "karıcım kocacıgım "dıye hıtap edıyor:27:

insan gerçekden evlenmeden önce çok iyi tanımalı evlenceği adamı. bazen o aşk heycanından çok çabuk kararlar veriyoruz belkide

Gercekden insanin basina gelecek en kotu seylerden biri.. keske ona yapilmis bir supris olsa diyecegim ama o baska harf kezinlikle oyle olmadigini gozteriyor.
evli olsa bilirdim demissin.. ama hayatta oyle seyler oluyorki hic bilemezsin...evlide olabilir ama eski sevgilisinde hala sakladigi bir anida olabilir...

hatrasini sakladigina gore ve koruduguna gore hala onun icin bir seyler ifade ediyor.. cok yazik! Madem eskilerle veda edemiyormus neden baska zavalilari bos yere zamanini alip uzuerler anlamam..

Back
X