Herşey çok Değişti..

Sevdiğim adamla evlendim bazı güvensizlik sorunları olsada aştık..ama bana bazı konularda hiç yakın değil artık beni arzulamıyor bunun farkındayım bir kaç kere konuştuk ama asla öyle birŞey yok diyor...ama ben 2 yıllık Evliyim evlendiğimizden beri böyle 15 gün yakınlaşmasak niye demez.bu arada çok yoğun çalışıyoruz ve o kadar stresliyiz ki..artık kendime hiç bakmak istemiyorum sanki depresyona girdim ve birde hastalığım çıktı ileri derecede reflüm var ve artık yara oluşmuş kanser riski varmış ameliyat olmam gerekiyormuş.bu arada çok zayıfladım kadın gibi hissetmiyorum kendimi küçücük kaldım.birbirimizi çok seviyoruz ama bu konuda anlaşamıyoruz acaba Başkasına mı bakıyodur?

İş hayatı, geçim derdi, sağlık sorunları insanda heves bırakmıyor bazen. Eşiniz yanaşmıyorsa siz yanaşın. Aklınıza da kötü şeyler getirmeyin.

Aynen hiç heves bırakmıyor yinEde şükrediyorum ama bazen çok içime kapanıyorum.

Esiniz evlendiginden beri boyleyse artik beni arzulamiyor mu diye dusunmenize gerek yok. Bazi erkekler için cinsellik ikinci ucuncu planda oluyor ve bunun için yapilabilecek birsey yok malesef.

Bende anlamıyorum yemin ederim evlenmeden önce 5 dk boş bırakmıyordu o zaman ben sıkılıyordum..uzun zaman Flört ettik ama cinsel anlamda evlenince beraber oldum.hep diyor ki biraz kilo alsan daha iyi olur ama alamıyorum hastalıktan napıyımm eskiden balıketliydim şimdi 0 beden

Bende anlamıyorum yemin ederim evlenmeden önce 5 dk boş bırakmıyordu o zaman ben sıkılıyordum..uzun zaman Flört ettik ama cinsel anlamda evlenince beraber oldum.hep diyor ki biraz kilo alsan daha iyi olur ama alamıyorum hastalıktan napıyımm eskiden balıketliydim şimdi 0 beden
Hastalıkta sağlıkta diye evlenir zaten insanlar
Fiziğe göre değil ki..

Önce sağlık..
Sağlığın giderse onun derdine düşersin..
Yerinden kalamazsın, zamanın hastanelerde geçer. Aklına kocan falan da gelmez.
O yüzden önce şu mide işini hallet, baya ilerlemiş dediğine göre.

Allah sifa versin canim,skma canini aklina kotu seyler getirme morelini yuksek tut.bence siz hastaliginiz yuzunden kendinizi salmis ve yetersiz hissedip kafanizda kuruyorsunuz boyle seyleri,yapmayin ne guzel demissiniz birbirimizi cok seviyoruz diye allah ayirmasin insallah,gercekten hayat kavgasi,stres insanda bi heves birakmiyor belki esinizde streslidir,sizin icin uzuluyordur birbirinize destek olun canim kisa surede hersey istediginiz gibi olur insallah:KK54:

Evet çok ilerlemiş ben herkesde Reflü var birşey olmaz diyordum ama gittiğimde çok ilerlediğini öğrendim yutak borumda Barret denilen yara oluşmuş o Yüzden ameliyat olmam gerekiyor.herşey sağlık Dediğin gibi..

Allah sifa versin canim,skma canini aklina kotu seyler getirme morelini yuksek tut.bence siz hastaliginiz yuzunden kendinizi salmis ve yetersiz hissedip kafanizda kuruyorsunuz boyle seyleri,yapmayin ne guzel demissiniz birbirimizi cok seviyoruz diye allah ayirmasin insallah,gercekten hayat kavgasi,stres insanda bi heves birakmiyor belki esinizde streslidir,sizin icin uzuluyordur birbirinize destek olun canim kisa surede hersey istediginiz gibi olur insallah:KK54:
Çok Sağol canım sizinle birşeyler paylaştığımda birazda olsa rahatlıyorum.amin inşallah

Evet çok ilerlemiş ben herkesde Reflü var birşey olmaz diyordum ama gittiğimde çok ilerlediğini öğrendim yutak borumda Barret denilen yara oluşmuş o Yüzden ameliyat olmam gerekiyor.herşey sağlık Dediğin gibi..
canım eşin sağlığından endişe duyduğu için sana cinsel yönden yaklaşmak istemiyor olabilir.. anladığım kadarıyla kilo alsan demesinin sebebi de o.. seni sağlıksız görüyor ve yaklaştığı zaman zarar vereceğinden korkuyor olabilir.. biraz olumlu taraflarından bakmaya çalış..
mesela benim ilişkiye çok düşkün olan eşim gebeliğim boyunca sana ya da bebeğimize bir şey olabilir kendimi suçlu hissederim dedi hiç yanaşmadı doğumdan sonra 40ımın çıkmasını zor bekledi :D
sen önce sağlığını düzene sok sonra zaten her şey yoluna girer.. normalde şefkatli ise sana karşı sağlığın düzelince tekrar istekli haline de döner..

Inşallah canım son zamanlarda hep sağlığımı düşünüyorum inşallah bu Günler'de geçecek.adamın sarılmasından bile utanıyorum eline kemik gelecek diye:KK70:

Back
X